Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***393***

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Gaza ma bucur mult Multumesc frumos ca ai vrut sa ma ajuti. Te contactez neaparat cand o sa am nevoie de ceva

Olga, mamica lui David iepurasul si 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Salutare la ceas de noapte!

Mada, cand am vorbit azi la telefon nu mi-am dat seama ca starea lui Toto e atat de ingrijoratoare...
M-am bucurat mult sa te aud!

Olga,l-am vazut pe David calare pe Leon, tare frumosi sunteti toti trei, chiar daca Leon e camuflat..inca.

Ina, esti o doamna cu stil!Trecand de la una la alta, vocabularul lui Ian mi se pare delicios, cred ca mori de dragul lui.

Floric, casa mea este izolata pe exterior, iar inauntru am zugravit cu vopsea lavabila si nu avem probleme cu igrasia sau cu umezeala in exces. E adevarat insa ca nu am pus termopane. Parchet peste gresie am in bucatarie si in hol si este foarte ok, n-am mai avut bataie de cap cu scosul gresiei pentru a pune parchetul.

La noi ninge de ore bune, practic a nins toata ziua, este frumos n-am ce zice, dar m-am saturat de iarna.

Bebe_strumph, care mai sunt vestile?

Pisik, eu ma bucur ca ai oferte, inseamna ca lumea incepe sa stie de tine. Cat despre potentialul succes al promovarii prin prezenta la evenimentul respectiv nu ma pronunt, ca nu ma pricep, dar sunt convinsa ca vei lua cea mai buna decizie.

Mai, eu nu am nicio preferinta pentru data intalnelii, pentru ca oricum nu stiu daca vom veni.

Gianina, sper ca a trecut pasa proasta si ca acum te bucuri de week-end.

Mergi la inceput

Azi am avut ucenici si o fetita mi-a adus niste stickere cu numele meu - Ana - si cu o printesa, care, cica, ma reprezinta. Bineinteles ca Andrei a fost fascinat de ele, a luat literele una cate una si le-a spus individual: "a", "a", "en", apoi vad ca le aseaza si citeste, prima data pe litere, apoi cuvantul: "a", "en", "a" - Ana.

Are niste piese de lemn cu forme geometrice. Azi le tot insira minutios si ma intreba, aratandu-mi cate una : "Ce este asta?". Imi arata o piesa, eu, obosita si cu altele pe cap, arunc un ochi si mormai "patrat", el, dojenitor: "Mama, este un cub" si cub era; am ajuns sa ma corecteze copilul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

tufete dragi
Oliam admirat burtoiul si pe David "peste" Leon ...si nu numai.Esti mare doar in burta si doar acolo ai kg....desi va fi super usor si cu ajutorul alaptatului sa dai jos kg-le
Floric cand ai timp da buzz
Mada
Gige
Anaan felicitari pt Andrei

all
PS:pentru cei interesati s-a deschis Martisoare cu suflet detalii aici

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.

Mergi la inceput

Buna dimineata!

Ati fugit la sanius? Haideti la cafea!Dau si ceai de mango!

Pe aici a nins si azi noapte, asa ca parca suntem in Alpii elvetieni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Neata !!!

Vin la cafea ca m-a trezit Ada de la 07.30 sa faca kk si pipi la olita, ce-i drept ca a si facut darrrr mi-e cam somn

La noi bineinteles ca nu e zapada decat pe acoperisurile caselor asa ca vom merge la locul de joaca

Anaan, cum sa nu veniti la intalnire :(( ?!! nici nu ma gandesc, hai ca facem cumva sa fie toata lumea multumita si sa ne putem strange cat mai multe
Andrei cum se simte? ca stie sa citeasca deja imi era clar de cand ne-am intalnit, e tare !! mi-e dor de voi

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Floric si noi avem vopsea lavabila in tot apartamentul si geamuri termopan peste tot dar nu am avut nicio problema cu igrasia sau mucegaiul decat la un colt de geam unde nu era bine facuta izolatia exterioara si se infiltra apa de pe acoperis dar de cand s-a reparat nu a mai aparut deloc
Cu parchetul nu stiu

Denisamada
inca o mare imbratisare de la mine, la Toto te referai cand imi spuneai de tristeti si eu nu m-am prins ! multi si abia astept sa ne vedem !!!

Mergi la inceput

Ada mai nou are un alt ritual seara : ne punem in pat si apoi musai trebuie sa ne dam jos si sa stam de povesti pe covor
Intr-o seara s-a apucat sa-mi spuna : mami nu-i drept ! eu mirata : ce nu e drept mama ? pai mama trebuie sa faca pantofi cu Fulger si pt copii mai mici , m-am prins atunci despre ce era vorba: cand am fost la Sibiu am vazut la C&A papuci de casa cu Fulger Mqueen dar pe langa faptul ca erau de baieti mai costau si vreo 50 ron, am zis ca nu dau atat pe ei si nici sa nu-i poarte, i-am spus ca sunt numere mari si de aceea nu putem lua, ea a ramas insa cu fixatia asa ca trebuie sa-i caut pt ca vad ca asta e personajul ei mai nou de ceva vreme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Hola,

Da' ce greu m-a trezit!
Oi avea ceva "lipsuri" in organism? Sint obosita, epuizata non-stop; aseara am cascat toata seara si m-am uitat la ceas din 5 in 5 minute sa se faca 12, sa serveasca tortul si sa vin acasa. Am dormit mult (de la 2 la 9) si acum ma simt de parca as fi capalit o saptamina. O fi magneziul la cote minime?

Vreau si eu cafea

Floric eu prefer oricind parchetul gresiei iar sa puneti parchetul peste gresie mi se pare o idee minunata.
Lavabilul mi se pare ok; de fapt, nu stiu pe nimeni care sa nu aiba lavabil Se si lucreaza usor, exista si o diversitate minunata de culori. Succes la renovari!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Da' ce greu m-a trezit!
Oi avea ceva "lipsuri" in organism? Sint obosita, epuizata non-stop; aseara am cascat toata seara si m-am uitat la ceas din 5 in 5 minute sa se faca 12, sa serveasca tortul si sa vin acasa. Am dormit mult (de la 2 la 9) si acum ma simt de parca as fi capalit o saptamina. O fi magneziul la cote minime?

Da' la varianta cu ''plusuri'' nu te-ai gandit ?!! sa te remontezi !!

Mergi la inceput