Bravo dr_anca, adc!!!Hai kraluca!!! (62)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mrg spune:

Olishka,multumesc !Am vb ieri,am gasit pe cineva,dar nu stiu cat sa ii dau ca nu am mai apelat pn acum la cv care sa ne gateasca...de asta te intrebam ca poate imi zc tu cam care e pretul.
Danneza,am inteles ca i normal la inceput sa aiba bebe kk mai negricios,pt ca elimina meconiu....cateva zile.Dar cre ca m multe iti pot spune proaspetele mamici.Bine ati venit acasa!

Se pare ca o sa ajung mai repede la cezariana decat aveam eu termen...a zs dr ca in jur de 15-16 febr s-ar putea sa l scoata ...Ramane sa vedem saptamana viitoare in urma monitorizarii fetale.

36+ sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Daneza bine ati venit acasa Nu stiu ce sfat sa-ti dau caci nu am folosit lp decat de la 1 an, cand am intarcat si am folosit Aptamil. Mi s-a parut f bun. Va doresc acomodare rapida

Mrg la noi vine de 3 ori pe sapt, ne gateste de fiecare data si face si curatenie jos la birouri. Sta de la 9 pana pe la 2-3, cateodata pleaca mult mai repede, depinde ce o pun sa gateasca si ii dam 600 RON pe luna. Suntem multumiti.

Nu stiu de ce am senzatia ca o sa nasc ultima O cam luati toate inaintea mea...

Olga, mamica lui David iepurasul si 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biancabia spune:

Vreau sa nasc, sa scap!!!Stau intr-un stres continuu, nu stiu cand se va intampla, cum o sa fie, daca ma apuca noaptea sau ziua. Umblu cu carnetul de gravida dupa mine la cumparaturi (cand merg la oras-25km). Ma tem sa nu se fisureze membranele si sa nu imi dau seama la timp. Mi-e frica de infectie, nu de alta. Si asa mai departe. Uf, abia astept sa scap!!!

Bianca ALEXIS-ARIAN (5/01/2009) si cu 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane-maria spune:

'Neata fetele!

Eu bantui pe la ore de-astea pt ca azi am dormit in reprize si acum nu mai am somn .

Olishka sunt f frumoase pozele , arati f bine , stai linistita cu kg in plus, eu ce sa mai zic ?! am luat 20 kg pana acum la 38 de saptam fara 2 zile. Deci se poate si mai rau... ; dar asta e, o sa le dau eu jos important acum e sa fie bebelina ok.
Cat despre nastere , mai sunt si eu pe aici , stiu ca mai rar , insa va citesc in fiecare zi, si de multe ori prefer sa citesc nu sa si scriu; voi va cunoasteti mai bine intre voi nu vreau sa ma bag aiurea in seama; deci stai linistita ca nu esti ultima la "nascare" ;

Eu sper sa mai stea bebelina mea in burtica si sa nu vina mai devreme de DPN pt ca este prea ger afara :(

Azi am facut o groaza de treaba si credeam ca e posibil sa vrea sa vina mai repede asa ca am lasat-o mai moale, incepusem sa am contractii cam dureroase...
Dar macar acu' pot dormi mai linistita fiindca mi-am terminat bagajul pt maternitate, mai am un lucru de facut : sa fac tronsoanele alea si imi cam da batai de cap , sper sa imi iasa, maine ma apuc si de alea...si gata.
Tot azi am fost sa imi fac analizele la sange, sper ca ultimele.
Miercuri merg la Dr. sa le si vada .
Am schimbat semnatura, ne-am razgandit in privinta numelui, parca suna mai bine decat Maria Evelina , voi ce ziceti?

va fetelor, nasteri usoare celor care urmeaza la catalog :) si sa auzim numai de bine !!!!

