Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***393***

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

No deschid listele si strang voturile asa ca votati 20-22 apr sau 27-29 apr !!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Nu ne mai vin musafirii, nu-i bai ca si asa ma luase somnul ca sa nu zic ca Pisi e in pat deja , ma gandeam eu ca nu mai vin dar nu eram sigura, sunt niste prieteni necasatoriti, fara copii carora li s epare normal sa vina la noi seara dupa 23

Puteau macar sa dea un tel

Olga, mamica lui David iepurasul si 37+

Mergi la inceput

Votez 27-29 sa vina si Gaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaza22 spune:

Am stat si m-am gandit bine. Nu e frumos sa va conditionez sa faceti intalnirea dupa cum mi-ar pica mie bine. Daca nu o sa putem ajunge din varii motive, care sunt mai multe decat daca am fi acasa, dupaia ma voi simti prost. Asa ca cel mai bine, e sa alegeti data in care puteti veni cat mai multe ca doar e petrecerea tuturor asa cum zicea Ina(care a venit cu ideea si n-ar fi frumos sa lipseasca)si daca putem veni si noi si mai bine, daca nu, nu.
Eu ma gandisem sa vin de ziua Gargaritei sa o serbez cu toti, dar daca tot vin o sa stau mai mult asa ca mi-ar placea si sa prind o perioada calda cum e mai-iunie. Trebuie sa gandesc foarte bine. Vom avea 2 veniri, una doar eu cu Gaza si una toti trei. Iar asta din primavara- vara trebuie sa o decid in asa fel in cat sa fie cat mai oportuna pe toata durata ei.

Oli dupa cum am scris mai sus, indiferent in ce data voi alege sa vin, o sa incerc sa includ si botezul vostru. Asa poate imi trece si oful de intalniri cu ghiocei. Abia astept.
P.S. mie imi pare rau ca ai ales Stoke, abia asteptam sa cumpar chestii de bebe.

pup revin mai tarziu.

Mami de Gazii mica si frumoasa Al Doilea Anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

S-a notat !!

Ma bag si eu in pat poate ma lasa Ada sa citesc un pic

Noapte buna tufete dragi !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Intru si eu la un raport nocturn.

La noi ninge ca in povesti. Tocmai am venit de la nasi si Rares parca ar fi tras o tura cu sania, la ora sta. Dar e asa de minunat. Nu bate vantul, este caldut (comparabil cu ziele trecute)...daca nu aveam cateva cani de vin fiert la bord poate ne inhamam. Ins peranta ca si maine va fi la fel, am tocmit pt maine.

Gianina, acum mi-am amintit ca trebuia sa te sun. S-a intamplat ceva grav? Caci cert s-a petrecut ceva de toate fetele au sarit cu intrebari.

Ina. Cum sa iti explic. Firea mea este formata sa fie pasnica, tacuta si cu capul plecat. Asa sunt eu educata, poate cuvantul educat nu e cel mai potrivit aici, ci format. Si ma refer la formarea sociala, pe care noi ca adulti ne-o insusim. De aceea, eu nu ma avant in dsicutii nici atunci cand ma simt jignita (poate de cele mai multe ori fara intentie) aici, cand se ia vreo fata direct de mine si ma trage de guler...Adica, atunci constientizez ca spatiul asta virtual ma protejeaza cumva de loviri, de durere ce as simti-o daca un pritene real, adevarat mi-ar face un asemenea gest. Intelegei ceea ce zic.
DA, eu am multe tristeti si mihniri in viata mea si poate de aceea bagatelele astea nici nu le mai iau in seama. Ca ala a zis si eu nu am ripostat , etc...Adica traiesc neputinte mult mai mari in viata reala incat astea ...cu drag le accept.

Oli esti o frumoasa. Nu stiu unde ai tu alea kg in plus, in afara de burta. Pai daca termini cu burta...esti ca noua.
Si eu in sarcina am luat 25 kg dar eu am si plecat de la 80.

