Fiv la Sibiu (37)
Raspunsuri - Pagina 8
crismoni spune:
pentru ziua cand ati facut punctia si ET ati primit concediu medical de la Polisano sau a fost nevoie sa va luati concediu de odihna, ca sa stiu cum imi planific si eu concediul? in ziua punctiei poate primi concediu medical si sotul? ca pe el nu prea il lasa de la serviciu si criogenarea spermei este scumpa
ginasimona76 spune:
ciurupica sunt bine,am mana unde am avut flexura umflata si vinetie stau cu gheata cat despre sange mi-a curs f putin,la tine a curs mai mult?
care sunt urmat pasi la tine?eu deocamdata astept sa veden ce-i cu analiza aia ca a zis ca nu i-a placut ce a gasit la endometru,nu stiu de ce e vb
iau trat antibiotic ciprinol 5 zile si nu am avut nici o durere de burta
aadina spune:
Crismoni, aici nu stiu ce sa-ti raspund, eu am gasit bunavointa de la servici, iar sotul lucreaza la firma noastra proprie, deci nu am avut nevoie. Nu poti lua concediu medical de la medicul de familie?
rentz67 spune:
Neatza! si la noi a fost destul de complicat cu liberul. pana la urma am cerut de la polisano o scrisoare med. din care sa reiasa ca urmeaza sa fac fiv cu care am mers la dr de familie si mi-a dat concediu med. 2 sapt., apropape pana cand fac testul. Sotul si-a luat liber.
rentz67 spune:
Mai urmeaza cineva la test saptamana asta fetelor? Eu una nu mai am rabdare. Inca nu am nici un fel de semne.
aadina spune:
Rentz mai ai rabdare. Nu cauta semne.Perioada asta este cea mai grea. Si eu astept telefonul de la clinica de dimineata, si nu mai suna, si nu mai am rabdare, ma gandesc numai la prostii
rentz67 spune:
Da, chiar e mai nasol decat in perioada cu intepaturile. Macar atunci aveam ceva de facut. Acuma numai stau si sper.
Fetelor, am si eu o nelamurire. Aveti idee cam cat costa beta hcg si cam cat dureaza pana afli rezultatul?
crismoni spune:
daca imi aduc aminte aprox.40-50 lei si dureaza o zi. sunt clinici unde primesti rezultatul in aceeasi zi cu taxa de urgenta, asa ca trebuie sa suni si sa intrebi
ginasimona76 spune:
renz a cata zi esti astazi?cum te simti?implantarea embrionilor incepe ,de obicei, a 6-7 zi asa ca fii optimista si cumintica
aadina cand trebuie sa faci embriotransferul?nu te ingrijora si pe mine in ultima zi nu m-au sunat ,am sunat eu sa-mi zica exact ziua et(a 5 zi)
asa ca daca nu te suna poti sa suni tu sa intrebi cum au evoluat embrionasii
va tin pumnii si sa se lase cu
rentz67 spune:
Azi sunt in ziua a 6 a de la embriotransfer... Nu simt nimic deocamdata. Sper sa fie bine. Luni merg la Sibiu pt beta.
Pe mine m-au sunta de la clinica in legatura cu embrionii. In ultima zi m-au sunat mai tarziu pt ca au asteptat sa vada ce se intampla cu ei si cand trebuia facut et.