Fiv la Sibiu (37)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carla_cluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui aadina

luni am avut punctia,azi e ziua 3

O sa transferi sambata niste blastocisti lipiciosi de toata frumusetea.

PAI-1: 4G/5G-heterozigot + MTHFR A1298C-heterozigot, 7 IA nereusite, nici o sarcina, urmeaza FIV la Polisano Sibiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginasimona76 spune:

sper si mie mi-a curs sange tot f putin,nu stiu de ce nu ti-a dat antibiotic,cat despre clexane ai trombofilie?
aadina are dreptate sper ,inseamna ca sunt da buna calitate si o sa fie si lipiciosi,fii optimista ,au sanse mai multe embrionii de ziua 5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sper spune:

Mi-a raspuns dr ca nu e obligatoriu sa iau antibiotic iar rezultatul la biopsia de endometru a iesit buna.
Fetelor stiti dc dr I intra in concediu de sarbatori?

Speranta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

Sper, nici eu n-am avut antibiotic (de la PK) dupa histero si biopsia mea de endo a iesit ok. bafta in continuare

to be continued..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sper spune:

Multumesc Lara, am scapat de endometrita
Mult noroc si tie.

Speranta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crismoni spune:

fetelor, stiti de cazuri admise in programul national cu diagnostic "infertilitate de cuplu inexplicabila"?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginasimona76 spune:

SPER bafta in continuare,in cat timp ti-a dat rezultatul la biopsie? dr I a zis sa vin dupa sarbatori ptr control ,inseamna ca este la clinica.

SPER de ce ai facut clexane dupa histero?ce hematolog ti l-a prescris?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

Sper, bravas, endometrita e o mare belea, ma bucur ca (macar de asta) ai scapat..am scapat si eu de ea; te urmaresc si te astept sa vii cu vesti bune..noroc sa ai, ca nu strica niciodata

to be continued..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aadina spune:

Crismoni, tu mergi la consultatie cu tot dosarul tau, iar dac medicul considera ca e cazul de FIV iti face el recomandarea pt minister

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_cluj spune:

Crismoni, noi nu am gasit problema in cazul nostru. Dar avand in vedere ca am avem aproape 3 ani de incercari si am facut 7 IA, evident ca medicul a recomandat FIV.
Daca medicul stie ca s-a facut tot ce s-a putut o sa-ti dea recomandare. Si comisia banuiesc ca o sa considere de buna recomandarea medicului. El o sa scrie acolo de ce recomanda FIV.
Eu astept raspuns la dosar luna aceasta :)

PAI-1: 4G/5G-heterozigot + MTHFR A1298C-heterozigot, 7 IA nereusite, nici o sarcina, urmeaza FIV la Polisano Sibiu

Mergi la inceput