Fiv la Sibiu (37)
Raspunsuri - Pagina 15
lorelei78 spune:
Buna, fete dragi!
Am scris si eu mai demult pe acest forum,fiind o aspiranta pentru FIV cu dr Ispasoiu ,am postat la subiectul de FIV Sibiu.
Din luna noiembrie,dupa 1 FIV nereusit si 2 FET-uri nereusite la Sibiu,nu am mai continuat postarile,dar nici nu am mai citit forumul pana acum 1 luna si jumatate.De atunci va urmaresc din umbra,fara sa intervin.Va admir pentru cunostintele voastre si pentru forta de care dati dovada.
In cazul meu,inamicul numarul 1 in lupa cu infertilitatea a fost hidrosalpinxul bilateral.M-am operat la Sibiu in iulie 2010 -neosalpingostomie,mi s-au dat 6-8 luni de incercat natural.In februarie 2011,hidrosalpinxul arata mai rau ca inainte,s-a trecut la FIV in martie cu aspirarea acestuia la punctie.FIV-ul a fost nereusit.In mai 2011 am inceput tratamentul pt FET,insa a trebuit sa il opresc din cauza hidrosalpinxului,dr I recomandandu-mi sa scoatem trompele sau sa le clipsam.In iunie m-am prezentat la Sibiu si am scos trompele,am mers pe ideea ca vreau sa fie ultima interventie la trompe.In iulie am facut FET nereusit,in octombrie FET nereusit.Am cazut in depresie,nu am stiut cum sa ma adun si ce sa fac.Eram intre a opta pt PK sau dr I prin programul national.Am pregatit actele pt dosar Sibiu si cand sa merg sa le depun a venit reusita lui Tamys,Tamys cu care eu am legat o frumoasa prietenie la Sibiu.Si atunci am stiut ca drumul meu va fi doar la Istanbul si acolo imi voi realiza visul.In martie am facut FIV cu dr Tayfun Bagis,cel mai minunat doctor care l-am intalnit.Am avut emotii foarte mari inca de la prima ecografie cand mi-a spus ca eu am inca hidrosalpinx,desi nu mai aveam trompe, s-a omis o bucatica din trompa stanga care isi facea de cap.M-a incurajat ca este totul in regula,ca poate fi o bucatica mica si ca vom scoate lichidul la punctie.Cateva zile nu am fost buna de nimic,am inceput iar sa rascolesc internetul si sa aflu despre boala care credeam ca nu o mai am.La fiecare vizita la dr Tayfun,am avut parte si de consiliere legata de hidrosalpinx,de care eu m-am temut atat de mult.Astazi,a 18-a zi cu embrioni de ziua a 3-a,rezultatul meu la bhcg a fost 1724!!!Il rog pe Bunul Dumnezeu sa fie bine pana la capat!
Am observat ca sunt multe fete interesate de Acibadem si tot ceea ce pot sa spun este ca am toata lauda atat pt prof Tayfun cat si pentru intreaga echipa,care mi-a redat zambetul dupa mult timp!Va incurajez sa aveti incredere in dr Tayfun,este un profesionist si desi nu am eu foarte multe cunostinte,stiu ca mi-a facut ceea ce trebuia pentru a fi acum graviduta!Am niste emotii maxime cand scriu aceste randuri!
Lara,stiu ca ai intrebat de mine,dar presimteam ca o sa intru intr-o zi
Ari,acum e randul tau!Ai incredere ca esti pe cele mai bune maini!
Va doresc sa va realizati visul de a deveni mamici cat mai curand!
Cand Dumnezeu spune NU ,are pentru tine un DA mai mare.
adya spune:
Lorelei felicitari din suflet, sa ai o sarcina usoara si bb livrat la termen!
Uite ca ai reusit sa ma scoti din barlog
Aadina, hai cu vesti bune!
lorelei78 spune:
Adya,merci frumos!Doamne ajuta pana la capat!
crismoni spune:
lorelei poate ne spui cum ai ajuns la acel doctor, cum au decurs lucrurile, in ce limba ai vorbit, cat te-a costat, unde ai stat?
jaguar spune:
Lorelai ce surpriza placuta
felicitariiiiiiiiiii!!!!! sarcina cu bine pana la capat
AAdina hai cu vesti bune!!!!!!!!!!!!
lorelei78 spune:
Jaguar,tin minte ca noi am vorbit si pe privat mai demult
Crismoni,la acest doctor am ajuns simplu,printr-o colega de suferinta care a avut 4 FIV+ 1 FET in Romania si nu a reusit,iar un doctor din Bucuresti nu i-a mai dat nicio sansa,asa ca a luat calea Istanbulului.Ea mi-a dat o adresa de mail,eu am trimis un mail in engleza cu tot istoricul meu si am tinut legatura cu dr prin cateva mail-uri.La fata locului am avut traducatoare in limba romana in pretul FIV-ului,dar te poti intelege cu dr si in engleza,dupa cum preferi.Toate cheltuielile mele au fost in jur de 4500 euro.Am stat la cel mai ieftin hotel si cazarea a costat in perioada in care am mers eu 37 euro/camera dubla/noapte.Daca te mai pot ajuta si cu alte informatii,o fac cu placere.
engi1975 spune:
lorelei-felicitari si Doamne ajuta sa fie bine!
Cat a trebuit sa stai in Turcia? Pt stabilirea protocolului de stimulare ai mers in Turcia sau tot prin mail ai rezolvat-o?A fost nevoie si de alte analize pt fiv fata de Romania?Si ce a fost diferit fata de fiv in Romania?Iarta-ma ca te deranjez cu atatea intrebari.
Felicitari inca o data!
Stiti cumva daca AMH se face in orice zi a ciclului sau in ziua a 3-a?
adinutapop spune:
Lorelei, mi-au dat lacrimile.
Ma bucur foarte mult pentru tine!
Dumnezeu sa va ajute in continuare si sa ai o sarcina usoara si frumoasa!!!
adya spune:
Citat: |
citat din mesajul lui engi1975 Stiti cumva daca AMH se face in orice zi a ciclului sau in ziua a 3-a? |
AMH- ul poti sa îl faci in orice zi.
Bafta!