POVESTEA martisorului DC / expozitie si bazar
Raspunsuri - Pagina 10
helbi spune:
Kari, eu am cumparat multzi cercelusi pt Bianca Poate i-ar place si fetitei tale asa ceva.....
Lali spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui gabby2011
Lali alea ar merge pt fetite,sigur.Sunt cele mai mici care LE AVEM.vb de bratara rosie floricica alba da?se pot inchide in 2 locuri,chiar sunt f potrivite,trust me, m am uitat acum la ele http://bazar.desprecopii.com/search.asp?searchtxt=gabby2011&catid=&search=Cauta&searchtype=2 |
Multumesc, le-am achizitionat !
ale1212xa spune:
am cumparat si eu 3 martisoare, am scris mail la bazar dar nu am primit nici un raspuns...acum am vazut ca e comanda minima de 30 de lei dar habar nu am cat au costat cele comandata de mine...cu cine as putea vorbi ca sa vad cat am de plata?..vreau sa comand in continuare pana la 30 de lei
martisoareDC spune:
Ale
vei primi pe adresa atasata userul ui tau de aici de pe DC
un mail de la Bazar Desprecopii.com
cu sub: "Ati cumparat articolul .....!"
(evident codul martisorului comandat de tine)
acolo ai si suma de plata
e posibil sa fi comandat mai multe modele, primesti mai multe mailuri, faci totalul
si aia-i suma de plata
daca livrarea e in Bucuresti, transportul e gratuit, daca-i in afara e 3lei
edit:
aici Alinuk (de data asta )
miremia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ale1212xa am cumparat si eu 3 martisoare, am scris mail la bazar dar nu am primit nici un raspuns...acum am vazut ca e comanda minima de 30 de lei dar habar nu am cat au costat cele comandata de mine...cu cine as putea vorbi ca sa vad cat am de plata?..vreau sa comand in continuare pana la 30 de lei ----------------------------------------- Alexandra si Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem |
Ale poti sa vezi in contul tau de la bazar produsele cumparate si pretul lor.
_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
gabby2011 spune:
citat din mesajul lui kariguld vreau si eu martisoare am vazut niste minunatii acolo. da ce sa fac eu cu ele, ca nu am unde sa le port. si imi place la nebunie avatarul lui gabby2011 Cei mai fericiti oameni nu au parte de lucrurile cele mai bune, dar obtin totul din cele pe care le au! |
avem d toate,brose,cercei,pandative.ms pt aprecierea avatarului.Alinuk l a facut il are si ea
kariguld spune:
ne-am uitat amdoua la ele .
helbi, cum le primesti tu?
sa vad maine ce facem, musai sa cumparam cateva.
gabby2011 spune:
citat din mesajul lui kariguld ne-am uitat amdoua la ele . helbi, cum le primesti tu? sa vad maine ce facem, musai sa cumparam cateva. Cei mai fericiti oameni nu au parte de lucrurile cele mai bune, dar obtin totul din cele pe care le au! |
helbi deja a comandat, le primeste prin firma de pe vacaresti si plateste prin paypal cred
alinuk spune:
va asteptam si astazi in bazar
sa vedeti noutati
Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani)
www.meseriademama.blogspot.com/" target="_blank">party in FEERIE de muzica si dans
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................