Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***393***
Raspunsuri - Pagina 15
novus spune:
Gata, a adormit Ada, pe covor
Oooo vad ca la tehnologie suntem codase , Ada a avut o perioada in care se aseza la calc si ma innebunea cu tot felul de clipuri de pe youtube, evident ca nu avea rabdare asa ca toata ziua stateam langa ea si executam, mi s-a parut cam devreme ca sa stea cu ochii-n calc toata ziua (pt ca cum se trezea cum se protapea pe scaun) asa ca ''s-a stricat'' calculatorul pana i-a trecut pasa, acum eventual se uita la ceva desene care le avem incarcate pe el dar atat
No cred ca o sa-i placa laptop-ul, nu-i chiar de bebe
Inapreda, erai faina si acum 12 ani !! in poza de atunci semeni bine de tot cu Anamariame, nu zici?
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
Olga , imi pare rau ca iar treceti prin perioada casnica a lui David , sper sa-i treaca repede !!
Chiar ma gandeam la David, daca mi-as lua eu Ipad sigur nu m-as descurca pe el
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
olishka spune:
Asta cu ochelarii e grava si la mine. Eu vad cam rau, mai ales de cand am nascut (nu vad la departare). Mi-am facut in vara ochelari, dar nici nu mai stiu pe unde sunt Pur si simplu nu pot sa ma mobilizez sa-i port. Ma ajuta f mult la tv, condus. M-am decis sa-mi fac altii dupa ce nasc, caci parca vad ca mi se schimba iar dioptriile Data trecuta de la atata scremut imi fugise un pic un ochi, bine ca si-a revenit
Olga, mamica lui David iepurasul si 37+
Ilinca_M. spune:
Olishka, suntem telepatice, exact asta vroiam sa-i propun si eu cuscrei, dar m-am luat cu alte cele: sa-i faca tatalui ei o "petrecere-surpriza" printre ghiocei
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
andiaroro spune:
Eu pentru ziua ei i-am luat faimosu' ZHU ZHU PETu http://www.amazon.fr/Giochi-Preziosi-Peluche-interactive-Playset/dp/B0031RG56M/ref=sr_1_1?m=A1X6FK5RDHNB96&s=toys&ie=UTF8&qid=1328367190&sr=1-1 , ca atata i l-a bagat Alex pe gat ca a inceput si ea sa-l ceara de cate ori il vedea la TV. Ma rog, nu cedam, daca nu-l gaseam la solduri pe Amazon cu casa cu tot la pretul de un soarece.
Cu calculatoarele jucarie cred ca depinde de copil. Noi am avut unul simplu(primit cadou cand am cump eu niste haine) cu litere si muzica si o chestie statica pe ecran, dupa care au fost innebuniti amandoi de pe la un an pana cum. Apoi Alex a primit la 2 ani un Vtech complex http://www.vtech-jouets.com/recherche-multicritere/genius-panda.html la care tastele erau coordonate cu ecranul, era in fr si engl, etc si de care n-a fost interesat prea tare pana anul trecut, cand ii putea folosi la modul constient 100% toate functiile. Anastasia vad ca acum il baga nitel in seama pe asta, dar e mai atrasa de noul calc al lui Alex http://www.vtech-jouets.com/recherche-multicritere/genius-xl-junior-bilingue.html ca arata ca unul adevarat.
inapreda spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Floric Inaaaaaaaa, tu esti in poza ceea??????? Nu raz deloc. Balesc. Ador. Esti frumoasa tare. Poze Raru Poze noi Rares Rarisel cel mai frumusel |
Daca zici tu...
pisigri spune:
Deci: care era planul meu la ultima postare, inainte de ora 14? Ca dupa somnul de prinz copila sa plece afara cu sania cu tas-su, nu?
Care e statusul la ora asta?
Copila s-a trezit la 4 fara, l-a trezit si pe tati (ca eram toti 3 culcusiti in patul mare, desigur), dupa care a spus ca ea nu pleaca afara cu tati, ea nu mai pleaca nicaieri ca e frig, dar a dormit la prinz, deci vrea ou kinder, si sa ma imbrac sa ma duc sa ii cumpar. Prin urmare, eu m-am ales cu un nou scos nasul in frig afara, tati si-a tras in cap pilota si sofraie si acum....diviziunea muncii, ce puii mei...!
Floric, si sania noastra e cam la fel, are la spate un suport din lemn care se fixeaza/scoate la nevoie.
Ilinco, subestimezi fata, pune-o pe sanie si urca si tu cu ea pe post de spatar, sa vezi ce-o sa-i placa sa va plimbe Andrei !
Cu mincarurile m-ati omorit, mai ales andiaroro cu placintele ei cu ciuperci. Ce ciuperci erau alea? As face si eu cu champignoane dar nu stiu cum sa procedez, 1kg ciuperci lasa 1 litru de apa....
http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
andiaroro spune:
Olga- Mie dr mi-a zis ca tr asteptate 3_4 luni de la nastere ca sa se stabilizeze vederea ca altfel risti sa iti iei ochelari aiurea.
Inseamna ca nu-i chiar asa nasoala situatia, daca totusi te-ai descurcat fara ei.
olishka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui novus Gata, a adormit Ada, pe covor Oooo vad ca la tehnologie suntem codase , Ada a avut o perioada in care se aseza la calc si ma innebunea cu tot felul de clipuri de pe youtube, evident ca nu avea rabdare asa ca toata ziua stateam langa ea si executam, mi s-a parut cam devreme ca sa stea cu ochii-n calc toata ziua (pt ca cum se trezea cum se protapea pe scaun) asa ca ''s-a stricat'' calculatorul pana i-a trecut pasa, acum eventual se uita la ceva desene care le avem incarcate pe el dar atat No cred ca o sa-i placa laptop-ul, nu-i chiar de bebe Inapreda, erai faina si acum 12 ani !! in poza de atunci semeni bine de tot cu Anamariame, nu zici? www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
Vad ca va place mult de tot pe covor
Si eu zic ca o sa-i placa laptopul. Sunt faine cele de la Vrtech. Cand am fost sa-l tund pe David, era un laptop la frizerie, de copii, de la Vrtech tot in germana. L-a butonat mult, doar ca nu prea intelegea mare lucru. Cred ca daca era in alta limba (romana, engleza) ii placea si mai mult.
Olga, mamica lui David iepurasul si 37+
inapreda spune:
Ilinca, pai nu ai parul roscat?
Pune undeva o poza recenta cu tine; daca ai chef sa te joci si sa-mi faci pe plac, pune 2, una cu ochelari, una fara.
Eu cu Jambo cu par lung nu am poze dar sigur are el la tat' su; o sa-i zic da', p' urma, tre' sa le si scanez; dar ma ocup, daca-i musai
Si a-propos de poze, cine mi-a imprumutat aparatul de Craciun a sters TOATE pozele, fara sa mi le salveze undeva; so, nu mai am pozele din concediu, nu mai am pozele de la Craciun, nu mai am NICI o poze de citeva luni iar eu de ziua mea nu vreau aparat foto; nici laptop