BRAVO ADRIANA - Delfinasi de iul-aug 2010 (46)
Raspunsuri - Pagina 19
tanti spune:
Oana fiecare copil este diferit,cel mare la 2 ani spunea maxim 50 cuvinte,la 2 ani si 7 luni vorbea corect si foarte mult,nu il mai opream,eu zic sa mai ai rabdare
carla_2008 spune:
astia urla intrunaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa de dimineata!!!!!ce au???????????
imi vine sa ma arunc pe geam!!!!!!!!!!!
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
Sa-l ajutam pe Vladut
produse la bazar
Alice_Elena spune:
Neata.
Oana, si pe mine ma mai iau gandurile cu vorbitul, dar cand vad cate pricepe ma linistesc. Mi se par prea destepti copiii astia, noi parca nu eram asa :))
Histamina, mara zice aproape numai jumatati de cuvinte de parca i-ar fi lene sa vbeasca
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011)
katalina spune:
FEtele, de ce faceti voi comparatie intre copii, ca unul spune 3 cuvinte, si altul 20.Chiar nu e cazul sa va faceti griji,fiecare are rimtul lui de vorbire,nu va ingrijorati,si ai mei au fost foaaarte diferiti,acum pe Victor il vad foarte vorbaret,si cred ca e si din cauza mediului in care traieste,ii imita pe fratii mai mari in tot ce face,sunt un model pt el.Poate ca cei singuri la parinti vorbesc mai greut, desi nu cred.
puiutz_mic spune:
Denisa nu mai avem asa frig in casa ca atunci cand era ger afara, dar totusi olita mi se pare rece . Daca se mai incalzeste saptamana viitoare o sa reincep rutina, sa-l pun dimineata pe olita si dupa fiecare masa, pt. ca el se obisnuise, acceptase sa stea pe ea si nu as vrea sa ratez rezultatele de pana acum.
Krys, saru'mana pentru gandurile bune!
Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010
Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!
bumblebee spune:
Am uitat s-o ureches pe Krys si s-o . Si eu ma gandeam zilele trecute la tine.
Mailul se numeste toate detaliile pt MI2. E un fw de la Crisu' si are atasate 2 fisiere.
Voi ma innebuniti cu vorbitul asta al delfinasilor. Acuma pe bune, ce ati vrea sa spuna ca sa va multumeasca? Nu as vrea sa va supar, dar chiar nu cred ca la 1 an jumate ar trebui sa spuna poezie si sa stalceasca slab cateva cuvinte. Spun cate ceva? F bine!!
Azi V, afara, striga dupa copii. Eu: COPIIII!! El: POTII!! PITIII!
PETIII!
Si el e cu precadere pe ultima silaba, dar important e ca spune ceva. Ca nu am dictionar de troglodeza, na, nici nu-mi cumpar, ca totusi se face bine inteles si dupa ce intra in colectivitate majotitatea copiilor au o evolutie uimitoare. Tocmai din cauza celorlalti copii, a nevoii de comunicare (ca deh, care piscot sta sa ghiceasca in bob ce-a vrut sa-i comunice colegul de nici 1m)
O spun cu cele mai bune intentii, in niciun caz nu vreau sa par ironica sau vreun ton mai ciufulit, sunt calma si cu zambetul pe buze, doar incerc sa va mai domolesc, ca totusi piscoteii sunt mititei, sunt bine dezvoltati si dau dovada de o inteligenta deosebita.
Aaa, face ceva simpatic Jr. Dupa ce face caca spune CACA si dup-aia PUTI. Culmea e ca dupa cateva repatari PUTI devine PUTITI.
Deci, primele dati daca repeta mai corect, dup-aia e troglodeza curata.
Cu V nu a mers cu udatul, imi arata ca e ud, il schimbam si era f multumit. El si-a pierdut orice deprindere cu olita/reductor dupa ce m-am operat, nici caca nu mai face la wc. Stie ca face, imi spune, imi arata, de multe ori in schimb urla daca vreau sa-l pun pe wc. Alta data imi aduce reductorul, spune caca, da un partuc pe wc si e gata.
Apropo de gata, la 1 an spunea GATA, acum f rar spune corect, de obicei e ATA.
Sa-l ajutam pe Vlad!!
Suc de NONI - Pt. Vlad
ooana spune:
Adriana, felicitari mami....asteptam poze!
Bun venit Natalia Ioana!
