Strugurasii de sept-oct 2011 se bulgaresc!**31**

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui seidana

Citat:
citat din mesajul lui oanaiasi

Lena , asa pateam noi la gat cu bubitele. Apareau dupa baie si Siminiceanu a zis ca tot de la atopica sunt ca reactie la temperatura apei.

Oana mamica fericita de Maria Ecaterina 18.09.2011

Doamne iti multumim!

Si la noi la fel, la baie sau la caldura mare bubitele sunt mai proeminente
Eu m-am saturat de ele.. si se extind pe fata.. incerc sa o dau si cu bepanthene.. oricum maine merg la un alt dermatolog

Cea mai fericita de Elena (24.08.2011)

Sei, eu nu o dau cu nimic... oare e bine?

Mergi la inceput

La noi e ok vaccinul de pe brat. Adica e o pata rosie si atat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Sei , firisoarele rosii fac parte din episodul de crestere al hemangiomului. Se numesc telangiectazii si sunt dilatari ale unor vase capilare din piele. Din cate am citit eu despre asta vasele astea sunt ultimele care dispar la un hemangiom si e posibil sa mai ramana un pic rozii (sa nu se duca 100%). Atunci se remediaza ffff usor cu laser.

May, sper sa gasesti cremutele alea. Eu nu mai sper in Romania sa gasesc asa ceva deci cred ca o sa ma apuc sa mi le fabric singurica.

Hayat, e bine asa cu contul!

Lena, incearca cu crema de fundulet de la Weleda poate va rezolva si voua problema. La noi intr-o zi s-au dus 90% din bubite de la crema asta.

Doamne iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

nanna tare asta cu dna capotzel :))
eu nu te concurez , in ultimul timp nu mai sunt gospodina deloc
upss...atunci ce sunt ? :)))

may eu deja nu mai sper ca se linisteste
uneori ma gandesc sa nu fie asa din cauza atator medicamente pe care le am luat in sarcina
daca poti sa crezi ca inca il calmez cu feonul ?
e atat de morcovit , scartait , marait
mereu ii zic ca parca e un catel la cum maraie mai ales ca mai nou sare si la noi sa ne muste :)))

andreea bravoo lui andrei

_

de T 5+

Mergi la inceput

La ce varsta se stabilizeaza culoarea ochilor la un copil? Ai Ecaterinei sunt asa: verde inchis, kaki, caprui deschis si gri. Si nu toate odata ..pe rand

Doamne iti multumim!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui JadeJador

uneori ma gandesc sa nu fie asa din cauza atator medicamente pe care le am luat in sarcina
mereu ii zic ca parca e un catel la cum maraie mai ales ca mai nou sare si la noi sa ne muste :)))

_

de T 5+

Jade , acum ca citeam ce ai scris m-a traznit asemanarea dintre T. si fetita prietenei mele de care vorbeam cu tine pe forum (col deschis, tratamente cu diazepam,utrogestan &co). Si ea are reflux gastro esofagian si e la fel de agitata. De cand s-a nascut plange mai mult decat tace intr-o zi...si greu o poate linisti cineva...Si ea se linisteste tot pe baza de feon (Roxana a stricat 2 pana acum).Acum , in ultima perioada insa , e mult mai bine. Plange mai rarut,doarme mai bine. Cred ca incepe sa isi revina.

Doamne iti multumim!

Mergi la inceput

May, uleiul care l-am folosit eu (cel de la Bioderma si de la Weleda) se absoarbe foarte repede, deci nu am patat nici o hainuta.

Andreea, felicitari pentru bebe Andrei !!!

Oana, ele dispar si fara nimic. Dar am dupa gat care nu dispar, o sa incerc sa dau acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_b spune:

Ma ….. sunt socata!

Astazi eram pusa pe intrat pe forum si recuperat pt ca spre rusinea mea n-am reusit sa o fac in ultimul timp (stiti vechea mea problema cu organizarea ) si aveam mustrari de constiinta si imi era dor tare de voi.

Si intru …. Si vad moderatori, cap inchise, banari …. Si ma apuc sa citesc sa vad despre ce e vorba. Inca sunt cu adrenalina si tensiunea crescute. Incredibil! Dupa ce intr-o prima faza ochii mei de gospodina au vazut rosu in fata … am continuat lectura cu un zambet amar in coltul gurii. E trist. E tare trist ca in sec 21 unii oameni, lipsiti probabil de dragostea materna, nu reusesc sa se ridice deasupra nivelului de gandac de bucatarie.
Este imbucurator totusi, faptul ca dom profesor nu si-a depasit conditia de dascal (meserie respectabila de altfel, caruia nu-i face cinste). Altfel, pana si Ceausescu s-ar fi invartit in mormnant cand ar fi vazut crescand un Gadaffi autohton.
Pentru ca dom’ profesor, viata reala nu e numai calcule metematice, e o suma de sentimente, ganduri si trairi, condimentata cu o necunoscuta pentru dvs numita dragoste. Stiti, dragoste materna, paterna, dragoste fata de semeni, dragoste fata de frumos, arta, mediu etc … dragoste care se invata inca de la nivel de celula in viata intrauterina si continua apoi printr-o grea sarcina a mamei de a-si educa si de a-si invata copilul sa iubeasca si sa respecte (lucruri de care dvs, evident, nu ati avut parte).
Iar asta este exact ceea ce noi, gospodinele de aici de pe forum incercam sa facem. Sa ne sprijinim, sa ne sfatuim pentru a ne creste copii frumos si intelept pentru a nu ajunge niste frustrati ratati si dezaxati ca dvs.

Tin sa multumesc din suflet fetelor care au fost “pe pozitii” zilele acestea : Lali, Jade, Anca, May, Sei, Ionela . Nici nu m-as fi asteptat la alte atituni si comentarii din partea voastra. Au fost un deliciu.

Hellena daca imi permiti un sfat. Copiaza si salveaza toate posturile si comentariile domnului profesor de pe forum. Cu putina asistenta juridica cred ca ai putea intenta un frumos proces de calomnie, defaimare si atac la persoana. Oricum se pot folosi ca probe in procesul de custodie de care vorbea stimabilul matematician.

Si in calitate de gospodina si mama, jurnalist in timpul liber, pot sa-ti spun ca un astfel de subiect ar face furori. Abia ce e in stand by discutabilul liceu Jean Monet iar in pauzele de la demisia guvernului ar fi un deliciu. Ca sa fiu pragmatica pot sa te asigur ca Petru fiind bebelus nu ar fi afectat deloc de ce s-ar spune/scrie in jurul lui in acest moment. Dar imaginea domnului profesor ar fi terfelita pentru totdeauna, de nu l-ar mai spala nici Dunarea.

Probabil am fost off topic dar nu m-am putut abtine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanna_mika spune:

Citat:
citat din mesajul lui JadeJador

eu nu te concurez , in ultimul timp nu mai sunt gospodina deloc
upss...atunci ce sunt ? :)))

andreea bravoo lui andrei

_

de T 5+

Jade....sa ii fie de bine sotului

Dar ce zici acolo? Este T agitat? SI Inez se linisteste la feon!

mamica de Indra Stefania si Inez Alexandra - 15.09.11

Mergi la inceput

May, nu raman patate hainutele. Eu am dat-o si apoi am imbracat-o fara sa o spal. Nu am patat nimic. Am dat ulei de masline.

Doamne iti multumim!

Mergi la inceput