Ane cu Maria Bianca 37 + weeks

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suzieq spune:

Dana, deja sunteti acasa.ce frumos,maine om merge si no. De la maternitate mi-a zis neonatoloaga ca sunt normalescaunele moi in prima sapt cand mergem acasa, lapte praf si mie toata lumea mi-a recomandat nan, explicatia raportul calitate pret.
Ce lenesi sunt mutantii, aseara chiar am zis ca la cat a fost de cocolosit in burtica asa s va compora oare si afara? Nu renunta la alaptat, incearcs sa o ajuti putin la inceput, mulge-te cu o pompa si se porneste usor usor lapticul.
Felicitari noilor mamici si bun venit bulgarasilor. Desi citrsc in fiecare zi imi e greu sa scriu de pe telefon.

MTHFR C677T Homozigot
+38

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suzieq spune:

Adc, nastere usoara si recuperare rapida, bebele sa fie mancacios si cuminte.poate ne vedem cand vin sa scot firele.


MTHFR C677T Homozigot
+38

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dr_anca spune:

Neata!

Plec spre spital Doamne ajuta. Nu prea am putut dormi ca aia mica nu putea respira bine si o auzeam cum fosaie. Nu sunt stresata momentan, mai este pana intru in sala si vad toate alea .

Sper sa ma intalnesc cu Raluca inainte si apoi sa va dea ea un semn, daca nu sotul mai pe seara. Asta in caz ca nu intra Raluca azi in cezariana, dar mi-a zis ca ea maine e programata.



Nasterea unui zambet
Mamica de cuminte Sara-Stefania iulie 2008
39s cu Adela-Alexandra



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

hai ancaaaaaa!

olga, eu zic ca e suficient sa le speli si sterilizezi. Parerea mea!

Aseara intr-un final am zis ca sunt de nascut, doar ca pe la 12 iar au disparut contractiile dureroase. Uf! Ma enerveaza tare situatia asta! Medicul m-a avertizat ca, din cauza excesului de lichid, voi ajunge mai greu la nastere - ca bebelina coboara apoi urca la loc, dar nu ma asteptam sa dureze atata.


Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si
39+ cu ultima suta de metrii.... 4 - 3 - 2 - 1...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

alina am luat o passiflora si am adormit pe la 12 aseara...am dormit pana la 8 azi...a fost super..Doamne Ajuta ca ieri a fost o zi oribila

olga ai o burtica superba

danezza ma bucur ca sunteti acasa si multumesc mult de tot ptr PM...te sun diseara ...eu i-am dat humana 4 luni apoi am trecut pe HIPP BIO cu care i-a mers super...a baut din ala pana la 4 ani jumate de ma tacanise si la bani dar nu vroia sa renunte la el...faceam comenzi in gemrmania ...caca pution negru e ok...elimina meconiu

aerilian chair ieri a luat sotul varza din piata gasesti fara probleme...e buna sa o ai in casa

dr anca suntem alaturi de tine

sper sa am o zi mai buna azi ca ieri a fost groaznic...nu mai reusesc sa scad glicemia nici cum...am crescut la greu insulina ...imi vine sa nu mai manac nimic desi stiu ca nu e de la mancare

bulinuta mamica de bulinel dragutel Rares Ioan (19.07.2006 - 9:37) si 36+ cu Filip Andrei

Poze noi


www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dari_nanau spune:

Buna dimineata fetelor!

Amelia, dr_anca, kraluca Multa bafta si nastere usoara! Sa fie totul bine!

Olga si eu cred ca poti sa le sterilizezi si sa le folosesti. Si eu mai am de la Emma in stare foarte buna si intentionez sa le sterrilizez si sa le folosesc si la bebe.

Si eu sunt inscrisa in lista ultimelor la nascut si sincer e mai bine sa stea bebe in burtica pe vremea asta decat afara.

Luiza , Esti multumita de cum e acolo? Il aduc pe bebe la alaptat cat de des vrei tu? Acomodare usoara cu bebe acasa!

O zi frumoasa sa aveti!


Dariana +37 cu si mamica fericita de Emma (11.10.2007)

Mergi la inceput