Novus, apropo, cand am citi ca ai schimbat meniul, primul gand mi-a trecut prin minte...Poate de la astea ti s-o infunda ca prea ne faci sa balim pe tastatura si sa ne adoram salata noastra si apa plata cu lamaie. (e glumaaaa)

Mai aveam ceva?
Azi am fost in vizita la colegii mei de la Galati. Of...iar m-am rascolit. Atat de mult ii aodr. Au un stil aparte. Ei, nu ganditi ca ar fi un colectiv ideal. Adica si acolo e o mancotoreala, mama, mama...dar parca is mai isteti, destepti, iscusiti si in a face glume cu substrat. Umorul cela cu directie, daca intelegeti...Si de ce nu, chiar sunt cu totii mai pregatiti, mai spalati la minte decat noi, de la Br. Ce-i de recunoscut , e. Au avut bilantul pe anul 2011 si l-au facut cu invitati, presa, chestii...atat de frumos au organizat, au prezentat liber, interactiv...mi-a placut enorm. Veci, ever la Braila nu s-ar petrece asa ceva. In fine, mi-am incarcat bateriile.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Si acum dilemele familiei extinse. Ai mei vor sa faca curatenie generala in casa, varuit, schimbat, etc. Eu, in putinile mele idei si cunostinte in domeniu, nu sunt de acord cu varul valabil, pt ca asa stiu eu (eu sunt genul Ilincai care citesc dar retin doar ideea principala nu si motivul, despre cate un produs) ca nu lasa peretele sa respire. Avand in vedere ca acum peretii oricum sunt captusiti, iar geamurile termopan favorizeaza atatea fenomene neplacute si nemaiintalnite pana acum in aprtament (gen mucegai, pe unde nici nu gandesti). Acum interesandu-ma pe ici pe colo am aflat ca vopseaua valabila (varul) s-a imbunatatit de enspe ori fata de ce a fost o data, incat a devenit mai buna decat varul clasic in a dezinfecta peretii. Eu nu contesc dezvoltarea sistemului de preparare a varului valabil dar pt mine tot lavabil ramane.
1. Eu si mama suntem pentru a folosi var clasic, din ala care se da cu bidineaua pe perete, tocmai pt a evita fenimene cu care ne-am confruntat anul trecut. Si pt ca suntem noi mai clasice si stimca ce e "din vechi" e mai trainic si bun. Adica, pana si soacra-mea la tara primavara da cu var in cotineatza gainilor sa dezinfecteze...deci, nu e chiar prost varul clasic.
2. Desteptii de barbati (daca asa au facut vecinii) facem cum e mai simplu.
Intrebare: Ce stiti-cunoasteti despre varuieli? Cum aveti princ asele voastre? De care vopsea valabila ati folosit?

Si inca una. Pe hol au stabilit sa punem parchet. Zor nevoie sa puna parchetul peste gresia existenta. Eu mor. Mi se pune pe suflet. Degeaba incerc sa explic ca e ca atunci cand te speli sa fii frumos dar intri imbracat in cada si apoi te imbraci cu hainele cele bune. La fel suntem doua tabere formate din aceeasi membri: 2 la 2.
Daca nu mi se trage nebunia de la curatenia asta...inseamna ca chiar pot duce mult.
Si mai sunt si alte, dar astea is cele mai grave. A, de fapt, mai grav si mai grav e ca va trebui sa scot din buzunarul de la piept (care oricum e gol de muuuuulti ani) vreo 10 mil sa repar si garsoniera pe care soacramea in marinimia ei a trecut-o pe numele nostru (dar noi nu ne folosim de ea acum) ca sa o putem inchiria. Asta e ceva bun, veti spune. Insa ea a avut-o 10 ani in folosinta si a lasat-o intr-o paragina. Asta ma doare cel mai tare. Cat a avut-o ea pe mana nu a facut nimic. Intelegeti ce e aia nimic. Acum are tavanele negre de mucegai si umezeala pana la jumatatea peretelui. GArsoniera asta nenorocita e la et 4 (ultimul) si nu a catadicsit sa isi faca pod cand si-au facut toti vecinii (caci ea vesnic nu a aavut bani) si evident ca apa de pe bloc s-a scurs in casa. Ei, nu credeti ca e atat de prosta sa inhaleze mizeria de acolo. Ea locuieste de muuult timp la tara. In garsoniera isi tine doar lucrurile si o buna periaoda a avut-o ea inchiriata (pe atunci arata usor mai bine).

Poze Raru
Poze noi

Mergi la inceput

Nimeni pe fir.MA duc si eu prin lumea viselor. In speranta ca noaptea va fi un sfetnic bun.

Poze Raru
Poze noi

Mergi la inceput

Floric Ma bucur ca ti-a facut bine intalnirea Noi inca nu am iesit cu sania. Am una dar nici nu stiu pe unde este. Oricum trebuie sa si gasesc pe cineva disponibil sa-i traga cu sania, caci eu nu ma simt in stare.

Ina de ce nu poti sa vii pe 27? Hai poate poti

Mergi la inceput

Floric cand mergi la un magazin de specialitate poti cere si sfaturi de angajatii de pe-acolo. Eu asa am facut cand am facut de capul meu camera lui Leon si am primit sfaturi f bune. Spor

Mergi la inceput