Fluturasi de Martie-Aprilie 2011(119)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

aaly, pilates zici? hmm tae-bo ma incanta pt ca merg prietenele, iar unul din intructori este fratele unei prietene pe care-l stiu de cand era copil...si mi-as permite sa fac figuri Tb sa ma gandesc bine, mai ales ca nu am destul timp pt aceste activitati oricum ma voi apuca de ceva cand se schimba ora de primavara si voi culca copii ceva mai tarziu...pana arunci nu pot. Ar insemna sa lipsesc la 2 baite de seara pe sapt si nu vreau. Aveti idee cand se schimba ora?
Tu ce miscare te-ai hotarat sa faci? Si eu simt ca desi am mai fost la greutatea asta, corpul nu mai arata la fel ca inainte

yasmi, belly? mi-ar placea

cami,ma bucur ca ati fost la plimbare

delia, da eu vreau ceva unde sa ajungem usor cu masina. Nu-mi place deloc sa zbor cu avionul. Doar daca vom reusi sa ajungem la Strumph voi zbura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

stau si am gandesc...sa ma vopsesc....sa mai rezist asa???? pana acum am rezistat cu brio..dar acum ca se apropie ziua juniorului parca-parca as atenta la o vopsea mai neutra! ultima oara m-am vopsit la inceputul lui noiembrie.

mamica implinita cu 2 comori: printesica si junior !!

eu as folosi un nuantator macar pt ziua baiatului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

delia la noi nu am vazut decat 1 tip de nuantator care este o porcarie+ ca are culori urate...

Mergi la inceput

daa mada, mergeam de 3-4 ori pe sapt, fiecare zi faceam altceva iar ziua cu belly era asa ca un balsam, asa o relaxare!! hmmmmm ce vremuri... las ca vine primavara/vara si incep in curte sa imi fac exercitiile

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

delia la noi nu am vazut decat 1 tip de nuantator care este o porcarie+ ca are culori urate...

mamica implinita cu 2 comori: printesica si junior !!

atunci vopsea

Mergi la inceput

belly, m-ar tenta si pe mine... ca acolo am nevoie de tonifiere,la burtica, picioarele le am beton, poate un pic de celu sus pe copasa la inghinal... dar f putin

Mergi la inceput

delia tocmai m am uitat in oglinda si mi-am dat seama ca nu am nevoie sa ma vopsesc... nu este diferenta de culoare...daca reusesc sa trec si de acest hop , urmeaza cel din 1,8 martie

ha ha! tot imi vine sa rad, cat am avut parul tanar, proaspat si frumos l am vopsit in draci (de la 14 ani ) iar acum cand acusi o sa imi apara si mie parul alb vreau sa am parul natural....hmmmm....sper ca o sa imi asculte sfatul fetita mea nu cum am ascultat-o eu pe mama mea

Mergi la inceput

tare, eu l-am vopsit de la 22, am inceput cu suvitze.... si l-am oprit din vopsit de 2 ori de atunci, cand am fost gravi cu Maria si acum cu Andra
anul trecut am avut soc, ca aveam fire albe si culoarea mea naturala se inchisese mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadyazuza spune:

buna mamici. in sfarsit am si eu un pic de timp si m-am gandit sa scriu si eu cateva randuri.
a trecut buba baiatului. a avut o basica urata in palma dar a trecut.acum sunt muuuult mai atenta sa nu mai ajunga la soba.
simona condoliante.
yasmi am vazut atunci pozele cu casuta dar nu am mai apucat sa zic nimic. e foarte frumoasa, sa o stapaniti sanatosi si sa aveti parte de momente minunate in ea.
mada nu ma pot tine de regimul tau. mi se par toate prea inecacioase. in schimb ma chinu cat pot sa mananc mai putin si doar cu paine cu secara. si mult sport. ca tot vorbiti de sport sa va zic ce fac eu: am o bancuta inalta cam de 25 cm si urc si cobor pe ea pe o parte si pe cealalta 20 minute dimineata, 20 la amiaza si 20 seara. si multe abdominale. din pacate mai papa si dulciuri si rezultatele apar greu.
ma bag si eu langa pui la un pui de somn. va pooop si duminica frumoasa in continuare

Mergi la inceput

dya multumim frumos. ma bucur ca a trecut buba baiatului!

delia, mici pauze am mai facut si eu, dar mici acum mai am putin si am 4 luni

Mergi la inceput