POVESTEA martisorului DC / expozitie si bazar
Raspunsuri - Pagina 9
gabby2011 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lali Foarte frumoase martisoarele, sunteti grozave ! Alinuk, vreau sa stiu si eu daca martisoarele bratara din margelute albe si rosii postate de tine sunt potrivite pentru manute de fetite sau sunt mai lungi ? Astea i-au placut baiatului meu pentru colegele lui, asa ca trebuie sa incepem cumparaturile... |
Lali alea ar merge pt fetite,sigur.Sunt cele mai mici care LE AVEM.vb de bratara rosie floricica alba da?se pot inchide in 2 locuri,chiar sunt f potrivite,trust me, m am uitat acum la ele

papanash spune:
Vad o problema la produsele expuse, vizualizarea merge doar pana la pagina 10 si sunt vreo 14 pagini in total.
............................................................
Ajutoarele lui Mos Craciun
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
alex_andra spune:
Revin cu intrebarea: daca ma intereseaza un anumit martisor dintr-o poza in care apar mai multe, cum fac?
Cui trimit mesaj? Celui care le-a facut sau celui la care se afla? Si la cine se afla?
Adica, eu am cumparat cate 2 martisoare de la diferite maini dibace. Voi primi un singur pachet sau mai multe?
Sunt la o singura persoana sau la mai multe?
....am multe intrebari existentiale![]()
Si cred ca mi-a scapat in ce cont trebuie sa depun banii.
Multumesc pt rabdare
alex_andra spune:
Mda...am imbatranit
Acu' am vazut si eu contul, pe prima pagina.
Dar restul intrebarilor raman valabile
papanash spune:
Alex_andra, o sa primesti un singur pachet cu tot ce comanzi. Produsele in proportie de 90% sunt intr-un singur loc, dar cand se vor face pachetele vor fi toate acolo. Pentru a specifica pe care dintre produsele aproape identice le-ai ales, da un mesaj la PM la Alinuk, Gaby2011 si/sau Cricor {le-am pus pe toate 3 ca sa nu cumva sa scape ceva).
............................................................
Ajutoarele lui Mos Craciun
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
alex_andra spune:
Papanash, multumesc![]()
Eh si conteaza pe care din martisoarele aproape identice le-as vrea(la unele difera culorile si schimba total problema), pentru ca le-am ales cu dedicatie speciala pentru anumite persoane, carora le cunosc preferintele si ar fi tragedie maxima sa cumpar o brosa rosie unei persoane careia nu-i place culoarea asta![]()
alex_andra spune:
apropo, cred ca s-a strecurat o eroare, pentru ca la una din facturi apar taxe postale 42 de lei.
gabby2011 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alex_andra apropo, cred ca s-a strecurat o eroare, pentru ca la una din facturi apar taxe postale 42 de lei. BAZAR UMANITAR |
REPET!!!
S A produs o eroare la transport la produsele care sunt DISPONIBILE in cantitati mai mari , daca s a comandat din acelasi prod 3 buc transportul s a inmultit 7 ori nr de produse cumparate.Deci NU LUATI IN SEAMA COSTUL DE TRANSPORT!SUBTOTALUL ESTE SUMA REALA LA CARE SE ADAUGA O SINGURA DATA PE COLET 3 RON
ALINUK PUNE MES ASTA SA NU IA LUMEA IN SEAMA TAXELE DE TRANSPORT DIN FACT PE PRIMA PAGINA!!!!
alex_andra spune:
gaby, eu m-am prins ca e eroare, dar intr-adevar, poate nu toata lumea isi va da seama, mai ales daca au mai putine martisoare cumparate.
Multumesc de raspuns![]()
Edit: nu am fost atenta ca s-a mai discutat aspectul asta![]()
kariguld spune:
vreau si eu martisoare 
am vazut niste minunatii acolo.
da ce sa fac eu cu ele, ca nu am unde sa le port.![]()
si imi place la nebunie avatarul lui gabby2011