Fiv la Sibiu (37)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns engi1975 spune:

lorelei-multumesc si Doamne ajuta sa fie bine ....si tu bebe!
Multumesc pt informatie.

Mergi la inceput

aadina-felicitariiiiiiii!!!!!Doamne ajuta!

Mergi la inceput

eu nu am somn asa ca va scriu.
Ma gandeam sa merg la Inst. de hematologie Bucuresti sa-mi fac analizele de trombofilie.....sunt gratis (cred)....aveti ceva informatii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei78 spune:

Engi,e cam apa de ploaie daca in momentul in care ajungi la ei nu ai si mutatiile facute.Mai bine este sa faci intai mutatiile(care sunt destul de scumpe,eu am dat pe cele mai importante 750 lei) si alte analize sunt gratis la Fundeni,dar iti interpreteaza acolo si mutatiile.

Cand Dumnezeu spune NU ,are pentru tine un DA mai mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginasimona76 spune:

Ciuripica .luna trecuta mi-a venit pe 27 ,nu imi vine f regulat,mai am de asteptat.Oricum am inteles ca prima menstra dupa histeroscopie poate sa fie mai abundenta si dureroasa,cred ca-i normal.
Engi eu am fost de 2 ori la Fundeni,daca ai adeverinta si trimitere este gratis.Am vb cu dr si trebuie sa merg si saptamana viitoare acolo ptr analize .Chiar daca nu ai mutatiile facute e bine sa mergi dar neaparat sa-ti iei dosarul cu toate investigatiile.

Mergi la inceput

lorelei multumesc mult.
gina multumesc mult.
Cele care ati depus dosarul la Sibiu cat a durat pana a fost aprobat?
Eu as dori sa-l depun - asta daca termin analizele luna asta si mi-as dori sa-l pot face prin iulie- august.Atunci am vacanta si sunt mai putin stresata.
Aveti ceva informatii de fiv la Polisano Bucuresti? E mai aproape de mine.Se mai taxeaza ceva in plus la recoltare de ovocite? Asa am inteles, ca unii taxeaza recoltarea de ovocite chiar daca sunt pe programul de gratuitate.
Sau stiti ceva de dna. dr. Bolintineanu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_cluj spune:

engi, mie fetele care au facut FIV la Polisano Sibiu cu dosar, mi-au zis ca au achitata o taxa de 3.000 lei inainte de punctie. Asta ar fi costul suplimentar fata de ce acopera statul.

PAI-1: 4G/5G-heterozigot + MTHFR A1298C-heterozigot, 7 IA nereusite, nici o sarcina, urmeaza FIV la Polisano Sibiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aadina spune:

Engi , eu am platit in plus 3000 lei.
Dosarul l-am depus in noiembrie , a fost aprobat la minister in decembrie, apoi ministerul a blocat programul pana in februarie.
Depinde f mult de data la care se intalneste comisia, si cum te incadrezi tu sa duci dosarul la clinica.Spre exemplu, daca azi e in 20 si te duci la clinica, poate ai noroc si trimit dosarul acum,si te incadrezi pt luna viitoare la comisie.

Bafta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yasmi81 spune:

buna fetelor
Lorelei felicitari din suflet pt reusita, sarcina usoara si bebei sanatosi
Aadina multa bafta in continuare sa creasca beta bine.
Noi am elucidat o parte din mister...una e fetita sigur..un bebe sta turceste si nu s-a vazut exact sexul doar se presupune ca ar fi tot fata
engi multa bafta la analize si sa reusesti sa depui dosarul si sa ai succes

Mergi la inceput

Yasmin, carla, aadina multumesc mult.
Yasmin felicitari pt gemeni si Doamne ajuta!
aadina cum stai cu beta?
De polisano Bucuresti stiti ceva? Sau de dna dr. Bolintineanu?Daca am AMH-ul mic mai are rost sa incerc FIV? Of,of, v-am capiat cu atatea intrebari dar cred ca voi ma intelegeti.
Va pup pe toate!

Mergi la inceput