Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***393***
Raspunsuri - Pagina 18
Ilinca_M. spune:
Cuscra, nu-s roscata! Is ceva castaniu...Vezi pe facebook la profilu' meu (ca nu vreau sa dau link de feisbuc aici), ori in albumul "december with friends" ori "rebelion", ca astea-s mai recente si se vede mai bine culoarea.
Mihaelacg, bine ca si-a revenit scumpa! Tot nu ne dai poze recente cu ea?! Pliiiiz! Doamne, si de 3 ori ai trecut prin asa ceva? Inainte de Mariuca toate, presupun, nu?
Bebe-strumf, eu m-am gandit ca n-are cum fi in 2 saptamani, ca atunci nu se vede si cred ca nici pe test nu se-arata; chiar m-am gandit ca tu ai calculat cat a trecut de la "momentul X", nu varsta embrionului. Dar nu-ti fa atatea ganduri negre, ca daca va trebui sa faci chiuretaj il faci in sapt. 6-7, cel tarziu 8, nici vorba de sangerare masiva sau "netrezit din somn", ca nu-ti face anestezie generala (adica asa ma gandesc eu...dar nu asa e? se face anestezie generala la avort in saptamana asa mica?...)
Din pacate pe Toto nu-l mai poate face bine nimeni, caci el nu sufera de o boala anume ci de...batranete, si pentru asta, din nefericire, nu este leac
Din ce mancaruri ati insiruit voi azi pe aici doua mi-au facut cu ochiul: placinta cu ciuperci si pe locul I cu coronitza: borshul cu sfecla!! Nu e cu carne borshul asta, nu? Pisigri, vreau retzeta, sper ca nu e din cale-afara de complicat!
Cuscra, vezi ca am bagat la cao, nu scapi pana nu scanezi poze cu Jambo pletos, da?;)
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
olishka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andiaroro Olga- Mie dr mi-a zis ca tr asteptate 3_4 luni de la nastere ca sa se stabilizeze vederea ca altfel risti sa iti iei ochelari aiurea. Inseamna ca nu-i chiar asa nasoala situatia, daca totusi te-ai descurcat fara ei. ana alexandre (17.02.2006) si anastasia (14.03.2009) |
Ms pt info
N-ai vrea sa ma vezi ce fata fac cand ma uit la tv, si nu este chiar mic
Olga, mamica lui David iepurasul si 37+
Ilinca_M. spune:
citat din mesajul lui inapreda Si eu sint "umflata la max"; aseara mi-am luat: pantaloni negri cu cur lasat + cizme lungi negre + direct peste sutien un jerseu cu nasturi dar lasat descheiat tare in partea de sus + cravata cu imprimeu leopard direct pe piele + manusi de piele fara degete maro Saptamina trecuta: furou "nude" cu dantela in partea de jos + o bluza neagra mai lunga si am imbracta-o ca si...rochie, lasind sa se vada dantela + o floare mare "nude" + ciorapi mati + pantofi negri cu platforma. In ambele situatii m-am simtit bine pentru ca nu ma stringea nimic si nu a trebuit sa-mi sug burta Diseara nu stiu inca / ce imbrac. "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis |
Chiar ca esti tare, faci niste combinatii traznet!!
Si eu sunt grasa! Sunt grasana rau! Dar asa patesc mai mereu iarna, nu am niciun chef nici de regim, nici de miscare...ma pufoshesc pe zi ce trece dar sper ca pana-n 8 martie ma pun in forma ca vreau sa ma betzivanesc cu fetele!
novus spune:
Inapreda, n-am inteles nimic din mesajul cu intalneala , cine o saboteaza ?!! da-mi detalii te rog ca nu pricep nimic
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
inapreda spune:
Roro, prietena mea e foarte...diferita. E mai mica cu 10 luni decit mine, am copilarit impreuna de la 5 ani ai mei, e stomatolog si are 2 copii extraordinari dar ea...e diferita, cum am spus.