Mycya LMA si aici si cu putina intarziere am fost "punctuala" pe FB
acolo vad ca reusesc sa intru mai des
Ochidut diseara primesti si meniul nostru, scuze de intarziere
Citat: |
citat din mesajul lui racusor2010 La multi ani Bianca!!! azi am iesit la sanius, a stat afara aproape o ora, asa ca la 1 somnic,fara scandal, fara nimic. oricum eu cred ca de vina e si faptul ca nu prea a mai iesit afara. sau daca a iesit , foarte putin.el nu vrea sa mearga prin zapada, bona nu mai poate sa il care in brate, seara cand venim noi e mult prea frig sa iesim, asa ca a stat mai mult in casa. abia astept sa se mai incalzeasca macar putin, sa putem si noi sa iesim mai mult pe afara!! am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum |
nici Matei nu vroia sa mearga prin zapada
acum se arunca acolo unde e zapada mai mare si daca se poate sa fie necalcata ca sa se afunde in ea asa ca speranta nu e pierduta
iesim afara fara carucior
cu sania ne place la nebunie
am avut o sanie de la cineva si a trebuit sa o dam inapoi...acum caut sanie
citat din mesajul lui Roxana_Theo Noi suntem tot deficitari la capitolul vorbit. Nu stiu daca mai e vreo mamica in situati mea. Ca sa fiu mai exacta: spune mama (rar, cand are chef) papa, baba, chi (=ochi) si ca (=sticla). Insa toate astea le spune rar, dupa chef. |
la capitolul LIMBAJ - si noi tot asa,putine cuvinte corecte
dar vad ca stie foarte multe...imi arata cu degetelul
ii plac cartile...le am pe cele mici de la editura Crisan...de ex. broasca face "oa"...rata face "ma"
...zilnic sta in brate la mine si dam impreuna paginile, el imi arata pe rand toate animalele cu degetelul iar eu ii spun cum se numesc...cateodata si de mai multe ori, probabil ma testeaza si el pe mine sa vada daca ii spun aceeasi denumire
noroc cu cartile de copii...nici nu stiam ca exista MACALEANDRU
citat din mesajul lui racusor2010 multumesc ca ai amintit de hotelul din turcia, trebuie sa ne planificam si noi vacanta, dar nu prea suntem decisi ce sa facem...dar oare cum e mai bine, 7 sau 10 nopti? voi la ce va ganditi anul asta? am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum |
clar 10!!! daca bugetul permite...
noi ne gandim la Creta pentru anul asta...acum sunt in cautare de hoteluri
la Delphin, unde am fost noi era inclusiv si mancare in borcanele pentru copii
apoi mancare la un bufet separat pentru copii...erau dispuse asa incat copiii sa se serveasca singuri...masute speciale pentru ei
si...ce mi-a placut mie, mancare pentru cei care erau la regim - fara sare si condimente - acolo zilnic gaseai legume si carne - vita, pui, peste - facute la abur sau fierte
blender au la restaurant
si biscuiti pt copii, iaurt simplu si cu fructe facut proaspat acolo
peste la gratar i-am dat destul de des - somon
sun putin deficitari la capitolul supe/ciorbe...dar tot gasesti din 4-5 feluri o supa crema de legume cu crutoane...
daca mai vrei alte info, scrie-mi
eu as mai merge acolo...vezi ca anul asta s-a deschis in acelasi lant - Delphin Imperial
legat de SEMINTE - eu ii dau dimineata intr-o farfurie: prune deshidratate, caise deshidratate, merisor, nuca, fulgi de migdale si seminte de dovleac si floarea soarelui...papa tot in ordiea preferintelor: 1. nuca si 2. merisor
noi fructe deshidratate mancam de mult si ii plac tare
voi blenduiti amestecul asta? nu prea vad de ce...no' poate mi-a scapat mie
Bunicul meu e mai bine, slava domnului...recuperarea e foarte buna, nu a ramas nici o urma dupa atac dar...acum fac investigatii, inca e internat...a avut 3 atacuri si se pare ca ar fi o legatura cu inima
ii trebuie un stimulator cardiac
Soacra-mea e in operatie acum...astept sa-mi dea de veste cand iese din sala de operatii
ii ia o proba si din ficat sa ii faca biopsie
noi, am preluat treburile administrative legate de casa bunicilor mei...dupa ce am curatat curtea si terasele de zapada, am decretat: sunt fericita in apartamentul meu cu 4 camere!
am avut un weekend minunat...ne-am dat cu sania, ne-am intalnit cu finii mei...si distractia maxima a fost dezapezirea masinii, Matei are maturica lui cu care matura evindent...pe langa masina poate il prind la o poza
se vede ca nu am mai scris de mult
cred ca am umplut o pagina doar eu...dar cine stie cand mai apuc
va pup pe toate
PS Crispro vazut poze frumoase
felicitari lui Vladi pentru dantura completa, ati scapat de o grija!
1an + 08.07.2010
" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
ochidut spune:
Carla, respira Poate ca s-au plictisit in casa.....sau poate s-au gandit sa iti testeze nervii
Bumblee dar cum sa ma supar draga, nu am zis chiar eu ca probabil sunt nebuna
Sa vedeti ce misto face Paul de mine, ii zice Larisei "iar nu i-ai recitat lui maica-ta Luceafarul, de e asa crizata?"
Pt MI2 am retrimis detaliile+meniu pe mail yahoo
Mirela!!!! mai esti pe aici? Ai vazut cumva mesajul meu pe FB? Vii la intalnire
Gata ca mi-am facut eu lista cu ce am de facut....ca sa nu mai raman in urma sau sa aman si m-au napadit alte treburi urgente la serviciu....si iar nu termin nimic
de Larisa Ioana 24.06.2010
Alice_Elena spune:
Denisa, calm mami. Au si eu vreo faza, trece.
Si mara e cam caraita dar cred ca ii ies caninii ca tot baleste si isi baga degetele sitot ce prinde, in gura..
Bumble, faza e ca eu inteleg ce vrea mereu.. I-am invatat limbajul deja :))
Fug ca se trezeste fomila si vrea sa suga. Ieri l-am cantarit sa vad cat mananca, si a supt la o masa cam 170ml. Nu e mult?? Bine.. Era nemancat de 4 ore si cva aproape 5
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011)