Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***393***
Raspunsuri - Pagina 21
olishka spune:
Ina, dar dupa aceea Gaza a mai dat un mesaj si a zis ca cel mai bine ar fi sa se voteze, sa se stranga cat mai multe fete. Si sunt de acord si eu cu asta. Hai va rog nu va suparati iarasi
Eu dau cate un vot pt fiecare data pe care o alegeti, caci as putea sa vin oricand. Eu zic sa propuna organizatoarea 3 date si cine isi doreste sa participe si crede ca ar putea ajunge, obligatoriu sa voteze cu o data. Iar legat de locatie, o facem in zona de unde sunt majoritatea fetelor.
Olga, mamica lui David iepurasul si 37+
anamariame spune:
Ma duc si eu sa ma machiez si sa incep sa probez Dar revin periodic sa dau refresh
inapreda spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anamariame Ma duc si eu sa ma machiez si sa incep sa probez Dar revin periodic sa dau refresh |
Merg si eu sa ma gat dar nu am chef deloc; Ian sta in scaunul de alaptat si se da cu crema pe alunite reale si inventate si imi zice ca nu merge la doctor.
Cred ca ma duc iar cu furoul dar imi iau cizmele de guma pentru nu am chef de tocuri.
Anamariame, ti-a iesit combinatia?
Sa-mi zici si mie, poate ma inspir: simbata viitoare avem alta zi de nastere, apoi vine Sf. Valentin si simbata ai-ailalta alta zi de nastere
De fapt, astept sugestii de la toata lumea: mi-ar placea sa-mi spuneti ce out-fit al vostru vi s-a parut cel mai reusit.
olishka spune:
Ina intra te rog pe polyvore.com O sa-ti placa sigur
anamariame spune:
Nu mi-a iesit nimic inca. Sunt la capitolul machiaj. Abia mi-am hidratat tenul, astept putin sa intre crema in piele si pun fond de ten. Cred ca optez pentru o fusta de blugi gri, combinata cu piele, cizme bleumarin, un top negru si pe deasupra un fel de doua feluri , un cardigan din ala in colturi, tot gri Sunt total lipsita de inspiratie...
olishka spune:
Legat de creme...mi-am luat o crema (la recomandarea farmacistei ) care nu-mi place deloc. De cand o folosesc am portiuni de ten cu piele f uscata. Abia astept sa ies in oras sa-mi cumpar alta.
olishka spune:
Distractie faina fetelor!!! Ce-as iesi si eu undeva...Saptamana viitoare am un bilet vip la Cirque du soleil. Mi-a facut Cristi surpriza Doar ca o sa fie cam naspa ca o sa merg singura, si nu prea imi place sa traiesc experiente faine de una singura. Imi place sa le impartasesc, sa fiu alaturi de cineva...Oricum sper sa nu nasc pana atunci. Alexandra voi mai veniti?
anamariame spune:
Olga, te inteleg perfect. Eu decat sa merg intr-o vacanta singura, mai bine nu merg deloc. Am fost o data, in Viena, si pana nu am mers si cu sotul nu am avut liniste. Mi-a placut atat de tare orasul, incat am simtit ca e musai sa il vada si el.Eu vreau sa merg la Horia Brenciu, intr-un club din Suceava. Dar vine abia in martie, am de asteptat...
anamariame spune:
Mi-am luat o super crema cu extract de melc, de la Herbagen, v-am zis? Imi place la nebunie. Dar e antirid, asa ca nu ti-o recomand, Olga.
pisigri spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ilinca_M. Nu e cu carne borshul asta, nu? Pisigri, vreau retzeta, sper ca nu e din cale-afara de complicat! I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around. |
Nu, nu e cu carne :)
Morcov, pattrunje, pastirnac, telina, ceapa - taiate/robotzite/razaluite, cum iti place si ai rabdare, plus un pic de ulei, in oala, pe foc, eu le "undesc" un pic, pina se inmoaie usor.
Adaugi apa
Adaugi sfecla taiata cuburi.
adaugi cartofii taiati cuburi.
Daca preferi legumele date pe razatoare, pui sfecla o data cu cartofii, daca o pui cuburi, o pui mai devreme ca fierbe mai greu.
Sare.
Verdeata - eu pun tot ce gasesc prin piata, loboda, stevie, frunze si tulpini de telina.
Odata cu verdeata, pui borsul.
La final, stingi focul si adaugi patrunjel/marar/leustean/tarhon/ce plante aromatice iti plac tie si gasesti de vijgalaia asta :))))
Ce e important e sa fie muuuulta telina, ca sa coloreze bine zeama si sa dea si gustul ala special. Motanul a pus azi intr-o oala de 6 litri cred, numai 2 sfecle mari, eu as mai fi pus....
Daca ai rabdare/inspiratie/nu esti relativ proaspat operata de apendicita :))))) poti inlocui cartofii cu fasole, de fapt asta era varianta originala, cum imi facea bunicul. Eu nu am putut azi, ca inca nu am voie sa ma balonez cica...
Si daca ai si mai multa rabdare si timp, pot semi-coace intii sfecla in cuptor. Bunicul asa facea, schimbarea de gust era inconfundabila (in dulce, desigur), dar el stia cu o zi inainte ce bors are pe comanda , la mine a fost inspiratie de moment si de conditii meteorologice nefavorabile...
http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)