Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***393***

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Wow, Gina, m-am ingrozit!!! Cum sa isi lase copilul plangand in pod noaptea??? E posibil asa ceva??????????? Dar ea nu a citit nicio carte de crestere a copilului?? Nu ai incercat sa ii sugerezi macar sa nu ii mai terorizeze? O sa creasca mari si o sa ajunga sa o urasca iar ea o sa se intrebe de ce...Vai, ce m-am intristat, combinata cu 2 pahare de vin, tristetea mea genereaza lacrimi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui andiaroro

Bebe- Eu as povesti "dupa", dar asa sunt eu. Nu-mi place sa vb despre chestii negative. Barbatul zice ca par "superficiala" din cauza asta, fiindca eu povestesc numai chestiile frumoase din viatza mea, dar eu de fapt nu vreau sa-i incarc pe ceilalti. Asta-i riscul: sa le strici oamenilor petrecerea. Acum depinde si de natura relatiilor ...`

Si eu functionez la fel

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

Wow, Gina, m-am ingrozit!!! Cum sa isi lase copilul plangand in pod noaptea??? E posibil asa ceva??????????? Dar ea nu a citit nicio carte de crestere a copilului?? Nu ai incercat sa ii sugerezi macar sa nu ii mai terorizeze? O sa creasca mari si o sa ajunga sa o urasca iar ea o sa se intrebe de ce...
Vai, ce m-am intristat, combinata cu 2 pahare de vin, tristetea mea genereaza lacrimi

Nu te intrista anamariame, chestiile astea-s mai frecvente decat ne place noua sa credem Stii, daca vor ajunge sa o urasca acei copii, ea-si va gasi un reprosh: ca totusi i-a rasfatzat prea mult, a scapat hatzurile prea tare, trebuia sa fie mai ferma! Cam asa e mentalitatea unora...(si in capul ei sigur e convinsa ca Ian "ii va urca in cap Ginei/ ii va face probleme/ o va face de ras etc" si in sinea ei se felicita ca ea nu e asa, "sa lase dupa ei", ce naiba!)
Trecand la chestii mai vesele: mie mi se pare ca-ti sta super in pulover si-ti mascheaza orice rotunjime, adica mie-mi pari de-a dreptu' zvelta in poza!

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Roro, prietena mea e foarte...diferita. E mai mica cu 10 luni decit mine, am copilarit impreuna de la 5 ani ai mei, e stomatolog si are 2 copii extraordinari dar ea...e diferita, cum am spus.

Isi bate copiii si nu vorbesc de o palma la fund. Face instructie cu ei la propriu. Ii pedepseste. Nu stiu daca v-am povestit: cind cel mare "se antrena" pentru renuntatul la pampers, daca avea accidente noaptea, il ducea in pod si-l lasa pe intuneric in toiul noptii sa plinga. Drept pedeapsa Ar fi multe de povestit. Ideea e ca ai iei copii "nu comenteaza" si, in nici un caz nu contesta deciziile ei.

Inapreda, pe mine fazele asteama emotioneaza si imi vine sa urlu cand le vad sau aud numai, nu cred ca as putea rezista intr-o asemenea prietenie chiar daca ne leaga alte lucruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Cuscra, pe laptopul meu, in poze de profil se vede ca esti un roscat aramiu.
La Rebeelion esti mai naturala si te-am vazut si fara ochelari.
Io cred ca fata ta e ...patrata, nu rotunda.

Poate te ajuta:

http://makeupbyrouxy.wordpress.com/2010/05/20/cum-ne-alegem-ochelarii-de-soare-potriviti/

Poti cauta rame si pe o k a z i i punct r o

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Bebe ce rau imi pare dar mai trebuie sa mai vb cu un dr, asa-i?
Pe David toata sarcina l-am tinut in brate si a fost bine.

Of Ina nici eu n-as putea sa am astfel de prietene. Eu sufar tare cand aud astfel de cazuri, dapoi sa mai cunosc si persoana si copiii. Cred ca mi-ar face tare rau...

Olga, mamica lui David iepurasul si 37+

Mergi la inceput

Io e fatza am ? ovala ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.Nu te intrista anamariame, chestiile astea-s mai frecvente decat ne place noua sa credem
Exact la asta ma gandeam si eu...
Citat:
Trecand la chestii mai vesele: mie mi se pare ca-ti sta super in pulover si-ti mascheaza orice rotunjime, adica mie-mi pari de-a dreptu' zvelta in poza!I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
Sa stii ca m-ai inveselit, pe bune!!

Mergi la inceput

Ina nici eu nu am inteles faza cu "sabotatul". Hai lamureste-ne te rog

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Nu te intrista anamariame, chestiile astea-s mai frecvente decat ne place noua sa credem

Exact la asta ma gandeam si eu...
Citat:

Trecand la chestii mai vesele: mie mi se pare ca-ti sta super in pulover si-ti mascheaza orice rotunjime, adica mie-mi pari de-a dreptu' zvelta in poza!

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Sa stii ca m-ai inveselit, pe bune!!

Si mie mi se pare ca arati super

Mergi la inceput