Fiv la Sibiu (37)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorelei78 spune:

Engi,iti stiu povestea de anul trecut si ma bucur ca ai trecut peste hopul cu boala si ca ai gasit puterea sa o iei de la capat pt FIV.
In Turcia am stat 3 saptamani,eu am raspuns mai incet la tratament,foliculii au crescut mai greu.Nu era necesar sa stau atat,intrucat intre primele 2 vizite a fost distanta de o saptamana si puteam veni acasa,insa nu am stiut si am rezervat cazare.In Turcia a trebuit sa fiu in a doua zi a CM.Protocolul l-am aflat acolo,dupa ce am prezentat dosarul(medicamentele le-am luat de la ei si sunt f ieftine).A fost f diferit de Sibiu.In primul rand ca mi-a facut IMSI,desi sotul nu a avut probleme,s-au obtinut embrioni de cea mai buna calitate.Laboratorul FIV de la Acibadem e renumit ca fiind foarte bun.La prima vizita,mi-a simulat un ET pt ca eu i-am spus doctorului turc ca am avut probleme la ultimul transfer care a fost dureros si dupa care sangerasem(la Sibiu).A ajuns la concluzia ca eu nu ar trebui sa am niciun fel astfel de probleme ,intrucat 'çalea 'catre uter este perfecta.In momentul in care mi s-a descoperit si o portiune de hidrosalpinx mi-am dat seama de eroarea facuta de dr care m-a operat si de faptul ca am avut mare noroc sa ajung pe o alta mana.Dupa ET nu m-am miscat 2 ore,am avut sonda si am fost mutata cu targa in salon.Nu a trebuit sa merg eu la baie dupa 10 minute de la ET,cand explodam.Modul in care au facut ca eu sa am cel mai bun tratament si cele mai bune conditii au facut diferenta.
ciuripica,adinutapop

Cand Dumnezeu spune NU ,are pentru tine un DA mai mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginasimona76 spune:

LORELEI78 felicitari!ma bucur de reusita ta si ca ne-ai impartasit-o si noua dandu-ne curaj sa mergem inainte.
AADINA te asteptam cu vesti bune
toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adijo spune:

Lorelei , felicitari! sa dea Dumnezeu sa fie bine 9 luni!
Adya, ce mai faci? ai mai fost la Sibiu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aadina spune:

Gina din pacate beta era ieri 11.29

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns engi1975 spune:

lorelei-multumesc pt informatii.As dori sa te mai intreb daca in cei 4500 de euro au intrat toate cheltuelile-drum,masa, cazare, medicatie?
Mai am intrebari dar nu acum pt ca te-am bombardat du intrebari.Nu stiu sigur daca pot merge in Turcia (boala ma mea m-a secatuit de bani), dar nu scot din ecuatie aceasta variantaPt ca se pare ca mi s-au micsorat ovarele si nu prea mai am ovulatie.Luna aceasta in ziua 6 aveam 4 foliculi pe un ovar de maxim 3 mm.
Multumesc mult pt raspunsuri si sarcina usoara.
Adya multumesc pt informatie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adya spune:

adijo, nu am mai fost la Sibiu....urmeaza candva, dar nu stiu cand. Am facut analizele de trombofilie si am 2 mutatii homozigote, tratament înc#259; nu am pentru ele.
Tu ce mai faci?
Engi, , cu drag.
aadina....nu stiu ce sa zic, poate va fi bine

Mergi la inceput

Engi,scrie-i doctorului situatia ta si vezi ce zice,poate ca are o solutie!Pe mine m-a costat 4500 euro cu absolut tot:drum,cazare cu mic dejun 20 nopti,procedura FIV,tratament,cheltuieli de buzunar.Costul total a fost influentat si de tratament,eu am raspuns putin mai greu,adica am avut 9 zile de stimulare cu Puregon,insa nu mi-a marit doza ca la Sibiu,s-a mers pe doza stabilita de la inceput de 225.Mai conteaza deasemenea tariful de cazare si ca sa-ti dai seama,in perioada in care am mers noi,camera dubla ne-a costat 37 euro/noapte,fiind si extra-sezon.
Aadina,acum ma uitam dupa un site care l-am gasit cu valorile minime si cele maxime care s-au inregistrat la beta in functie de ziua punctiei si nu il mai gasesc.Oricum ideea este ca trebuie sa fii optimista,pentru ca sanse sunt!Ma rog la Bunul Dumnezeu pt tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misspii spune:

Lorelei - am "intrat" doar sa-ti spun ca ma bucur tare mult pentru tine,sa dea DD sa fie bine,multa sanatate si un milon de
in ce saptamana esti? cine monitorizeaza sarcina ta ? ai ramas la medic din tara ? Ai dreptate ,conteaza fff mult medicul si cum abordeaza fiecare caz in parte.nu este o regula sa fie bine la sb sau sa fie bine in alta parte.
engi - stiu " povestea" ta si stiu ca esti o femeie puternica,stii si tu asta nu trebuia sa ba bag eu in seama dar sper din suflet sa fie bine la toata lumea.

Va citesc ,aproape zilnic,si ma bucur pentru fiecare in parte pentru ca stiu cum este .
Va doresc numai bine !!!!!!
Ciupirica

Mergi la inceput

Multumesc frumos misspii.Abia astept sa am si eu un bebelus frumos ca al tau!Acum sunt in 5 saptamani si 3 zile.M-am programat la 7 saptamani si 3 zile la dr Anastasiu.Atunci am gasit loc si am auzit ca e medic bun,nu am mai fost la el .Oare e ok sau sa merg mai devreme la altcineva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginasimona76 spune:

AADINA au mai fost cazuri cand a fost beta mai mic si totusi a fost sarcina.Cred ca ar trebui sa mai testezi hcg sa vezi daca au crescut valorile.
Dr ce ti-a zis?
Deocamdata stai linistita,stiu ca e greu,am trecut prin ceva asemanator
CURAJ nu e totul pierdut

Mergi la inceput