Isi bate copiii si nu vorbesc de o palma la fund. Face instructie cu ei la propriu. Ii pedepseste. Nu stiu daca v-am povestit: cind cel mare "se antrena" pentru renuntatul la pampers, daca avea accidente noaptea, il ducea in pod si-l lasa pe intuneric in toiul noptii sa plinga. Drept pedeapsa Ar fi multe de povestit. Ideea e ca ai iei copii "nu comenteaza" si, in nici un caz nu contesta deciziile ei.
Cind vine la mine e mereu oripilata ca Ian face ce vrea, in sensul: vaaaaa! ii faci baie dimineata? pai daca el dimineata vrea...Si cum? e DUPA EL? Vaaaai! N-are ciorapi??? Nu, ca nu-i plac. Si-apoi tu asculti de el? etc etc
olishka spune:
Mihaela prin cate ati trecut Bine ca sunteti mai bine Tot am vrut sa te sun zilele astea, dar ma luam cu altceva.
Nu veniti si voi la intalnire? Tare mi-ar placea caci demult nu ne-am vazut. Daca stau bine sa ma gandesc, acum in feb se face anul, nu?
novus spune:
Mihaela, ma bucur ca ai aparut si ca Maria e sanatoasa !! multi pt voi
Bebestrumpf, welcome back !! nu stiu ce sfaturi sa-ti dau
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
anamariame spune:
Wow, Gina, ce idei super! Bine zici, cum sa iti cer parerea cand habar nu ai ce am eu prin dulap...pana acum m-am ascuns sub un pulover H&M pe care l-am primit cadou de Craciun si care initial mi-a displacut, dar apoi l-am indragit pt ca mi-au fost sugerate odata cu cadoul si idei de a-l purta. Asta este. El este lung pana la genunchi si larg, aici e prins cu o curea in talie, curea care e legata, nu incheiata clasic. Mi-a placut foarte mult ideea, insa acum cand ma uit la poza, mi se pare ca ma face cam mare, cat China, asa . Alteori il prind ridicat numai intr-o parte, cu o brosa.In fine, as vrea tare de tot sa am o fusta lunga pana-n pamant, dar nu am. Adica am una, dar e de vara...
olishka spune:
citat din mesajul lui inapreda Olga: -sorry ca iar aveti necazuri cu iesitul; data trecuta, n-ai observat? i-a trecut din senin? azi dimineata, cind ne imbracam sa iesim pe balcon sa ne jucam cu zapada si Ian nu a vrut sa se incalte, m-am gindit ca, oare, nu i-or fi mici papucii??? -Jambo a spus ca-s nebuna cind i-am propus sa-i luam Ipad, pe motiv :CA CIN' a mere in armata, ce i-oi lua? OZN"? In conditiile in care Jambo ARE magazin cu telefoane, aifoane si aipeduri -nu cred ca e o idee buna sa-i serbez ziua altundeva, altfel decit a impus trdaitia, adica in familie; in afara de asta -fara pica si fara intentii necurate- MOMENTAN, de cind am auzit ca s-ar putea sabota intilnirea, mi-a pierit total cheful si sa ma gindesc la asa ceva "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis |
Data trecuta, tot asa, incet incet i-a trecut...
Tu stii mai bine cum este cu ziua tatalui tau. Dar in mai puteti sa veniti? Vad ca nimeni nu vrea sa voteze si le lasa pe celelalte. Zice-ti va rog date exacte ca sa ne strangem cat mai multe.
Ilinca_M. spune:
Cuscra, e infiorator ce povestesti Dar de ce stai in asa relatie...toxica? Adica io m-as imbolnavi de nervi sa aud/ vad asa ceva. Ori m-as intalni cu ea doar pe teren neutru, totdeauna fara copii (daca sunteti totusi bune prietene si sunteti pe aceeasi lungime de unda, exceptie "parentingul") ori as taia-o de tot cu ea, ce naiba, femeia e sadica.
Dar fiindu-ti prietena, eu sper ca-i tai macaroana fara menajamente cand se leaga de parinteala ta, nu?