BRAVO ADRIANA - Delfinasi de iul-aug 2010 (46)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Buna dragele mele.
Focsaniul este inzapezit, nu circula nimic, doar 1-2 masini de teren mai cu motz.Scolile sunt inchise , copiii mei zburda de bucurie, si eu la fel, iau o pauza de la lectiile de clasa I.Stam in casa si consumam proviziile:)))Sunt sigura ca marketurile se vor goli in curind ,si asa vor ramine :)))

Am facut o praji buna cu caise si zmeura congelate ,maninc, sa nu ma plictisesc ;)))

RACUSOR, la turci nu ai nevoie de nimic absolut, deja Andrei este mare.,au tot ce trebuie pt copii,au spus si fetele.

PUIUTZ, imi pare rau ca treceti prin atitea probleme, Noi suntem aici sa te descarci sufleteste oricind simti nevoia,.Putere si mamei tale.

Noi ne inscriem la urmatoarea MI, sa fie vara:) (mersi Ochidut pt intrebare)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui katalina

Buna dragele mele.
Focsaniul este inzapezit, nu circula nimic, doar 1-2 masini de teren mai cu motz.Scolile sunt inchise , copiii mei zburda de bucurie, si eu la fel, iau o pauza de la lectiile de clasa I.Stam in casa si consumam proviziile:)))Sunt sigura ca marketurile se vor goli in curind ,si asa vor ramine :)))

Am facut o praji buna cu caise si zmeura congelate ,maninc, sa nu ma plictisesc ;)))

RACUSOR, la turci nu ai nevoie de nimic absolut, deja Andrei este mare.,au tot ce trebuie pt copii,au spus si fetele.

PUIUTZ, imi pare rau ca treceti prin atitea probleme, Noi suntem aici sa te descarci sufleteste oricind simti nevoia,.Putere si mamei tale.

Noi ne inscriem la urmatoarea MI, sa fie vara:) (mersi Ochidut pt intrebare)

wow Kata ce poza frumoasa ai tu la avatar
Ai trei baieti frumosi

Iuliana mami fericita de minune Tudor
11+

Mergi la inceput

Crispro, cum a fost la botez? V-ati distrat?

Sorina ai aflat cate inimioare bat in burtica?

Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Aelitaaaa,ce mai faci harnicuto?Trimit la copiii niste zapada?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_goga spune:

Citat:
citat din mesajul lui baby78

Crispro, cum a fost la botez? V-ati distrat?

Sorina ai aflat cate inimioare bat in burtica?

12+

Multumesc de intrebare, inca nu. pe 13 feb mergem la eco si pt dublu test si atunci aflam mai multe. In schimb eu am un feeling ca este doar unul, dar pe 13 aflam sigur.

Mami de Bogdan-Andrei(13.07.2010) si +12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Iuliana da tu cand mergi la morfo ?

Katalina, bine ca ai praji :)) am vazut poza pe facebook cu zapada de la voi din curte, bine ca ai multi baieti in preajma. Va pup

Toata lumea zice ca amandoi copiii seamana cu marius. trebuie sa mai facem unul care sa semene si cu mine :))) bineinteles ca marius spune ca-s nebuna. Dar aseara cand ii faceam baie lui radu nu stiu ce am zis eu si cica "eh la al treilea nici nu iti mai dai seama". Cred ca e frumos cu 3 copii dar nu stiu daca as fi in stare

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

Salutare fete dragi,

ce titlu frumos are capitolul nostru

Bravo Adriana! Sa iti traiasca minunea mica, sa fie sanatoasa, norocoasa si fericita! Vad ca e tare cuminte si a venit pe lume doar luni, cum a rugat-o mami

Noi am fost plecati la socrii in week-end, a fost o zapada ca in povesti. Doar drumul a fost nasol, necuratat, a durat o vesnicie sa ajungem

Puiutz Doamne ajuta sa fie bine tatal tau, iar mamei multa putere sa reziste cu atatea greutati. Si oricand te poti descarca la noi, ca doar de-asta suntem aici!

Alice si eu am patit-o cu osul de peste, noroc ca V l-a scuipat Dar ai dreptate, viteza de reactie e o problema mare

Andreea of cum te inteleg, si eu ma satur uneori de mofturile la mancare si n-am decat un copil, care totusi papa cat de cat. Las' ca vin ele vremuri mai bune.

Kata ce ma bucur ca ne mai scrii. Sper sa te "vedem" mai des, mai ales ca acum esti blocata in casa

Crissy ce mi-a placut albumul facut pentru Bea. Si nici nu mai zic ce m-am bucurat ca nominalizeaza personajele din poze . Bravo ei, luptatoare mica si isteata . M-am si visat cu voi azi-noapte.

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Alice_Elena

Iuliana da tu cand mergi la morfo ?

joi merg la morfo

Alice draga..la cate ajutoare ai mai poti face inca 3 copii....

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

vreau si eu bebe!
gata,gata, nu dati cu pietre!

strumf a ras crema de dovlecei si putin consome.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Iuliana, tocmai de asta imi e frica :))) de prea mult ajutor

Mergi la inceput