Fiv la Sibiu (37)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ciuripica spune:

Ginasimona76, pe mine m-a durut burtica si astazi, inca mai sangerez nu foarte puternic, dar sangerez.
Rentz67, beta se poate face si in Targu Mures la Dora Medicals ori la Galenus. Rezultatele le obtii in aceeasi zi sau a doua zi dimineata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuripica spune:

La mine endometrul si uterul arata foarte bine. Asa cum am mai spus am avut ceva sinechii in partea stanga pe care le-a rezolvat d-nul dr, asa ca urmatorul pas este odihna, relaxare si FET in iulie sau august.
Sper sa reusesti sa scapi cat mai repede de infectia respectiva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sper spune:

Ginasimona, Ciuripica mie nu mi-a dat antibiotic dupa histeroscopie, oare de ce??
Ciuripica pt repararea endometrului dupa eliminarea sinechiei ti-a dat femoston din zi 1 a CM urmator?
Aadina tin pumnii sa iasa cu ochisiori.

Speranta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginasimona76 spune:

sper poate a fost totul in regula cu uterul si endometrul tau,nu ai avut sinechii si nici vreun polip.ce ti-a zis dr ca a gasit dupa h
histeroscopie?cat timp ai sangerat dupa?
ciuripica atunci sa stai linistita ca esti aproape de a-ti indeplini dorinta
aadina,renz cum este ziua de azi la voi?e totul bine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aadina spune:

Eu astept si azi telefonul de lla clinica. Sper sa fac azi transferul. Ieri embrioloaga nu era hotarata daca sa-l fac azi sau sambata. Eu as prefera azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rentz67 spune:

Ciuripica esti sigura ca se dau rezultatele in aceeasi zi la galenus sau la dora? ca eu am mai sunat pe la alte laboratoare si tot mi-au spus ca dureaza minim 5 zile pt ca trimit probele la bucuresti.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ginasimona76

sper poate a fost totul in regula cu uterul si endometrul tau,nu ai avut sinechii si nici vreun polip.ce ti-a zis dr ca a gasit dupa h
histeroscopie?cat timp ai sangerat dupa?
ciuripica atunci sa stai linistita ca esti aproape de a-ti indeplini dorinta
aadina,renz cum este ziua de azi la voi?e totul bine?

Am avut sinechie pe partea dreapta, mi-a dat sa iau femoston din zi 1 a cm urmator, deci abia dupa 16 zile de la histeroscopie. Cred ca a uitat sa-mi dea antibiotic. Am sangerat f putin, doar pete f mici pe chilotei dar m-a tinut vreo 4 zile. Am facut 4 zile clexane dupa la recomandarea hematologului, probabil dc nu faceam clexane nu aveam ac pete.

Aadina inseamna ca embrionii sunt frumosi dc embrioloaga se gandea sa-i lase pt sambata.

Speranta

Mergi la inceput

Nu stiu cat sunt de buni embrionii, dar merg pe mana lor, cu inima cam stransa. fac transferul sambata. Azi tot 7 embrioni de 8 celule aveam

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aadina

Nu stiu cat sunt de buni embrionii, dar merg pe mana lor, cu inima cam stransa. fac transferul sambata. Azi tot 7 embrioni de 8 celule aveam

Azi a cata zi e de la punctie?

Speranta

Mergi la inceput

luni am avut punctia,azi e ziua 3

Mergi la inceput