BRAVO ADRIANA - Delfinasi de iul-aug 2010 (46)
Raspunsuri - Pagina 15
ciristina_serban spune:
Wow...ce de vesti bune si frumoase...
Sorina, Iuliana...felicitari pentru sarcina!!! Sa aveti bebici sanatosi si o sarcina frumoasa in continuare... Va pup!
laurika1982 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui katalina Bai fetelor,chiar acu' la PRO TV e o aratare cu tzitzele cit casa, valeu, si le-a scos bre ca la taraba :))))),ii curg bre pe jos...hahaha |
Le purta pe genunchi
Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010
paula_m spune:
Bine ai venit pe lume Natalia Ioana!!! Sa fii sanatoasa, norocoasa si sa asculti de mami!!
Adriana, de abia astept sa vad poze cu bb si sa ne povestesti cum a fost nasterea. Ai apucat epidurala?
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!
poze iarna 2011-2012
coteasca spune:
wowadriana, felicitari mamicoooo, sa fi sanatoasa si bebelina papacioasa si somnoroasa, abia asteptam sa ne povestesti cum ai nascut, parca imi aduc si eu aminte de nasterea lui tudor!
crissteo, felicitari pt noul look!
Corina, fericita mamica de TUDOR ANDREI
Poze Tudor
pufescu spune:
eladea, pt sinuzita iti citez din cartea 'Manual edenic de medicina naturista', trecand peste recomandarile de dieta :) :
-de 3 ori /zi ghimbir,cate o lingurita de radacina proaspata razuita se infuzeaza 3 minute in 250ml apa clocotita.se strecoara si dupa ce se racoreste se bea cu inghitituri rare.
-toaleta nasului(tragi pe nas adica,cate o nara pe rand) cu apa calduta cu sare grunjoasa neiodata o data pe zi
-inhalatie cu musetel+sare+ceapa+ulei de menta si levantica de 2 ori pe zi cate 15 min
-compresa cu tinctura suedeza(biter) aplicata pe frunte,aripi nazale si pometi dupa ce local s-a aplicat o pelicula fina de alifie de galbenele-1 data pe zi, 30 minute
-cataplasma cu ceapa rasa 30 minute
-masajul regiunii sinusurilor cu ulei esential de maghiran,5 minute 1 data pe zi
crispro spune:
Va salut si eu fete dragi!
Adriana, felicitari pt Natalia! Sa ii dea Dumnezeu o viata minunata, sa creasca sanatoasa si cuminte! Iar tu sa te recuperezi rapid! Esti o mamica foarte curajoasa si puternica!
Noi am fost ieri la botez, am ajuns devreme acasa, pe la ora 21. Asa ca m-am pus sa culc copilul... vezi de treaba, dupa 23 a adormit, era rupt, dar tot povestea, numai nu se oprea. Am zis ca sigur doarme pana la 6 macar, neintors... Dar nu, la 3 s-a trezit, a stat un pic treaz (cam o ora), apoi la 6 iar s-a trezit, iar a stat treaz... maine mergem la dr, sper sa ajungem , sa nu fie rau drumul.
Ma bag la citit ca is in urma rau.
Sa-l ajutam pe Alex
crispro spune:
Krys, cum sa te uitam??? Asteptam sa ne zici daca ati decis ceva cu mutatul in Cluj...
Sa-l ajutam pe Alex
ilinca79 spune:
De uituca ce sunt, n-am felicitat o mamica tare draga:
La multi ani cu sanatate, Mycya! Sa iti dea Dumnezeu tot ce-i mai bun pe lume, sa fii iubita si fericita si sa te bucuri mereu de familia ta! Imi cer scuze pt. intarziere
Cristina Serban in gasca aste esti oricand bine primita, sunt convinsa ca si celelalte mamici gandesc la fel. Ce faceti, va mutati la noi in oras?
Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)
eladea2005 spune:
elena, uffff...deci si tu...no,atunci musai tre sa facem ceva...multu pufescu... prompta ca de obicei... maine merg sa iau ghimbir si bitter...
am bagat un paracetamol simplu si-mi pun picaturi cu Vibrocil, bun pt otite, rinite, sinuzite...
azi am mai primit un pachet de la driedfruits...am de toate acum... acu tre sa punem in aplicare sfaturile de alimentatie sanatoasa... n-avem scuze...
azi au papat mai bine amandoi...ba chiar mi-au cerut de mancare...Haleluia...
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
POZE CU PRINTISORII...
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
rubia spune:
Felicitari Adriana!
Bine ai venit Natalia Ioana!!!
Intrasem sa vad ce se mai intampla si cand am vazut titlul mi-am dat seama ca deja a venit pe lume Natalia.