Fluturasi de Martie-Aprilie 2011(119)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns IONY_82 spune:

Yasmi, ce mare s-a facut Iasminica ai ajutor de nadejde iar Luchi e un nazdravan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaryM85 spune:

Buna si de la noi!Yasmi mia placut faza cu golirea rafturilor la magazin si ce se repede toti sa cumpere, ce marcheting mai fac astia, si spuneai de vopsit parul eu rezist de cand am ramas insarcinata nu am mai bagat vopsea in cap si nici nu am de gand am ajuns la culoarea mea naturala si fac si economie de bani avand in vedere ca ma vopseam o data pe luna.

Mada ma plangeam ca nu am mai slabit cu dieta ta dar am scazut 10 cm la talieazi am primit si ,,complimente" de la tata si mama ca am slabit si arat ca muma paduri

mami fericita de Alexandra Mirela(06.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaryM85 spune:

Anda mea a mai facut progrese ,sta in picioare se chinuie sa isi tina echilibrul dar nu face pasi ii este frica, dar curand o sa inceapa nu? Si a inceput sa danseze e mortala ne amuza foarte tare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IONY_82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui MaryM85

Anda mea a mai facut progrese ,sta in picioare se chinuie sa isi tina echilibrul dar nu face pasi ii este frica, dar curand o sa inceapa nu? Si a inceput sa danseze e mortala ne amuza foarte tare.

Felicitari ptr progrese
si Sara sta in picioare de la aproape 9 luni,acum face si cativa pasi apoi se lasa jos ii este frica sigur-tot asteptam si noi momentul cand va pleca sigura pe ea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MarApr2011 spune:

Uofff, m-am bagat sa fac capitol nou si la final m-am pierdut...Incerc mai tarziu dupa baitza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MarApr2011 spune:

capitol nou

Mergi la inceput