Fluturasi de Martie-Aprilie 2011(119)
Raspunsuri - Pagina 19
bb_yasmi spune:
ally mai demult mi-ai spus sa iti mai arat vreo poza si cu buburuza mare. am reusit sa ii fac ieri vreo 3 pozici cand era in "actiune" cu facutul placintei asa fericita si bucuroasa era ca am lasat-o si pe ea sa ma ajute la mancare am sa le postez apoi le sterg.
ailed_dota spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bb_yasmi ally mai demult mi-ai spus sa iti mai arat vreo poza si cu buburuza mare. am reusit sa ii fac ieri vreo 3 pozici cand era in "actiune" cu facutul placintei asa fericita si bucuroasa era ca am lasat-o si pe ea sa ma ajute la mancare am sa le postez apoi le sterg. mamica implinita cu 2 comori: printesica si junior !! |
unde le-ai pus.... a dormit andra putiiin, dar am facut baitza, si pe cap si m-am cremuit.... ce bine eeee!
ailed_dota spune:
le-am vazut....e un scump, dar creama ca pui cu Iasmina.....
auzi tu cum faci taieteii cu lapte?
bb_yasmi spune:
delia nu am inteles ce ai vrut sa spui...ca seamana cu iasmi sau???
pun laptele la fiert apoi pun taitei subtiri care au 2 clocote si sunt fierti. mai pun uneori si putin zahar vanilat sau un strop de esenta de vanilie.
ailed_dota spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bb_yasmi delia nu am inteles ce ai vrut sa spui...ca seamana cu iasmi sau??? pun laptele la fiert apoi pun taitei subtiri care au 2 clocote si sunt fierti. mai pun uneori si putin zahar vanilat sau un strop de esenta de vanilie. mamica implinita cu 2 comori: printesica si junior !! |
acum am vazut ce prostie am scris....vroiam sa zic ca am cezut ca pui cu Iasmina pozici, am pus sa fac taieteii
roxy_s spune:
ce faceti mamici?
azi am lenevit toata ziua, afara n-am iesit ca am zis sa mai stam si azi cu ochisorul asta. n-a mai curs, nu nimic dar mai este putin rosu sub. a nins toata ziua la noi
azi am tot citit capitole de la inceputul odiseei vreau sa le citesc pe toate daca pot, asa mai pe sarite dar vreau....
madutza si noua ne-ar place tot asa undeva unde sa ajungem cu masina nu cu avionul
bb_yasmi tu poti sa faci orice in curte...si jogging in jurul casei chiar belly cum este? super ca rezisti cu vopsitul, eu nu rezist. o sa ma fac tot cu vopseaua fara amoniac Loreal acum la mot. este o scumpa Iasmi, imi aduc aminte cand ne-ai aratat poze cu ea prima data, cand eram noi gravi parca...ce mare a crescut
dya ma bucur ca i-a trecut buba la pui. aveti grija de acum
ailed este frumos tare in vacanta in Croatia dar nu inteleg de ce este atat de scump. este exagerat, zici ca umbla cainii cu covrigi
Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria
Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)
roxy_s spune:
cami super ca ati iesit afara, mai ales daca vine gerul iar.
Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria
Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)
IONY_82 spune:
vaiii ce dezastru cu vremea asta pomi cazuti,strazi blocate,scoli inchise....
sotul meu a fost ieri la supermarket si a stat la coada 2 oreziceai ca e sfarsitul lumii,toate rafturile goaletoti au iesit sa faca provizii
partea buna e ca am iesit si noi un pic la zapada ieri chiar a iesit soarele si Sara a si dormit afara o ora
astazi iarasi a iesit soarele asa ca s-a topit aproape tot,dar mai bine ca e fff periculos intr-un oras nepregatit
am pus cateva poze si cu noi la zapada
Simona, sincere condoleante