BRAVO ADRIANA - Delfinasi de iul-aug 2010 (46)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alice_Elena

Fug ca se trezeste fomila si vrea sa suga. Ieri l-am cantarit sa vad cat mananca, si a supt la o masa cam 170ml. Nu e mult?? Bine.. Era nemancat de 4 ore si cva aproape 5

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011)

Copilul care papa tzitzi nu papa la fel la fecare masa, asadar acum papa mai mult, tura viitoare mai putin. E normal.
Eu am cantarit cat a papat V la san. la bb2 as incerca sa nu o fac.

Sa-l ajutam pe Vlad!!
Suc de NONI - Pt. Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_Theo spune:

Ochidut inteleg prea bine ce simti.

Bumblebee stii cum e, teoretic si practic fiecare copil are ritmul lui de dezvoltare. Si tot teoretic nu ar trebui sa facem comparatie intre copii. Practic insa, tentatia este mare si cu greu putem rezista.

Iti dau exemplu: Theo intelege foarte multe insa de spus spune putin spre deloc. El nu repeta niciodata dupa mine/dupa ce aude. In mod normal bineinteles ca sunt bucuroasa ca este sanatos, are preocupari si da dovada de inteligenta. Insa....avand in vedere ca ne vedem foarte des cu prietenul lui de joaca (cu o luna mai mic decat piticul meu) si acesta repeta orice cuvant aude; ba chiar a inceput sa faca si propozitii la nici 1 an si jumatate (de exemplu "baga in priza aspiratorul"), intrebarea mea vine firesc "Dar THeo de ce nu repeta?".

Si eu la fel ca si Ochidut sunt convinsa ca piticul este absolut normal dezvoltat insa va vorbi mai tarziu. Si doar pentru linistea mea vreau sa-l consulte un logoped la un moment dat. Pe principiul ...daca nu e nici o problema, atunci e foarte bine; daca exista, atunci e bine sa fie descoperita din timp.

Haideti ca v-am facut capul calendar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Bumble, asa e. Simt ca la alte mese mananca mai putin. Mai ales noaptea. Noaptea mananca mai putin dar des. Cateodata parca se trezeste numai sa vada dsca sunt p-acolo
Eu la mara nu am cantarit niciodata sa vad cat mananca, si acum eram curioasa nu voi face un obicei din asta. Dar mi se pare ca a luat mult in greutate

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

alice, ai o poza la profil superba!
ce minunatii!

eu, dupa o luna de stat in spital si de cantarit strumful din 2 in 2 ore,ca la acel interval papa(nu s-a schimbat deloc), am jurat sa nu vad picior de cantar pt copii in casa!
il am pe cel electronic pt noi.
e destul ca vedem cat de mult creste tati si ca nici mami nu mai e cea fost.ieri arata 46,5 kg.

va spun,eu as innebuni daca as compara.
cand ma duc la cumparaturi si ma intreaba pt ce varsta,realizez ca eu cumpar tot de la 1 an.
o sa ma ia plansul la intalnire cand o sa-i vad pe toti cu un cap mai inalti decat strumf,dar,parca pot schimba ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Alina, esti tare dulce. Te pupik .

Denisa, multa putere iti doresc sa reusesti sa te redresezi. Te inteleg f bine, si eu am momente cand ma rog sa reusesc sa rezist pt copilasii mei.

histamina , nu uita.. Buturuga mica rastoarna carul mare / Nu conteaza inaltimea ci conteaza istetimea...etc...

Cand e intalneala. We urmator? Doamne ajuta sa reusim si noi sa venim la urmatoarea... la vara poate.. Noi we urmator botezam.

Mergi la inceput
Mergi la inceput