Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***393***

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Am notat!
Dar ai vrut sa zici sa fie mai multa sfecla pt. gust si culoare, nu tzelina, nu?
Dar dupa ce "undesc" alea si adaug apa, cam la cat timp pun sfecla? Si dupa ce am pus sfecla, la cat timp cartofii? Astept indicatii mai asa, ca pentru prostani in ale bucatariei:))
Da' stevie si loboda de-alea gasesc acum undeva? Habar n-am cum arata!
Eu am crezut ca-i zice "borsh" in sensul in care spunem noi, prin zona noastra, "ciorba", dar vad ca chiar trebuie borsh...n-am mancat niciodata (cred!) ciorba acrita cu bors...dar is dispusa la experiente noi. Da' cat borsh tre pus? Un litru? Mai putin? Habar n-am!
Oricum eu prefer cartofii fasolei si sunt inversul Anastasiei: pentru mine cartofii sunt mai buni decat ciocolata:)))

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Fetelor, eu sunt gata, relativ nemultumita de rezultatul final, da' macar m-am machiat fain Sa aveti o seara frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Da, trebuie mai multa sfecla, nu mai multa telina.
Eu pun cam 1-1,5 litri borsh la oala aia de 6 kile..pe care o fac plina de obicei.
Pai ce sa zic eu dupa cit timp sa le pui...se pun in ordinea in care fierb, asta depinde si de dimensiunea la care le tai. Eu adaug unele noi atunci cind precedentele sunt aproape fierte.
Am uitat sa spun ca mai adaug rosii (conserva iarna de obicei), ardei etc., ce legume mai gasesc/am in casa.
Buruieni de-astea eu am gasit prin piata...dar inainte de -25 grade. Acum nu stiu daca mai sunt oameni cu asa ceva in piata, noi suntem cam inzapeziti acum, vad ca inca ninge.

Eu am capiat si copiat-o pe Sophiphi. Am mai bine de o saptamina de cind as minca dimineata, la prinz si seara salata verde cu praz, ton, masline, zeama de lamiie. Oare cind ma satur??? ca ma umplu de mercur...

http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Vai ce pofta mi-ati facut de bors cu sfecla. Toata copilaria numai din asta am mancat Din pacate in buc nu se face asa ceva, asa ca nu am mancat tare demult. Cred ca o rog pe mama sa-mi faca maine.

Olga, mamica lui David iepurasul si 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Salutare la drum de seara

Am venit de la ski infrigurati si raciti, behaim toti
A nins in fiecare zi, temperaturile au fost pina la minus 18, acum ajunsi la Toulouse avem doar minus 3 cu un vint nebun care face sa ne fie mai frig decit la munte.
Azi dimi am dus fata la engleza (am venit special aseara acasa pt cursul ei) si azi am aranjat/spalat/facut cumparaturi/facut mincare... distractie pe cinste
De dupa-amiaza fusaram la cinema, am vazut desene.

Am citit pe sarite, am vazut ca puneti de intilnire iara. Eu sint in ro din 26 aprilie pina in 19 mai. Dar pina in 3-4 mai stau in Bucuresti, deci as putea veni doar la vreo intilnire unde se poate merge usor cu trenul, eventual la Moeciu din nou.
Dar nu e nici o problema daca nu ne vedem asa, la gramada, ca io sper sa ne vedem si pe bucati, cu fetele in bucuresti, apoi pe unde se mai poate, poate pe la sibiu cu novus si anaan?!

Mergi la inceput

Chato iar bolnavi? Hai faceti-va bine!!!

Pai si la noi la botez nu venti? Este pe 20 mai. Ai luat deja bilete?

Mergi la inceput

Si noi vrem sa mergem maine la cinema cu David. Sper sa putem sa-l scoatem din casa

Mergi la inceput

Se pare ca am ramas singura pe-aici...Fug sa pun rufele la uscat (vorba bine fug, caci abia merg )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Olguta ne facem bine repede, sper
Biletele sint luate deja de-o luna, asa ca nu putem sta mai mult, din pacate

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

Olguta ne facem bine repede, sper
Biletele sint luate deja de-o luna, asa ca nu putem sta mai mult, din pacate

Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Ce rau imi pare Chiar acum o ora ii ziceam lui Cristi ca s-ar putea sa ajungeti si voi si s-a bucurat f tare. Macar sa ne vedem in Bucuresti sau la intalneala

Mergi la inceput