Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***393***

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Gina, nici eu nu am priceput ce ai vrut sa zici, de cand ti-am citit mesajul l-am tot intors pe toate partile sa vad daca ma prind, dar inca nu . Astept si eu un indiciu.Mihaela, ma bucur tare de tot ca sunteti bine! Te rog sa intri mai des pe la club, da? Fetelor, noi iesim la karaoke in seara asta. De doua saptamani port numai blugi, si chiar as vrea sa schimb (mentionez ca sunt grasa rau, nu numai ca nu am stagnat, am mai si pus pe mine, iar asta ma deprima ingrozitor, de unde si purtatul de blugi doar, combinat cu frigul) asta, insa nu am nicio idee ce as putea purta sa ma simt bine si sa ies usor din banal.In schimb, sunt la al doilea pahar de vin rosu, din ala de cursa lunga, din productia alor mei. O fi grav?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Aha, Ina- Deci s-ar putea sa fie "de bine" cadoul. Cum ne-o fi norocul acum, ca poate vi se pare ( sau mi se pare mie) ca ma pierd in detalii si va pov toate prostiile, dar eu, cum tot spuneam, am inteles ca pe copii astai nu poti pune niciodata baza, ca nu-s neaparat f statornici ei in jucarii si obiceiuri...
Soarecele alearga...
Sa ne spuna Novus sau Ina mai multe...

Eu cu jucariile am alta pb acum, ma gandesc cu groza ce naiba ma fac cu cele 15 cadouri, pe care le va primi Alex la ziua lui (au confirmat toti copii participarea). Nu-mi ramane decat sa ma rog sa primeasca cat mai multe carti si titirezi (ca nu ocupa spatiu). Noi nu-i mai luam cadou( poate o chestie simbolica) ca doar ii facem chef.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Mihaela, ma bucur ca sunteti mai bine! Avti grija de voi de-acum incolo, sa va puteti bucura de zapada !

Eu sunt un pic suparici - necajita, mai exact. Tocmai ce am aflat ca o fetita mai mica decit Ilinca, a tot facut raceli si otite seroase si raceli si otite seroase...si acuma trebuie sa o opereze de polipi si sa ii puna si aeratoare in ambele urechi Mi-e asa mila de ea mai ales ca stiu ce inseamna....

http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

Buna seara fete mari!si la stat si la sfat.

Raportam si noi sanie cu zurgalai si mereu partie, na treb sa fac si eu un sport, fiind casnica sapt asta.
Intre timp m-am mai luminat cu dilema mea, insa imi incerc norocul discutand direct cu medicii, azi am ratat unul ca din cauza drumurilor n-a mai aparut, poate dc avea elicopter.
Mental incerc sa ma pregatesc, asta e cel mai important , insa si fizic e aiurea, nemaitrecand prin asa ceva, am temeri dc mor, dc am hemoragii dupa, dc nu ma mai trezesc, d-astea firesti.
Pe de lata parte zic sa nu fiu eu "vinovata"care decide, mi-as dori sa renunte el, sa am ceva avort spontan, sa imi dea el un semn ca nu se poate, sa nu mai fiu asa bulversata, sa nu ma simt atat de vinovata ca eu dau verdictul.
Luni incep serviciul si diseara am si o fiesta, vai ce chef am, poate ma fac manga si uita asa inca o bila alba in fata prietenilor.

Voi ce ziceti sa le zic fetelor prin ce trec sau sa ma fac ca nu am experineta asta, insa eu mereu le-am invatat si sfatuit mereu de ce auzeam, mai ales subiecte de sarcina sau fat, ceva sa nu faca sau sa faca..am considerat important sa stie, sa nu faca greseala mea sau a lui "X"...
Mentionez ca sunt apropiate, nu asa ca sora, insaa sunt si toate trecute prin multe, cu familie, copii, mature tipele.
pe de alta parte nu e momentul, locul, sa nu degeneram sa plangem ca ciorile, ii struc ziua lu omu ala saraccu'.

Am constatat cu stupoare ca sunt potrivit calculului in 5 sapt si 6 zile, ce ziceam eu de 2 jumate, eu ma gandeam la fat nu la sarcina, sau mai gandeam eu?
deci m-a traznit si asta.

multumesc pt gandurile bune.
Pozele azi le-am vazut, n-am avut net, as mai fi intrat.
Mortali Ina pantofii si machiajul. Draguta poza, ce barbat tanar ai!
De laptop are si Ari in engleza si spaniola, si tot butonandu-l incepe sa stie pe ce sa apese, nu stiu dupa care criteriu.
asa ca Ipod sau latop sau ma rog tot ce e in aria asta, merge pt cei de 3 anisori iata, ca vine 3 peste noi.
De ziua ei musai tort c u printese, papusa Rapunzel si perna cu printese.Ne-a dat lista inainte de culcare, o zice ca pe poezie.

la okelari nu ma bag ca am unii de protectie PC si sunt buni, n-au dioptrie, dar imi plac mereu persoanele care au ramele mov, defect profesional, ca tot e Ariana cu movul ei.

Felicitari Pisik si merci de PM.
Olga ai o burtica super, ce curaj pe tine sa-l iei pe David asa in brate!

Novus imi pare rau de prietene ta, ce de patanii urate, o fi efectul Japonia in aer?

