Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***393***

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Acu am facut cu un fel de manatarci, dar de obicei fac cu champignoane.

Pai ceapa o calesti putin cu ciupercile pana sa se evapore apa. Le las sa se raceasca nitel si apoi adaug cascavalul, sarea, piperul, usturoiul si mararul. Le pun intre foi si apoi la cuptor cu ele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Andiaroro si noi avem celebrul soarece, cand l-a primit anul trecut s-a speriat asa tare de l-am ascuns in pantofar si era sa facem infarct intr-o dimineata cand cautam o pereche de pantofi si a inceput ala sa misune ca nu-l oprisem ca lumea

Laptop-ul asta e http://www.vtechkids.com/product/detail/2035/Tote-and-Go-Laptop-Web-Connected
sper sa ii placa, nu a fost scump si fiind in germana am zis ca o va ajuta

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Olga , imi pare rau ca iar treceti prin perioada casnica a lui David , sper sa-i treaca repede !!
Chiar ma gandeam la David, daca mi-as lua eu Ipad sigur nu m-as descurca pe el

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Multumim Macar acum nu ma mai enervez asa tare, caci nici eu nu prea am chef sa ies afara si nici nu avem unde sa mergem pe vremea asta, dar mi-ar fi placut sa iasa afara cu Chit sa se distreze la zapada. Cu sania nici n-am apucat inca sa-l dam.

Te invata David sa umbli pe Ipad, caci le-a mai dat si la altii lectii

Olga, mamica lui David iepurasul si 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

salutare fete dragi

va "servesc" cu o portie mare de zapada.la noi e super. zapada la greu si minusuri cat cuprinde( a nins azi noapte ca-n povesti)
faza naspa e ca noi nu avem caldura de la 2 dimineata si astia inca promit ca o sa remedieze situatia
noi ne-am facut in sfarsit bine( sa nu o deochi)
am fost aseara la dr. si ne-a dat unda verde la "sanatate".
am tras-o rau tura asta. situatia mariei s-a complicat tare mult din cauza secretiilor de care nu scapa. am ajuns iar pe la spital si i-a dat mariei gentamicina ca secretiile coborau la plamani.eu am vrut antibiotic injectabil de la inceput nu dupa ce a inghitit o sticla de cefaclor si 7 zile de biseptol( pe langa multe altele).
m-am "sucit" pe toate partile si am hotarat sa nu-i fac injectiile.mi-a tatait fundul ca pot aparea complicatii, insa multumesc lui dumnezeau am scapat. am bagat lichide la greu in ea, bai cu mult abur, sare calda pe piept si batai usoare pe spate in timp ce tusea.la urma m-am felicitat pt alegerea facuta.

ne-a recomandat dr. colostru cu probiotice. a luat vreun ghiocel asa ceva?

am aruncat un ochi in urma, si cand am vazut ca o tot felicitati pe olga pt asa o burtica m-am pus si am cautat pozele
tufata esti frumoasa rau, si te prinde tare bine "gravideala".doar "leon " e de tine.ce putin mai ai si nasti....
in jurul meu naste mai "toata lumea".
eu stau si inghit in sec, ma bucur alaturi de ei.

sanatate multa lui andrei lui lucian si lui cristian.pup si mamicile din dotare
daca mai sunt puiuti bolnaviori "din urma" ii si pe ei si le doresc insanatosire grabnica.

ce-am mai retinut:
gaseala pt ziua ghioceilor.sunt sigura ca va fi ceva ultra mega fain cu asa organizator si asa participanti.
floric, eu am lavabil si sunt f multumita. combinatia lavabil+termopan= multa multa aerisire si nu vor fi probleme.
ilinca si eu mi-as schimba ramele de la ochelari . eu mi-as lua unele inchise la culoare sa se asorteze cu parul
ina esti tare titi in poza cu ochelari.
pisik mai mult nu pot sa spun decat ca asa a vrut dumnezeu sa fie. asa a fost si la noi. am trecut de 3 ori prin asemenea momente.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Olga:
-sorry ca iar aveti necazuri cu iesitul; data trecuta, n-ai observat? i-a trecut din senin? azi dimineata, cind ne imbracam sa iesim pe balcon sa ne jucam cu zapada si Ian nu a vrut sa se incalte, m-am gindit ca, oare, nu i-or fi mici papucii???
-Jambo a spus ca-s nebuna cind i-am propus sa-i luam Ipad, pe motiv :CA CIN' a mere in armata, ce i-oi lua? OZN"? In conditiile in care Jambo ARE magazin cu telefoane, aifoane si aipeduri
-nu cred ca e o idee buna sa-i serbez ziua altundeva, altfel decit a impus trdaitia, adica in familie; in afara de asta -fara pica si fara intentii necurate- MOMENTAN, de cind am auzit ca s-ar putea sabota intilnirea, mi-a pierit total cheful si sa ma gindesc la asa ceva

