Fiv la Sibiu (37)
Raspunsuri - Pagina 21
lorelei78 spune:
yasmi81,felicitari pt bebei si sarcina usoara in continuare!
[red]engi[/red],pt FIV prin programul national trebuie sa ai un AMH bun(nu stiu exact limitele).Totusi mai verifica aceasta informatie.Important este sa te interesezi de o clinica f buna,cu un laborator ca lumea in special ca ai un AMH mic.
Cand Dumnezeu spune NU ,are pentru tine un DA mai mare.
cristina_12 spune:
lorelei, exista vreo postare in care sa nu faci contrareclama Sibiului?
Felicitari pt sarcina si sa ai parte de un copil sanatos si norocos, dar lasa fetele sa-si formeze singure parerile...suntem f multe care am reusit la Sibiu. Nu inseamna ca daca tu ai reusit altundeva, doctorii de la Sibiu sunt mai putin profesionisti.
Felicitari fetelor gravidute sau in focuri, va tin pumnii si va urmaresc din umbra...
misspii spune:
Cristina - scuze ca intervin dar nu cred ca este corect ce spui despre mesajele scrise de lorelei.eu am reusit la Sibiu din prima si cu probleme mari si nu "vad" ca face antireclma.Eu nu am fost multumita de dr.M am scris ,o repet asta nu inseamna ca toata lumea are aceiasi parere despre dansa.Fiecare e liber sa decida ce face ,si nu se poate sa fie toata lumea multumita.Nu cred ca cineva care citeste un mesaj ia o decizit 100% in functie de forum .
Numai bine va doresc!
Mami pentru Victor si ingerasul Matei.
lorelei78 spune:
cristina_12,nu stiu de unde ai aparut si de ce vrei sa te certi cu mine aici...Nu am nimic cu Sibiul...Am impresia ca nu ne-am mai intersectat pana acum,dar vad ca vrei sa creezi polemici inutile!Unde ai citit tu ca as avea ceva cu Sibiul?Din punctul meu de vedere erorile sunt umane,fie ele si medicale,fireste ca le tin pumnii fetelor care incearca la Sibiu,eu doar mi-am scris povestea aici si nu ar trebui sa te deranjeze in niciun fel!Si in continuare le sfatuiesc sa opteze pentru o clinica de renume si un laborator performant,fara sa fac antireclama Sibiului!
Bafta tuturor fetelor in focuri!Cand Dumnezeu spune NU ,are pentru tine un DA mai mare.
crismoni spune:
engi cat de mic e AMH ? la femeile fertile trebuie sa fie intre 1 si 8 si se analizeaza impreuna cu FSH. care e bine sa fie sub 12(limita maxima si care nu e de dorit). chiar daca ai sub/peste aceste limite se poate face fiv dar nu prin programul national.
eu de exemplu am amh 1.42 si fsh 10, iar dr. I a fost multumit de amh, dar nu prea de fsh, a zis ca e prea mare, dar e bun si asa.
asa ca linisteste-te, fa analizele si dupa aia mai vedem
iti tin pumnii
camrynna spune:
nici mie nu mi s-a parut ca Lore ar fi scris ceva rau despre clinica de la Sibiu ,forumul de aia e forum ca fiecare sa aibe libertatea de a-si exprima opiniile si de a-si impartasi experientele .
Crismoni ,Engi ,Lore ,Yasmi , Carla ,Aadina
Unde o fi Rentz sa ne anunte valoarea beta ( btw e jocul nostru preferat ,al meu si al sotului , ,impreuna cu Whist-ul )
lorelei78 spune:
misspii si camrynna
engi,nu renunta la visul tau si fa-ti analizele sa vezi cum stai atat cu AMH cat si cu FSH!Nu sta stresata,ca nu e bine!
Cand Dumnezeu spune NU ,are pentru tine un DA mai mare.
aadina spune:
Refac maine beta, dar sangerarea nu se opreste
Doctorul I a yis ca deocamdata nu ar fi nici o problema, mai vedem dupa ziua de maine