Denisa fa-l bine pe Toto al tau, si scrie-ne ceva, chiar si de soacra/u.

a mea e gemeni, azi vb cu unu, maine cu altul, insa conteaza ca sunt frati, ideea de baza e ca merge treaba intre noi 2. Se poarta de parca nu stie si minunat cu Ari, dwci ce pot sa-mi mai doresc?.

Gigelica totul e bine cand se termina cu bine, felicitari de trecut popasul.wk fain!

www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Pisigri, desi prin traditie, eu sint stilistul familiei si tatalui meu intotdeauna de ziua lui si de Craciun ii cumpar haine, anul acesta chiar aparat foto vreau sa-i iau pentru ca al lui e vechi si isi doreste mult sa faca poze titi cind mergem in Italia.

Pe listoiul meu am asa:
-laptop
-aparat foto
-masina de facut piine
-masina de spalat vase
-masa cu scaune

Dar nu-mi trebuie nici una de ziua mea, 8 Martie, Sf. Valentin etc. I-am spus lui Jambo ca, daca i se par potrivite, pot aranja sa le primeasca de ziua lui

So, raminem fara ele pe perioada nedeterminata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Roro, ce faaaiiiin, vreau eu in locul lui Alex! Nu am avut niciodata asa multi copii invitati la ziua mea , ideea de 15 cadouri, fie ele carti si titirezi, mi se pare bestiala ! Adica in 99% din cazuri, eu prefer sa primesc 10 cadouri a 25 lei/bucata decit unul de 250 de lei. Imi plac surprizele

Zhuzhu pets mi se pare un mare risc . Noi am vazut la cineva un soarece de-ala umblaret si i-am luat si Ilincai, care a fost fascinata, dar i-am luat din carre4 un zhu-zhu pets-like de vreo 25 de lei. Nu de alta, dar nu vreau sa trebuiasca sa ajung sa cumpar biberoane pentru puii de hamster cumparati dupa casa jmekera, cotetul hi-tech si mai stiu ce nebunii de accesorii, ca e un raft intreg plin cu prostiile astea

IPad nici eu nu i-as lua plodului acuma . Ma rog, poate daca as avea bani si de luna de pe cer, i-as cumpara....dar cum nu am, cred ca poa' sa aiba ea jucariile ei si eu jucariile mele; daca eu nu am bani sa imi iau IPad sau tableta, sigur nu dau bani sa ii iau ei. Poate-s rea dar asta e...

http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andiaroro

Eu cu jucariile am alta pb acum, ma gandesc cu groza ce naiba ma fac cu cele 15 cadouri, pe care le va primi Alex la ziua lui (au confirmat toti copii participarea). Nu-mi ramane decat sa ma rog sa primeasca cat mai multe carti si titirezi (ca nu ocupa spatiu). Noi nu-i mai luam cadou( poate o chestie simbolica) ca doar ii facem chef.

ana

alexandre (17.02.2006) si anastasia (14.03.2009)

Eu nu agreez deloc ideea dar iti spun cum face o prietena de-a mea; ai ei copii primesc cite...30 de cadouri o data: le da citeva si restul le piteste prin casa si le face cadou pe parcursul anului la alti copii.
No, ea baga mina in foc ca si eu voi face la fel cind voi fi pusa in situatie.

Mergi la inceput

Anamariame, dar garderobul tau "de camuflaj" ce cuprinde? Cum sa-mi dau cu parerea daca nu stiu ce ai in dulap?
Varianta 1:
-bocanci, fusta lunga "de matura podeaua" si larga; pulover cu git si geaca scurta de piele

Varianta 2:
-bantaloni cu cur lasat bagati in cizme lungi + camasa cu croi barbatesc si perle SAU lanturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Bebe- Eu as povesti "dupa", dar asa sunt eu. Nu-mi place sa vb despre chestii negative. Barbatul zice ca par "superficiala" din cauza asta, fiindca eu povestesc numai chestiile frumoase din viatza mea, dar eu de fapt nu vreau sa-i incarc pe ceilalti. Asta-i riscul: sa le strici oamenilor petrecerea. Acum depinde si de natura relatiilor ...`

Pisigria- N-am avut de ales. I-am facut pana acum numai acasa cu copii din vecini (max 4-5), dar el e prieten cu toti pe la scoala si l-au tot invitat si si-a facut lista cu toti (dupa el, invita toata scoala)...Am zis ca ii facem acum ca de la anul la primara poate se mai imprastie.
Exista si un risc la petrecerile astea maxi: nu o sa aiba timp sa se joace cat si-ar dori cu fiecare dintre ei... Si si-a ales ca tema: Ranch-ul
Ina- Eu nu o sa pot§ sa fac asta. La memoria lui Alex, e imposibil sa fac pierdut vre-un cadou...
Poate dublurile sa le negociez (daca or fi)

Mergi la inceput

Si eu sint "umflata la max"; aseara mi-am luat: pantaloni negri cu cur lasat + cizme lungi negre + direct peste sutien un jerseu cu nasturi dar lasat descheiat tare in partea de sus + cravata cu imprimeu leopard direct pe piele + manusi de piele fara degete maro

Saptamina trecuta:
furou "nude" cu dantela in partea de jos + o bluza neagra mai lunga si am imbracta-o ca si...rochie, lasind sa se vada dantela + o floare mare "nude" + ciorapi mati + pantofi negri cu platforma.

In ambele situatii m-am simtit bine pentru ca nu ma stringea nimic si nu a trebuit sa-mi sug burta

Diseara nu stiu inca / ce imbrac.

Mergi la inceput