Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***393***

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Andrei e super tare; cred ca mori de dragul lui De cite ori povestesti de el, cumva, "il vad"; adica nu numai ma amuz/apreciez cind/ce citesc dar ii si vad mutritza

Ada e tare in asocieri. Cum s-o fi gindita ea dupa atita timp la papucii aia pe care, evident, i s-a pus pata! Asa ca mama Novus, ia-ti putin furnizoarele la rost ca-i imposibil sa nu-i poata aduce copilului papucii mult doriti.

Mergi la inceput

Novus, nu are cum; in plus, mi-am pus dorinta in cui; am fosta atit de dezamagita ca n-a fost sa fie, incit am reinnoit stocul de durex.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Neatza
Ma grabesc sa plec afara, la sanie. Nu-s decit vreo -10, parfum fata de -25 de zilele trecute...(sa nu ma spuneti, dar mi-e o leneeee...!)

Cu intilnirea: pe 27 eu sigur-sigur nu pot. Pe de alta parte, cum nu pot sa "jur pe rosu" ca pe 22 as veni, va las pe voi sa votati ce si cum.

Cu varul si termopanele, eu am lavabil si termopane. Apartamentul e pe capatul blocului, practic toate camerele au 2 pereti afara (cu exceptia bucatariei :))). Probleme am doar in camera Ilincai, si am avut pentru ca 1.ap nu e izolat exterior si 2.anul trecut m-am zgircit si iarna am inchis caloriferul, geamul si usa si...am lasat camera asa. Desigur ca s-a facut condens si a mucegait....dar nu dau vina nici pe lavabil, nici pe geamuri. Numai pe mine . In schimb ma declar super incintata de posibilitatea de a sterge de pe pereti diverse stropeli.

Cu parchetul nu stiu, la ala clasic cred ca nu e ok peste gresie, ca mi-a explicat mie un parchetar ce trebuia sa pun peste placa de beton si sub parchetul din lemn masiv, ca sa minimizez efectele faptului ca "lemnul lucreaza". Daca e laminat habar nu am, nu ma pricep.

http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Novus, nu tineti cont de mine cind organizati vacanta; daca pot, voi veni dar, acum, mi-a pierit pofta de facut planuri pe termen lung

OLGA, pe 27 e ziua tatalui meu pe care i-o pregatea intotdeauna mama;anul trecut i-am facut petrecere-surpriza la mine acasa; l-am sunat si i-am spus ca-l rog sa stea cu Ian o ora; a venit tare abatut dar i-a trecut repede Si nici anul asta -si in nici un an, de fapt- nu pot/nu vreau sa-l las singur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Inapreda,

Noi am plecat afara !!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Ina, pai cum ai reinnoit stocul de Durex??? Eu abia asteptam vesti despre bb2! Ai vazut burtoiul Olgai ce frumos este?

Novus, la intalneala asta venim daca putem. Nu trebuie schimbate date pentru noi si nici nu avem preferinte, numai ca avem de luat o gramada de factori in calcul si sa vedem cum o sa jonglam cu ei.

Tufete, azi ce gatiti? Dati-mi niste idei, ca ne scaldam intr-o banalitate culinara care ne plictisseste (dar nu ne opreste din mancat).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Ana- Felicitari lui Andrei! Le merita.
Si o sa-ti spun si de ce.
La noi in casa sunt litere si cifre peste tot. Silabisirea, cititul , numaratul sunt subiecte zilnice, fiindca la nivelul asta e Alex si toti prietenii lui, asa ca e normal ca Anastasia sa-i copieze sa se duca la peretele cu alfabetul sa cante si ea, cum ii vede pe ei ca fac.
Andrei nu are frati mai mari, pe care sa-i imite, asa ca ii oferim ploaia de pupicuri aferenta.
Cred totusi ca activitatile tale cu ucenicii reprezinta un ex pozitiv si un motor spre studiosenie.

