Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***393***
Raspunsuri - Pagina 5
Monnvas spune:
Da.
Citat: |
citat din mesajul lui Ilinca_M. Tufete, tre sa pun o intrebare stupida, sa nu radeti de mine: presupunand ca vreau sa-mi fac alta pereche de ochelari da' n-am chef sa ma duc la control, aia care fac ochelari, ar sti ce dioptrii au cucherii mei de-acum, sa-mi faca altii la fel? I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around. |
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
Ilinca_M. spune:
Yupiii! Poate mi-oi schimba ochelarii astia lipiti cu superglue, pana la urma...daca tot mi s-au anuntat si mie niste ucenici:))) Deci nu ma fac de ras de merg sa le zic sa-mi faca ochelari la fel, au ei posibilitatea sa citeasca dioptriile...
Ma apucasem sa relatez si io o poveste cu coafeza, ca mi-a readus-o pisigri la suprafatza cu postarea ei, da' m-a luat Phiphi la niste sarituri pe canapea. Acum rascoleste un sertar, dupa ce a mancat cereale de pe jos...activitate, nu gluma...
Denisamada, saracul Toto Mie mi s-a rupt inima si atunci cand l-am vazut, d'apoi sa aud ca e mai rau...:((
Pitonashu' ori isi confirma renumele de latino-lover, ori e pasionat de anatomie si va ajunge don doftor
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
andiaroro spune:
Ilinca- Dioptriile se masoara, dar de cat timp nu au mai vazut dr? Nu de alta, dar s-ar putea sa te fi obisnuit cu ochelarii astia, dar tu sa ai acum, de fapt, alte dioptrii.+ ca e f important fundul de ochi. Banuiesc, ca-i scump oftalmologul, dar e tare imp sa ai ochelarii potriviti.
pisigri spune:
Ilinca, teoretic da, practic, eu am avut numai ghinioane de niste indivizi pliiiini de simt etic, care mi-au cerut reteta si mi-au explicat in detaliu importanta "updatarii" ochelarilor la miopia de obicei evolutiva. Chit ca a mea a stagnat din anul 2 de facultate, cind am acceptat ideea de a purta ochelari. Si in ciuda faptului ca le-am explicat ca vreau alti ochelari pentru ca 1.imi trebuie a doua pereche in caz ca prima se rupe si 2.vreau niste rame mai "de ocazie". Nu i-am pacalit. si desigur ca retetele...cine le pastreaza
Mada, nu, nu mi-ai zis. Imi pare rau. Mai incerc o data de iepuras, i-am promis si lui Dodo (nu, nu am uitat, sa stii! numai ca pina la urma am fost si azi la serviciu si bine am facut, ca m-au cautat azi si decanul, si directorul scolii doctorale era numa' bun sa fi stat acasa aveau ce ma besteli dup-aia))
simply, nu am apucat sa citesc, dar vreau sa te pup ca am inteles ca esti amarita. O ploaie intreaga, cum spune Gianina.
Gianino, ce patisi? Daca nu zici/zice careva, te sun !
Pe la voi ...ninge? Pe la noi ninge superb, doar ca tre' sa aduc ciine si sanie de la tara, ca sa ma deplasez miine. Noroc ca m-am "invoit" de la examenul de miine, mi-am stricat we trecut, we asta e rindul colegei sa se sacrifice, ca eu am de terminat cel referat.
Oricum, ideea e ca erau vreo -10 afara cind am imbracat maimutzica in salopeta de ski si am tuflit-o pe sanie. Concluzii? 1.Tre sa aducem zapada si acasa sa avem cu ce ne juca, 2.Imi trebuie si mie salopeta de ski, maimutza era transpirata cind am dezbracat-o desi a stat in kur, io eram bocna desi am tras la sanie (vorba Motanului, trebuia sa se urce si el pe sanie daca tragind numai plodul nu m-am incalzit destul), 3.miine nu mai iesim, ca nu resusesc sa o mai bag inapoi in casa :)))))))) decit cu mega scandal.
http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
novus spune:
Hello !!!
