POVESTEA martisorului DC / expozitie si bazar

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabby2011 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina_satena

Cum vedem si noi care produse care le-am donat au fost vandute?

http://alinahandmade.blogspot.com/

Daca anuntul mai este in lista, inseamna ca mai este inca prod de vanzare,si daca au foat mai multe bucati din prod respectiv cand dai pe anunt,sub ,,cumpara acum,, la cantitate iti arata un nr,adica cate mai sunt disponibile

Daca nu mai apare nu mai exista,s au dat toate bucatile

Sper sa ma fi facut inteleasa

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui DarkBendis

Am cumparat si eu martisoare frumoase tare, de la Teolinda, de la Ada si de la cineva care a facut martisoarele cu papusele-printese. Vreau sa le platesc prin pay-pal (inclusiv transportul) ca apoi sa poata fi trimise la adresa familiei din Romania.
Deci acum astept sa ma contacteze DC cu factura, am inteles bine? (ca ce e in "cos" costa 30 de lei, dar se adauga si transportul, si asta nu mai stiu cat ar fi. platesc totul cu o singura tranzactie pe paypal, se poate asa, nu?)

Dark Bendis
& The Goblin Prince (31.12.2008)

"I dream of wolves. With them I run."
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Iti dau PM.De obicei aprox 2 euro in plus i-a comision paypalul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martisoareDC spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cristale

Wow deja s-au vandut toate martisoarele trimise de mine. Yuhu ce ma bucur.
Daca sunt fete care mai doresc martisoare facute de mine va pot oferi si in afara campaniei.

Mami de David (08.11.2010)
www.floar3d3colt.blogspot.com

Felicitari,f frumoase!Fetelor la asalt!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gabidaniela

Am si eu o rugaminte, nu stiu cui trebuie sa scriu

Am cumparat de 45 de lei + transport = in jur de 50 lei

Insa am in bazar 2 facturi de 18, respectiv 51 de lei pt ca se pare ca la fiecare articol au fost adaugati 7 lei, desi le vreau pe toate pe aceeasi adresa.

Ce trebuie sa fac mai exact? Cum platesc?

S A produs o eroare la transport la produsele care sunt DISPONIBILE in cantitati mai mari , daca s a comandat din acelasi prod 3 buc transportul s a inmultit 7 ori nr de produse cumparate.Deci NU LUATI IN SEAMA COSTUL DE TRANSPORT!SUBTOTALUL ESTE SUMA REALA LA CARE SE ADAUGA O SINGURA DATA PE COLET 3 RON

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alinuk

Gabi faci viramanet cu valoarea comenzii in contul campaniei, treci la detalii de plata nickul de forum si noi iti vom transmite toata comanda la adresa trecuta de tine la adresa.

Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani)

www.meseriademama.blogspot.com/" target="_blank">party in FEERIE de muzica si dans

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................

Da sefa.Da in paypal tb sa astept sa se stranga mai multi sau toti care plaesc in acesta forma pt ca altfel imi ia 2 euro la fiecare transfer pe user......vedem..vb

OF acum am vazut ca sunt pe martisoare.Oricum raspunsul e valabil

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gabidaniela

Am facut si eu cumparaturi si vreau sa platesc prin paypal. Cum fac, exista vreo optiune sa platesc direct din bazar sau trebuie sa fac calculul sa vad cati euro vin si sa trimit in contul de pe prima pagina?

Poti plati si prin paypal, la suma cumparaturilor tale adaugi 3 ron transport plus aprox 1-2 euro comision de transfer,deci nu stiu daca e convenabil.Sau poti plati in RON sau Euro in contul de ron sau euro de pe prima pagina,suma cumparaturilor plus 3 ron transport,schimbi in euro.aproximezi tu....
Nu uitati de nick langa nume!!!!!!!!Multumim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Foarte frumoase martisoarele, sunteti grozave !

Alinuk, vreau sa stiu si eu daca martisoarele bratara din margelute albe si rosii postate de tine sunt potrivite pentru manute de fetite sau sunt mai lungi ? Astea i-au placut baiatului meu pentru colegele lui, asa ca trebuie sa incepem cumparaturile...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andru_mami spune:

eu nu vad unde scrie subtotalul
eu am cumparat de 50 lei puls transport,dar de ce apare la "factura-achizitii-scadent 113.00 ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andru_mami spune:

gataaa,am vazut unde scrie subtotalul si m-am dumirit si cu scadenta

Mergi la inceput

Vezi mai sus raspuns
Subtotal din factura inaintea transportului, dupa ce se enumera produsele.

Daca va e mai usor mergeti in ,,castigate,, si adunati voi ce prod a ti cumparat

Mergi la inceput