Floric- Lavabila pe baza de apa lasa peretii sa respire. Mai e una cu niste chestii chimice (e rec pt pt bai si bucatarii) si de asta tr sa te feresti.
Problema termopanelor vandute in Ro e lipsa fantei de aerisire. Intr-o camera aerul trebuie sa circule. PVC-ul sau aluminiul blocheaza acesta circulatie si de acea trebuie sa aiba musai aerisire. Tocurile de lemn nu impiedica cu nimic circulatia acelor curenti imperceptibili, care impiedica formarea condensului (cauza apritiei mucegaiului). Singura varianta de impiedicarea producerii mucegaiului, in lipsa fantei, ramane deschiderea zilnica a geamurilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Uite ca nu m-am gandit ca Floric ar vrea sa puna parchet din lemn masiv. La ala intr-adevar nu merge cu gresie dedesubt, trebuie sapa si alte minuni, stiu ca eu in camere am asa ceva; dar cu cel laminat, peste gresie, nu sunt probleme: trebuie sa pui insa folie izolatoare, ca altfel tot rece ramane pe jos.

Ma apuc de tradus, dar sunt prin zona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Olario. Io am zis ca azi vai, ce mult o sa dorm, da' pe la 8 cineva batea covoare in zapada (bine, de vreo saptamana, in FIECARE dimineata in jurul orei 5 cineva bubuie/bocane, cum sa explic, executa o serie de lovituri zgomotoase si enervante, care dureaza intre 1 minut si 3 minute dar pe mine ma aduc la disperare, ma trezesc si holband ochii cat farfurioarele de cavea ma tot gandesc cum poate fi cineva asa de nesimtit sa bubuie la ora aia si nu sporadic, ca are ceva urgent, ci zilnic. Si apoi imi torturez mintea sa identific zgomotul, ce e? Bate snitele zilnic la ora 5? In fiecare zi la ora 5 are de batut cuie? Si uite asa se duce somnul meu!!! Huzband si Phiphi nici nu tresar, ei habar n-au de dilema mea existentiala din fiecare dimineata!!! Na, m-am descarcat putin).
Io zic ca e bine ca de fiecare data sa se voteze perioada. Bine-ar fi sa se stranga cat mai multi ghioci Mie de ex. imi convin ambele weekenduri, numa sa stim din timp sa rezolvam la serviciu, si de-i dupa vacantza o vineri pot sa ma invoiesc, ca de obicei am doar 2 ore. Dar locatia inca nu se stabileste?...
Dar ce evoluat e Gulia, cum citeste el si cate stie...Cat despre Ian, el e perseverent si harnic, chiar de stalceste cuvinte el face fraze, povesteste...Sophiphi prinunta din ce in ce mai corect cuvintele, dar separate, nu are nicio inclinatie spre a le uni, tot prin cuvinte simple, ordine necrutzatoare si gesturi comunica...
Floric, io am avut in credere in meshterila care e "handy-man_-ul nostru, bun la (aproape) toate, si el cu lavabil a facut. Si noi avem termopane dar de cand am izolat exterior nu s-a mai facut mucegai. Cu parchetul peste gresie habar n-am, dar daca Anaan si cuscra voteaza pentru, votez si eu, inseamna ca nu-s "contraindicatii";))
Asa...ochelarii astia i-am facut cand am fost bortzo si nu mai puteam purta lentile de contact, deci acum 3 ani. Credeti ca mi s-au modificat dioptriile intre timp? Oricum de nu-i paradea Phiphi, nu-mi trecea prin cap sa fac altii. Acum mi-as face cu lentile heliomatice ca parca-s mai de folos la shofat, nu? N-am mai avut niciodata.
Si-acum o tema, pentru oricine crede ca e priceput la asa ceva: ati vazut ce moaca am (rotunda, de foca obeza; daca nu va amintiti mai dati o privire pe FB): ce forme de rame mi s-ar potrivi?...Ma depaseste si m-a depasit intotdeauna chestia asta:((( Daca cineva mi-ar da niste sugestii sub forma de poze, linkuri, descrieri...as fi very very recunosdcatoare!!!

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

La fel ca Ina, nici eu nu vreau sa fiu cauza de fixat-intilnirea-si-ratat-Gaza, ca sa ma trezesc apoi ca nu reusesc sa ajung. Deci, stabiliti voi ce si cum convine majoritatii

http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput