BRAVO ADRIANA - Delfinasi de iul-aug 2010 (46)
Raspunsuri - Pagina 14
carla_2008 spune:
FELICITARI ADRIANA!!!BUN VENIT NATALIA IOANA!SA ITI BUCURI PARINTII SI SA FII SANATOASA!!!!
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
Sa-l ajutam pe Vladut
produse la bazar
eladea2005 spune:
kata, aelita...ia uite ce fete noi pe aici... ce fac mamele de 3 ieduti?
cred ca pe mine ma paste o sinusita, ma doare in fundul ochiului, zona de la nas spre sprancene... dar numai la un ochi... ce-as putea lua? sau e cazul sa vorbesc cu med de fam? mi-e ca-mi va da antibiotice...
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
POZE CU PRINTISORII...
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
laurika1982 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui eladea2005 kata, aelita...ia uite ce fete noi pe aici... ce fac mamele de 3 ieduti? cred ca pe mine ma paste o sinusita, ma doare in fundul ochiului, zona de la nas spre sprancene... dar numai la un ochi... ce-as putea lua? sau e cazul sa vorbesc cu med de fam? mi-e ca-mi va da antibiotice... ********************************************************* Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010) ********************************************************* POZE CU PRINTISORII... Printul Eric are... Printisorul Filip creste... BLOG DE PICI... |
La mine mergea cu paracetamol sinus!!
Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010
eladea2005 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui laurika1982
La mine mergea cu paracetamol sinus!! Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010 |
mda, numai ca eu alaptez si din cate stiu nu e voie Sinus? stiu bine???
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
POZE CU PRINTISORII...
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
katalina spune:
Bai fetelor,chiar acu' la PRO TV e o aratare cu tzitzele cit casa, valeu, si le-a scos bre ca la taraba :))))),ii curg bre pe jos...hahaha
puiutz_mic spune:
FELICITARI MAMI ADRIANA!!! BUN VENIT SURIOAREI LUI REBE, NATALIA IOANA! Sa fii sanatoasa, papacioasa si fara colici grasunica mica! Si tie Adriana recuperare cat mai rapida si laptic din plin!
Prietene dragi care-mi sunteti alaturi mereu si la bucurie si la greu, va multumesc ca ma incurajati si ca va ganditi la noi! Am vb. cu tata, nu a mai avut criza anginoasa decat una, azi dupa-amiaza, a luat repede o nitroglicerina si i-a trecut. Vom vedea cum se stabilizeaza starea lui dupa cateva zile de tratament!
Ooana, cum e bunicul?
Sorina, sa fie precum va doriti!
Eladea si eu sufar de aceeasi durere de cap ca si tine, sigur e sinuzita! Daca alaptezi intr-adevar nu poti lua paracetamol sinus, dar poate ceva homeopat, ca sa eviti antibioticele? Sau macar paracetamol simplu, de asta ai voie sa iei. Sunt rele tare durerile de la sinuzita, pe mine ma tin deja de mai bine d o saptamana, de cand cu gerul. Sanatate multa!
Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010
Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!
ciristina_serban spune:
Va salut si eu fete dragi... daca va mai amintiti de noi....
Am citit de Adriana pe FB si m-am convins sa va scriu.
Felicitari Adriana! Bine ai venit Natalia Ioana! Sa cresti mare, sanatoasa si sa-ti bucuri parintii!
Nu stiu cum se face, ca de fiecare data cand raman in urma cu scrisul si cititul...tare greu imi vine sa va mai scriu, si asta deoarece ma tem sa nu fiu in plus... Ma rog, sper sa imi iertati lipsa si timiditatea...
Nu reusesc prea des sa intru pe comp deoarece Riana il acapareaza cu totul cand il deschid, asa ca prefer de multe ori sa nu-l deschid. In ultima vreme am mai intrat cate putin, si asta ca sa reusim sa vorbim cu tati al nostru care e cu serviciul in Cluj. Imi propun de multe ori noaptea, dupa ce adorm copii, sa va citesc si sa va pot scrie si eu, dar oboseala de peste zi ma doboara... Cu toate astea, sper sa reusesc sa ma pun la curent cu ultimele vesti despre voi, si daca am facut deja primul pas, poate mai reusesc sa va scriu..
Sper ca sunteti sanatosi cu totii, si din cate imi amintesc sa pregatiti de MI2. Sper sa aveti vreme buna si sa reusiti ce v-ati propus...
Va pup acum.... va doresc toate cele bune, si sper sa ma reprimiti in gasca voastra frumoasa. Pup!
ciristina_serban spune:
Citat: |
citat din mesajul lui katalina Bai fetelor,chiar acu' la PRO TV e o aratare cu tzitzele cit casa, valeu, si le-a scos bre ca la taraba :))))),ii curg bre pe jos...hahaha |
e hidoasa dupa parerea mea... maruta cica e sexy!!! ...bleah..
Alice_Elena spune:
Cristina, chiar ma gandeam la voi zilele astea. V-ati hotarat cu mutatul?
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011)