Strugurasii de sept-oct 2011 se bulgaresc!**31**

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nanna_mika spune:

Io ma intreb ce o mai face Marryann?! Si fetita ei frumoasa. Si toaletele. Oare ce i-o mai fi cumparat?!

mamica de Indra Stefania si Inez Alexandra - 15.09.11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria26 spune:

oanaiasi, si albert are ochi exact la fel.. pana pe la un an se vor mai schimba :) .. s-a nascut cu ei verzi si acum ii are cum ii descrii tu..

hayat, imi aduc aminte ca si eu am patit la fel la Andy cu vaccinul de la manutza.. am sunat disperata toate prietenele cu copii mici.. nu are nimik.. e normal sa coaca..

am vazut ca vorbeati despre hemangiom.. eu pe Andy l-am nascut pe fatza cu asa ceva.. era destul de proeminent... doctora neonatolog mi-a zis ca am furat ceva in sarcina :)))))))))) .... l-am spalat cu taratze cateva luni si acum nu mai are asolut nimik :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

oana daa , imi aduc aminte de prietena ta
off , si fetita ei la fel este ? ea este mai mare ca T , nu ? nu mai retin la cate sapt a nascut ea
eu mereu ma gandesc sa nu fie asa de la atata diazepam cat am bagat in mine intr o luna jumate...

nanna T este intr o agitatie continua :)) el este asa de cand s a nascut :))
dar am incetat eu sa mai povestesc pe aici
nu are ce sa i fie de bine la sot , noi suntem doar colegi de apartament :))))

ellyyy ce surpriza
povesteste ne despre voi , vrem poze

_

de T 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Jade, Sofia e nascuta pe 23 august la 35 de saptamani dupa vreo 10 saptamani de spitalizare/tratament. Si este exact cum il descrii tu pe T. Acum am vb cu Rox la telefon, Sofi plangea in fundal.

Oana mamica fericita de Maria Ecaterina 18.09.2011

Doamne iti multumim!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui maria26

oanaiasi, si albert are ochi exact la fel.. pana pe la un an se vor mai schimba :) .. s-a nascut cu ei verzi si acum ii are cum ii descrii tu..

hayat, imi aduc aminte ca si eu am patit la fel la Andy cu vaccinul de la manutza.. am sunat disperata toate prietenele cu copii mici.. nu are nimik.. e normal sa coaca..

am vazut ca vorbeati despre hemangiom.. eu pe Andy l-am nascut pe fatza cu asa ceva.. era destul de proeminent... doctora neonatolog mi-a zis ca am furat ceva in sarcina :)))))))))) .... l-am spalat cu taratze cateva luni si acum nu mai are asolut nimik :)

mami de Albert 17.09.2011 si mami de Andy 06.06.2008

Maria , cel mai probabil pata nu era hemangiom..astea se duc foarte greu de pe piele. Probabil era vreo iritatie ceva ..

Doamne iti multumim!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui LenaC

Oana, 90% din produsele de pe prima pagina din linkul dat de tine http://www.ewg.org/skindeep/browse/baby+lotion/ sunt din Canada :)
Nice country. Si eu stiam ca este o tara in care e bine sa traiesti
http://www.businessinsider.com/oecd-better-life-index-2011-5#2-canada-10

Deci, emigram?

Lena - fericita a Maiei

Bebe Maia - 8 oct 2011

Nu stiu franceza , zic pas..

Doamne iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Oana, 90% din produsele de pe prima pagina din linkul dat de tine http://www.ewg.org/skindeep/browse/baby+lotion/ sunt din Canada :)

Deci, emigram?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanna_mika spune:

Citat:
citat din mesajul lui LenaC

Deci, emigram?

Lena - fericita a Maiei

Bebe Maia - 8 oct 2011

Emigram!

mamica de Indra Stefania si Inez Alexandra - 15.09.11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_b spune:

Acum sa va spun despre noi ….

Tocmai ce am facut vaccinul de 4 luni care a culminat cu o zi de febra 39,6 si maraieli si plansete. Doar daca te uitai la el isi lasa buzita in jos si maraia ca sa vezi ca sufera.

Saptamana trecuta ne-am crestinat. Aveam in intentie sa pun si poze dar cred ca las pe maine ca azi mi-a furat dom profesor din timpul de cratita. A fost tare frumoasa slujba si a avut o petrecere pe cinste. Promit sa ilustrez :D

Piki (probabil asa ii va ramane porecla) are 6850 g si 65 cm. Si ca orice barbat care se respecta este dependent de tzatza. Putem sa incercam orice … lumini, proiectoare, carusele, centre de activitati …. Nu! El vrea la tzatza. Punct.
Nu e foarte harnic (aici compar cu Annelies la varsta lui). Nu gangureste cine stie ce, nici nu ne intoarcem … nici nu facem cine stie ce scheme. E un puturos. Dar incapatanat. Activitatea preferata este sa se forteze sa se ridice si sa stea in funduletz. Si daca cu greu ajunge acolo (nu fara a fi sprijinit) sa te fereasca sfantul sa-l culci la loc.
Avantajul este ca e foarte vesel. Rade si zambeste cu gura pana la urechi non stop. Adevarul este ca, din cauza faptului ca da cantitati impresionante de lapte afara si e tot timpul ud si schimbat, nu l-am tinut pe burtica de frica sa nu se inece. Din acelasi motiv nici nu l-am jughinit prea tare, nici gimnastica, nici aruncat in sus cum faceam cu sor-sa. Asa ca ne limitam la masaj, mangaiat si un pic de gadilat si gimnastica usoara. Cred ca asta este motivul pt care suntem putin in urma. Pe langa faptul ca e barbat . Sper ca in momentul in care incepem difersificarea cu piureuri sa se mai schimbe situatia. Fiind mancarica semi solida sa o tina mai bine in stomacel.

Am vazut ca vorbiti de cremute. Eu i-am luat la recomandarea pediatrei mustella. Si am imbunatatit-o cu uleiuri organice de argan, jojoba, migdale si masline. Si eu mi-am facut o cremuta cu care o dau si pe cea mare din unt de shea, unt de cacao, argan, migdale, jojoba, lavanda, vit E care face minuni inclusiv pt ten
Si am mai cumparat ulei de galbenele, guaiac, si oxid de zinc ca sa-i inlocuiesc crema de fundulet care este Bephanten. Dar pe asta nu am apucat sa o fac. Ma ocup zilele astea si va spun rezultatul.
Asta este noul meu hobby . cum pun mana pe niste bani mai comand niste uleiuri, ape etc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria26 spune:

Citat:
citat din mesajul lui oanaiasi

Citat:
citat din mesajul lui maria26

Maria , cel mai probabil pata nu era hemangiom..astea se duc foarte greu de pe piele. Probabil era vreo iritatie ceva ..

Doamne iti multumim!

acesta a fost diagnosticul doctorei... cam si eu, si tatal meu tot pe fatza.. la mine se vede vag la schimbarile bruste de temperatura sau atunci cand ma enervez foarte rau... la Andy s-a vazut pana pe la 2 ani... acum nu mai observ nimik :)

Mergi la inceput