BRAVO ADRIANA - Delfinasi de iul-aug 2010 (46)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns saddie spune:

Bine ai venit Natalia!!! Adriana recuperare usoara!!!

Am citit pe fuga din urma. Sanatate multa tuturor care se confrunta cu probleme. Sper sa apuc maine sa intru mai pe indelete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alice_Elena

La 9.45 s-a nascut Natalia Ioana 3,6 kg

Felicitari Adriana!!!

bine-ai venit, Natalia!! felicitari Adriana! abia astept vesti de la voi si, clar, poze

Isa = parfum de fericire - ianuarie 2012 (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_Theo spune:

Buna seara fetelor.

Felicitari Adriana pentru comoara. Sa fie sanatoasa iar tu mami sa te faci bine cat mai repede.

La noi este un viscol ceva de speriat. Cred ca viteza vantului este undeva in jur de 100 km pe ora. Si am toate dormitoarele exact pe partea din care bate vantul. Ocazie cu care am constat ca tocaria este mult mai proasta decat credeam. Ca sa va faceti o idee, la Theo in camera am si jaluzele exterioare si, desi sunt trase, tot sufla vantul pe alocuri.

Si noi ne-am plictisit azi in casa. Va spun sincer ca imi doresc vreo 40 de grade afara cu plus desigur. Nu mai vreau sa vad zapada pentru urmatorii 10 ani.

Ochidut, ai dat glas nelamuririlor mele legate de fulgi si seminte insa ma bucur ca fetele sunt niste dragute ca de obicei si ne raspund.Asa ca va pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_Theo spune:

Racusor esti printre mamicile fericite. Theo nici caca nu vrea sa faca pe olita. Alearga mancand pamantul cand o vede iar daca insist incepe sa planga cu suspine. Eu sper ca la vara sa il las o buna parte din zi fara pampers si poate asa se obisnuieste.

Cristina te asteptam cu vesti de la medic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Pufescu sau fetele mai postati o data link-ul ca eu nu-l gasesc,despre ce link e vorba?

sa ma anunti Pufescu de combinatie pt DA!CA sunt disperata in continuare!da-mi idei te rog,cum ce pot sa combin laptele vegetal sa le placa. am incercat cu banane,scortiosra,miere,roscove. Cateodata il beau cateodata nu. cel de susan la fel...offf
maine trebuie sa primesc pungile acelea de strecurat ,lapte de pe site-ul Ligiei,va anunt daca sunt multumita!

Puiutz SANATATE MULTA TATALUI TAU!Si cum zice Nicole,fara emotii puternice pt el!

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

Sa-l ajutam pe Vladut

produse la bazar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Roxana voi stati la curte, cred ca o sa fie usor...de pe alte mamici citire...i-au lasat la curte fara pampers si i-au invatat sa faca pipi la copacel asta merge la baietei

dar ce te faci cand stai la bloc sau vine iarna

am pregatit pentru andrei pentru maine o supa de legume cu quinoa... am pus doar putina, in loc de orez. sa vedem daca mananca mandrul meu maine.

mari mofturi face la masa in ultima vreme, la masa de seara, la primul fel de mancare zice nu si isi face greata, asa ca in seara asta a trebuit sa ii dau lapte cu cereale si cu biscuiti si mancase para la gustare, asa ca a facut cam moale...cand ii duc lapticul seara, prima data zice NUUUU, ca e prea fierbinte cica. daca plec si ma intorc in 30 de secunde, cu acelasi laptic, il bea pe nerasuflate

si ce mi-a mai facut in seara asta, s-a terminat lapticul si a inceput sa planga, i-am mai adus putin (eu ii dau doar 5 masuri seara), cand a vazut sticluta a zis NUUU si a aruncat-o

cum sa scapam de asemenea comportament? ca imi vine sa il mananc cu fulgi cu tot

am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Citat:
citat din mesajul lui ilinca79

De uituca ce sunt, n-am felicitat o mamica tare draga:

La multi ani cu sanatate, Mycya! Sa iti dea Dumnezeu tot ce-i mai bun pe lume, sa fii iubita si fericita si sa te bucuri mereu de familia ta! Imi cer scuze pt. intarziere

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Iti multumesc din suflet pt urari niciodata nu e tarziu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Fete dragi multumesc pt vorbele bune. Crispro, Iuliana .
Si ca sa va raspund la intrebare, da.. viitorul ne va gasi si pe noi in Cluj daca totul merge conform planului. Oricum, momentan vom veni doar in vacante si poate ocazional eu, pana la vara oricum nu facem mutarea, deoarece tinem cont si de Razvan. Am hotarat sa-l lasam sa termine anul scolar aici.

Daca e sa ajung la voi, dau de stire, si poate reusim sa ne vedem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Fete ai mei refuza mai nou semintele,incerc sa le pun in fructe dimineata,parca le simt desi nu sunt multe,si nu mai papa fructele,am incercat varianta cu miere si lamaie(la reteta de halva de susan),le-am dat sa rontaie caju inmuita,merisoare,goji(apropo trebuie inmuiat goji?),seminte de dovleac,de floarea soarelui,migdale,fistic,stafide,fulgi de ovaz. doar cand si cand le papa,in rest trebuie sa le ascund f bine in mancare.Carlei ii plac merisoarele,goji si germenii de fasole.cam atat.

dar ai mei nu mai papa cam nimic.La masa de seara au refuzat absolut tot,le facusem supa crema de linte,apoi le-am dat banana cu amestec de nuci,seminte,fulgi de cereale,intr-un final au rontait o coaja mica de paine si atat. imi vine sa fug in lumeeeeeee

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

Sa-l ajutam pe Vladut

produse la bazar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Mycya, La multi ani si de la noi! Sa fii sanatoasa si iubita!!!

Nici noi nu avem succes cu dezvatatul de pampers. Olita nici nu a vrut sa o vada, daramite sa se mai si aseze. Iar la wc, cunoaste tot ritualul, dar greu o conving sa stea. Nu insist ca sa nu prinda ura. Oricum o sa aplic aceeasi strategie ca la Razvan. Astept sa treaca iarna, si apoi o las la chilotel si pantalon, se va uda, nu-i va placea... si reusim noi pana la urma...

Mergi la inceput