Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***393***
Raspunsuri - Pagina 6
novus spune:
Gaza, ce gatesti bun ?! ce mai face Kathy , cum mai e la pe la gradinita ?
Monnvas, cum e Injineru' ?! v-ati reintregit familionul ?!
Gianina, sper ca esti mai bine !!
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
Acum cand am si eu vreme nu e nimeni prin zona ? culcati ghioceii deja ? la noi e devreme inca mai ales ca e wkd !!
andiaroro spune:
Eu sunt
Il astept pe musiu (s-a vazut cu un prieten).
Nu misc prea tare, ca altfel nu mai sta Anastasia in pat.
De plictiseala (si de pofta), ma tot indop cu placinta cu ciuperci.
novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andiaroro De plictiseala (si de pofta), ma tot indop cu placinta cu ciuperci. |
Oauuu suna tare bine , ai facut-o tu sau e cumparata ?
Vreau si eu
Gaza22 spune:
Hai mai fetelor, nu ma sabotati, Chiar nu se poate sa faceti intalnirea in weekendul 27-29? Mai devreme noi chiar nu avem cum sa ajungem, daaar atunci nu doar ca ajungem dar o si serbez pe Kathy impreuna cu voi.
Discut si cu Marius dar sunt sigura ca va fi deacord pentru ca noi deja ne gandisem la asta. Tocmai cand ma bucuram ca mi-ati raspuns la framantari, de parca ar fi fost telepatie.
Mami de Gazii mica si frumoasa Al Doilea Anisor
andiaroro spune:
Am facut-o eu cu ciuperci poloneze... A primit vecina multi pesti, asa ca m-am trezit ca a venit cu pungile de ciuperci sa le fac placinta sa poata baga pestiocii in congelator.
Am facut iute un aluat ca ala al lui Monn cu apa, sare, ulei si faina si niste cimbru. Si ciuperci calite cu ceapa, usturoi, marar si cascaval.
Oricum, mai am sa fac 3 ture.
novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Gaza22 Hai mai fetelor, nu ma sabotati, Chiar nu se poate sa faceti intalnirea in weekendul 27-29? Mai devreme noi chiar nu avem cum sa ajungem, daaar atunci nu doar ca ajungem dar o si serbez pe Kathy impreuna cu voi. Discut si cu Marius dar sunt sigura ca va fi deacord pentru ca noi deja ne gandisem la asta. Tocmai cand ma bucuram ca mi-ati raspuns la framantari, de parca ar fi fost telepatie. Mami de Gazii mica si frumoasa Al Doilea Anisor |
Gazo eu sunt de acord, ala l-am propus de la inceput, acum sa vedem ce zic fetele si cum ne strangem !! Daca e rost si de tort, e perfect !!
Sampania o dau eu !!
olishka spune:
Bineinteles ca acum am o mareeee pofta de placinte. Cu orice sa fie, dar astea cu branza si ciuperci suna tare bine
Gaza eu zic ca ar putea doamna organizatoare sa faca cumva sa facem intalneala pe 27, sa veniti si voi Apropos, noi pe 20 mai avem botezul. Veniti, nu?
Olga, mamica lui David iepurasul si 37+
inapreda spune:
In 27 eu sigur nu pot.
Mi e somn' ma plicti' vreau acasa
Maninc non stop de la 8 de cind am ajuns
novus spune:
Nu ne mai vin musafirii, nu-i bai ca si asa ma luase somnul ca sa nu zic ca Pisi e in pat deja , ma gandeam eu ca nu mai vin dar nu eram sigura, sunt niste prieteni necasatoriti, fara copii carora li s epare normal sa vina la noi seara dupa 23