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Olishka, suntem telepatice, exact asta vroiam sa-i propun si eu cuscrei, dar m-am luat cu alte cele: sa-i faca tatalui ei o "petrecere-surpriza" printre ghiocei

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Inseamna ca nu este o idee chiar rea. Sa vedem ce zice si Ina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Taica-su le-a cumparat intr-una din vizitele lui in Ro pufuleti cu surprize (comanda de la Alex) si intr-o punga au gasit () un urs care calarea o motocicleta roz si care tragea cu o mitraliera.Il trageai de sfoara si el alerga prin camera si impusca tot. Anastasiei i-a placut f tare si-l mai lua in brate si si-l lipea de obraz: Mon JuJupet!
Cred ca aia era jucarie pentru copii din Pakistan si au gresit chinezii destinatia...
Ce minte creata tr sa ai sa faci jucarii cu ursi tragand cu mitraliere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

[quote]citat din mesajul lui andiaroro

Eu pentru ziua ei i-am luat faimosu' ZHU ZHU PETu http://www.amazon.fr/Giochi-Preziosi-Peluche-interactive-Playset/dp/B0031RG56M/ref=sr_1_1?m=A1X6FK5RDHNB96&s=toys&ie=UTF8&qid=1328367190&sr=1-1 , ca atata i l-a bagat Alex pe gat ca a inceput si ea sa-l ceara de cate ori il vedea la TV. Ma rog, nu cedam, daca nu-l gaseam la solduri pe Amazon cu casa cu tot la pretul de un soarece.

Exact asta il are si Ian, primit de la tata cadou de Craciun! Mai stiti ca v-am spus ca, in premiera, a cerut Ian o jucarie de la reclame? Asta era. I-am luat-o "de moft" pentru ca bagam mina in foc ca nu o sa-i placa dar nu e asa: deja am schimbat de 2 ori bateriile

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andiaroro

Eu pentru ziua ei i-am luat faimosu' ZHU ZHU PETu http://www.amazon.fr/Giochi-Preziosi-Peluche-interactive-Playset/dp/B0031RG56M/ref=sr_1_1?m=A1X6FK5RDHNB96&s=toys&ie=UTF8&qid=1328367190&sr=1-1 , ca atata i l-a bagat Alex pe gat ca a inceput si ea sa-l ceara de cate ori il vedea la TV. Ma rog, nu cedam, daca nu-l gaseam la solduri pe Amazon cu casa cu tot la pretul de un soarece.

Cu calculatoarele jucarie cred ca depinde de copil. Noi am avut unul simplu(primit cadou cand am cump eu niste haine) cu litere si muzica si o chestie statica pe ecran, dupa care au fost innebuniti amandoi de pe la un an pana cum. Apoi Alex a primit la 2 ani un Vtech complex http://www.vtech-jouets.com/recherche-multicritere/genius-panda.html la care tastele erau coordonate cu ecranul, era in fr si engl, etc si de care n-a fost interesat prea tare pana anul trecut, cand ii putea folosi la modul constient 100% toate functiile. Anastasia vad ca acum il baga nitel in seama pe asta, dar e mai atrasa de noul calc al lui Alex http://www.vtech-jouets.com/recherche-multicritere/genius-xl-junior-bilingue.html ca arata ca unul adevarat.

ana

alexandre (17.02.2006) si anastasia (14.03.2009)

Ce face soarecele acela?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Ina, nu am priceput mesajul cu intilnirea, ultimul pe care l-ai scris, da un pemeu si explica te rog !
PS Io zic ca de ziua tatalui tau sa ii luati laptop, iar de ziua lui Ian sa ii luati aparat foto Asa rezolvati problemele si poti sa iti iei tu ce vrei de ziua ta :)))))

http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput