Fiv la Sibiu (37)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aadina spune:

Eu nu sunt la primul fiv, sunt la al treilea. Celelalte 2 le-am facut la Viena.Ce nu mi-a placut la Sibiu a fost comunicarea cu clinica, simteam ca e o adevarata aventura.
Procedeul a fost astfel: In luna anterioara fiv, din z1 pana in z 18 am luat desorelle 1tb/zi, (anticonceptional)
Apoi ciclul a venit mai repede, cam la 25 zile. In Z2 am facut eco si analize, si am inceput stimularea:262.5 gonal, timp de 5 zile,in Z5 de stimulare am venit la Sibiu la eco, mi-a introdus 150 menopur si am redus gonalul la 150, am introdus si cetrotide (sa nu se sparga foliculii). Am continuat asa 3 zile. Apoi sambata seara am facut 2 pregnyl de 5000, iar luni punctia la ora 10.30.
Am avut 21 ovocite, din ele 15 mature, 12 embrioni azi, mai vedem cum evouleaza maine. Cam asta deocamdata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rentz67 spune:

Succes Adina! Sa fie bine si sa ne tii la curent cu ce se intampla!
LA mine au fost 8 foliculi la punctie recoltati din 8, 4 embrioni, adin care 2 cu 8 celule in z 3 pe care i-am implantat si ceilalti 2 s-au oprit din evolutie. acum astept rezultatul. marti ar trebui sa fac test dupa spusele dr., dar o sa il fac luni pt ca marti incep munca. sau dc nu mai rezist poate o sa incerc sambata, ma mai gandesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crismoni spune:

aadina pentru ce ai facut eco in Z2? si ai facut-o la sibiu sau la tine in oras?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginasimona76 spune:

renz nu incerca sa gasesti simptome e mult ptrea devreme si nu incerca teste de sarcina,cel mai bine faci bhcg acela e conludent,cat despre drumul cu masina nu-ti fa griji ,trebuie sa faci totul ca inainte.
eu am facut stimulare timp de 9 zile cu gonal si din ziua 6 orgalutran a 10 zi ovitrelle si a 11 zi punctia rezultand 16 ovocite din care 6 de cat A ,2 punand in burta si 4 crioconserv.
cat despre clinica si de Isp numai cuvinte de lauda
cu clinica poti vb usor sunand si vb cu asistentele si dupa te suna ele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rentz67 spune:

Multumesc pt raspuns, ginasimona. O sa incerc sa fiu mai relaxata si sa nu mai dau atata atentie la fiecare detaliu si astept hcg. Ai dreptate, cei de la Sibiu sunt extraordinari din toate punctele de vedere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aadina spune:

Crismoni, eco in z2 am facut-o sa vada medicul daca e vren chist, daca totul e in regula sa incep stimularea. Nu am facut-o la Sibiu, ci in Iasi, mi-a fost mai comod asa.La Sibiu am ajuns in z5 de stimulare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginasimona76 spune:

ciuripica ce faci?te asteptam
carla poti sa stai la hotel simba 180 lei cu mic dejun inclus si f curat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jaguar spune:

Aadina sa fie cu noroc!! iti tin pumnii ptr muult lipici la
mult succes tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuripica spune:

Buna ginasimona76.
Eu sunt bine dupa histeroscopia de ieri. Nu mi s-a descoperit ceva deosebit, doar ceva niste sinechii in partea stanga pe care mi le-a rezolvat. Iau antibiotic 5 zile pentru a evita o infectie dupa interventia de ieri.
Astazi m-a durut un pic capul si spatele, dar in general sunt ok si am fost la serviciu. Biletul de externare l-am primit pe e-mail.
Tu cum te-ai simtit astazi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_cluj spune:

aadina, multumesc de informatii. Felicitari pentru "productia" frumoasa si iti tin pumnii sa ai cat mai multi embrioni frumosi!

PAI-1: 4G/5G-heterozigot + MTHFR A1298C-heterozigot, 7 IA nereusite, nici o sarcina, urmeaza FIV la Polisano Sibiu

Mergi la inceput