Fiv la Sibiu (37)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns engi1975 spune:

Multumesc fetelor pt ajutor si urari.Azi sunt foarte suparata.Am facut o ecografie pt ca mi-a venit ciclul foarte devreme si a tinut o zi.Si rezultatul este ca ovarele mele s-au micsorat (2cm fiecare) si fara foliculi (de fapt am vazut 4 foliculi foarte mici). Endometru bun (6mm) .Si sunt in ziua a 7-a.Am vb cu dr. mea endocrinolog si ma zis ca poate fi pe stres (am avut inspectia finala pt gr I si am operat-o si pe mama.La ciclul urmator merg sa fac AMH si celelalte analize de ziua 3.Doamna dr (sa-i dea Dumnezeu sanatate) a incercat sa ma incurajeze (o jumatate de ora) dar eu sunt terminata.Nu am fost asa nici cand am aflat de faptul ca am cancer. S-au mi se pare mie pt ca pur si simplu simt ca nu mai pot sa lupt.Uneori am impresia ca e prea mult pt mine.
Iertati-mi boceala dar simt ca o iau cu capul.
Va doresc multa sanatate si Paste linistit!
Sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuripica spune:

Ginasimona76 ai pm.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuripica spune:

Sper ai pm.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sper spune:

Engi imi pare rau, poate isi revine organismul tau peste cateva luni. Ai facut chimioterapie? Nu dispera, poate vei avea cativa foliculi sa faci un minifiv. Dc nu reusesc mai exista varianta cu ovocite donate , sunt multe fete care au reusit in Cehia cu ovo donate din prima. Eu iti tin pumnii pt un AMH bun, dc acesta e bun iar celelalte anal sunt proaste ai sanse sa-ti revii peste cateva luni. La ce dr esti?
Ciuripica am raspuns. Vad cand am mes privat, nu tb sa ma mai anunti aici

Speranta

Mergi la inceput

Sper- multumescpt incurajari.Nu am facut chimio, in cancerul de tiroida se face iod radioactiv si m-a prins pe ciclu.Acest lucru a dus la o minimenopauza de 3 luni.Am facut analize atunci ca se vedem daca ovulez si au iesit bune.Vreau sa vin la Sibiu la fiv.Acum sunt in stadiu de analize pt dosarul de fiv decontat de casa de asigurari.Cat costa AMH?
Daca am luptat cu boala asta nenorocota TREBUIE sa pot merge mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crismoni spune:

Amh la Sibiu este 280 lei, la Cluj e mai ieftin - 230 lei.

nu dispera, o sa vezi ca o sa fie bine.

stiu ce zic, ca atunci cand cred ca am reusit, o analiza iasa prost.

tot in pregatirea actelor pentru dosar sunt si eu.

asa ca capul sus si o sa fie bine si pt noi

Mergi la inceput

cismoni- multumesc.
Ce analize trebuie sa fac pt coagulare- in afara de inr si aptt?

Mergi la inceput

crismoni-scuze ca am gresit numele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crismoni spune:

sincer nu prea stiu, mie mi-au dat anul trecut o lista cu analize pe care trebuie sa le fac.
la analize generale scrie grup sangvin, rh, glicemie, TGP, TGO, TQ, APTT, INR, hemoleucograma; mai sunt cele hormonale, vaginale, spermograma si analizele pt ambii parteneri
sunt trecute si la inceputul capitolului
am inteles ca dupa ce le faci, mergi cu ele la dr. si el iti zice ce trebuie sa mai faci, daca unele nu sunt bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginasimona76 spune:

Aadina hai cu vestile bune
A facut doctorasul nostru o minune in viata ta?

Mergi la inceput