Fiv la Sibiu (37)
Raspunsuri - Pagina 19
lorelei78 spune:
Engi,poti scrie la una din urmatoarele adrese de mail in atentia dr Tayfun Bagis:ana.herkmen@asg.com.tr,liliana.aldanmaz@asg.com.tr .Atat Ana cat si Liliana sunt vorbitoare de lb romana,insa istoricul va trebui sa-l ai in engleza pt dr Tayfun.Detalii legate de costuri,cazare etc le poti obtine in lb romana de la una din cele 2 doamne,iar restul informatiilor le vei avea in engleza de la prof.Va dura cateva zile pana iti va raspunde.
Eu merg la eco pe 2 mai,nu am gasit loc mai repede la dr la care vroiam.Pe atunci o sa am 7 saptamani si 3 zile.Doamne ajuta!
Cand Dumnezeu spune NU ,are pentru tine un DA mai mare.
ginasimona76 spune:
Aadina ma bucur ptr tinedesi nu e cazul sa faci party
Sa ne tii la curent si sa fii cumintica, fara acte de vitejie cu munca
camrynna spune:
FELICITARI AADINA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
NICI NU STII CE FERICITA SUNT ! si pt tine si pt Lore...
eu va citesc din umbra cum ar veni , chiar daca eu nu am cum sa fac FIV in RO...oscilez si eu intre Acibadem si London Hospital de aici ...
sambata am hysteroscopia , ''de rutina'' zise medicul si ma mai usura de ceva bani..
Adina , in a cata zi de la ET esti ???
aadina spune:
Sunt in z 12 de la ET
Inca nu ma bucur, e prea repede, inca nu e sigur ca e bine
Oricum multumesc
Bafta
ciuripica spune:
Ginasimona76, mie tocmai astazi mi-a venit cm la 28 de zile ca de obicei cu niste dureri de burtica(nu ca de obicei).
Tie cand ar trebui sa iti vina? La 28 de zile, 30, 32?
Ma bucur ca analizele tale sunt bune.
Lara27 spune:
Aadina, era sa zic..depinde pe cine intrebi..pe ea, sau pe sabi
hai, c-o sa fie bine, evolutia e oricum una de vis
to be continued..
SimonneL spune:
crismoni eu am facut FIV cu Chicea anul trecut in mai ( al doilea FIV , primul tot cu el in 2010) si am reusit. De obicei la Chicea se cam sta pe la usi, am stat si 2-3 ore, si la monitorizari. Vine oricand e nevoie, stai linistita, dar se cam asteapta. E mai ocupat decat Isbasoiu, e adevarat. La ET am asteptat 3 ore in salon pana a venit, dar a meritat! Ca idee insa, poti sa treci la ce doctor vrei, nu cred ca au ei vreo problema. Ai curaj si spune-i lui I. ca doresti sa fi pacienta lui si gata, in fond sunt banii tai!
Iti doresc success si tuturoe fetelor!