Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***393***
Raspunsuri - Pagina 23
Anaan spune:
Chato, bine ati revenit! Pacat insa ca nu sunteti tocmai sanatosi, dar las' ca va puneti voi pe picioare.
La ce desene ati fost?
Lui Andrei nu-i mai place zapada ca e "rece si uda".
Olga, bine ca mi-ai amintit, ca am si eu o masina plina de haine care asteapta sa fie intinse.
Anaan spune:
Chatonel, imi doresc din suflet sa te cunosc, asa ca aplicam planul tau: daca nu ne vedem la intalneala, ne vedem noi pe altundeva
simina_kin spune:
Gigelica condoleante!! Dumnezeu sa o odihneasca-n pace!!!!
fericita de ranjita Maya Andreea ( oct-2009)
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
olishka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simina_kin Gigelica condoleante!! Dumnezeu sa o odihneasca-n pace!!!! fericita de ranjita Maya Andreea ( oct-2009) Povestea nasterii printesei cu ochi albastri www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!! |
Condoleante Lucia, Dumneze sa o odihneasca in pace!
Olga, mamica lui David iepurasul si 37+
chatonel spune:
olguta, ne vedem sigur, am timp berechet la bucuresti, o saptamina!! Voi sa fiti in forma
Anaan, eu am vorbit deja cu o prietena sa merg la ea la sibiu citeva zile, deci ne vedem pt ca si io vreau neaparat sa te cunosc
aici sint [url"http://www.cinemas-utopia.org/toulouse/index.php?id=1500&mode=film"]desenele[/url]
olishka spune:
citat din mesajul lui chatonel olguta, ne vedem sigur, am timp berechet la bucuresti, o saptamina!! Voi sa fiti in forma Anaan, eu am vorbit deja cu o prietena sa merg la ea la sibiu citeva zile, deci ne vedem pt ca si io vreau neaparat sa te cunosc aici sint [url"http://www.cinemas-utopia.org/toulouse/index.php?id=1500&mode=film"]desenele[/url] Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009 Toulouse, la ville rose |
Am putea propune una dintre locatii de intalnire Sibiul. Mie imi place la nebunie Poate chiar Paltinis, ca am mai fost acolo si a fost fain. Ar fi mai multe fete multumite. Ce zice doamna organizatoare?
Olga, mamica lui David iepurasul si 37+
Anaan spune:
citat din mesajul lui olishka Am putea propune una dintre locatii de intalnire Sibiul. Mie imi place la nebunie Poate chiar Paltinis, ca am mai fost acolo si a fost fain. Ar fi mai multe fete multumite. Ce zice doamna organizatoare? Olga, mamica lui David iepurasul si 37+ |
Olga, o idee foarte buna!
gigelica20 spune:
Sunt in tren, in drum spre Focsani!
Va pup pe toate:((( Ne auzim miercuri, sper...
_
Gigelica ,mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009