Noi asteptam musafiri si am facut toti trei prajitura cu branza, a fost ff distractiv, cum arata bucataria dupa nu se mai pune
Sa vedem ce am retinut:
Inapreda, am vizionat pozele care erau ceea ce ma asteptam , m-a distrat mutra lui Jambo, citind ce scrie pe tort i-am inteles reactia, apoi de tinute ce sa mai zic, am citit si ce i-ai scris Gazei si am inteles inca o data ca nu te imbraci ca mine cu ce-ti pica la mana, tu creezi tinute ceea ce eu veci nu o sa pot face asa ca ai toata admiratia mea !! Eu toamna si iarna m-as imbraca in blugi toata ziua , vara intr-adevar imi plac rochiile si pantalonii scurti dar nici vorba de nu stiu ce tinute gandite asa ca si cand cumpar, ma ghidez dupa primul instinct, ma uit dupa culoare, material si apoi cand ajung acasa imi dau seama ca nu am la ce purta chestia respectiva
Olga, am admirat burtica mareee si mamica frumoasa
Denisamada, chiar imi pare rau pt Toto mai ales ca l-am si cunoscut, cred ca e tare neplacut sa-l vezi cum se stinge
Gigelica, la postarea ta mi-au dat lacrimile pt ca mi-a zburat gandul la bunicuta mea draga asa ca nu am cuvinte sa te imbarbatez
De Victor ce sa mai zic, piton care stie ce vrea si cum sa obtina
Simplyanna, m-a marcat povestea, trista chiar ff trista , pacat ca sunt atatia copii nefericiti si tristi inca de mici
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
gigelica20 spune:
Mi-e cam foame...dar nu vreau sa mananc...
Novusica
_
Gigelica ,mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009
Gaza22 spune:
Sunt pe fuga ca am papa pe foc
Ilinca da si nu doar atat, daca lentilele sunt bune si omul e priceput poate sa foloseasca aceleasi lentile pe o rama noua, desigur o rama care sa se potriveasca formei lentilei. Nu trebuie sa-ti faci altii cu totul.
Novus, exact aceeasi e si dilema mea. Eu nu stiu sa creez tinute. Imi cumpar haine dupa cum ma incanta pe moment si nu doar ca nu se potrivesc cu ce am acasa dar uneori nici macar nu stiu sa recreez ce-mi place din ce am. Oricum Ina are talent, n-am ce sa zic, jos palaria!
Revin pe seara.
Mami de Gazii mica si frumoasa Al Doilea Anisor
novus spune:
Pisigri si eu am avut tot felul de experinte cu diverse coafeze care de care mai experte, nu stiu cum reuseau de imi tranteau cate un blond de gaina de fiecare data , abia apucam sa ajung la magazin dupa un nuantator .
No, de vreo 3 ani am descoperit un alt coafor si o tipa super faina care se si pricepe, are par ondulat ca al meu asa ca stie ce si cum merge la el, plus ca e si o tipa draguta asa ca sunt ff incantata, lucreaza doar cu vopsele si produse profesionale dar se vede ca mai merg si pe la un curs si sunt deschise la minte
novus spune:
Ilinca, cum e Sophihi ? ma gandesc ca nu a amai avut azi nimic, nu ?
Anaan, Andrei cum se simte ?? tu ce faci, iar esti pe plantatie ?
La noi a nins ff putin dar nu s-a prins nimic, poate la noapte mai insista ca tare as vrea sa mergem cu sania maine si noi !!
Musafirii mei zau de stiu la ce ora vin,cred ca totusi mancam noi prajitura singuri asa ca va invit la o bucata si pe voi !! Sau nu e voie, Bianca ?!
Cu intalneala , mie imi convine si 20-22 aprilie, astept sa vedem cate doritoare suntem ca sa cautam locatia perfecta
novus spune:
Peste fix 1 luna e ziua Adei !! abia astept,trebuie sa ma gandesc ce sa ii luam pe langa peste