Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***393***
Raspunsuri - Pagina 19
anamariame spune:
Wow, Gina, m-am ingrozit!!! Cum sa isi lase copilul plangand in pod noaptea??? E posibil asa ceva??????????? Dar ea nu a citit nicio carte de crestere a copilului?? Nu ai incercat sa ii sugerezi macar sa nu ii mai terorizeze? O sa creasca mari si o sa ajunga sa o urasca iar ea o sa se intrebe de ce...

Vai, ce m-am intristat, combinata cu 2 pahare de vin, tristetea mea genereaza lacrimi 
novus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andiaroro Bebe- Eu as povesti "dupa", dar asa sunt eu. Nu-mi place sa vb despre chestii negative. Barbatul zice ca par "superficiala" din cauza asta, fiindca eu povestesc numai chestiile frumoase din viatza mea, dar eu de fapt nu vreau sa-i incarc pe ceilalti. Asta-i riscul: sa le strici oamenilor petrecerea. Acum depinde si de natura relatiilor ...` |
Si eu functionez la fel
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Ilinca_M. spune:
| citat din mesajul lui anamariame Wow, Gina, m-am ingrozit!!! Cum sa isi lase copilul plangand in pod noaptea??? E posibil asa ceva??????????? Dar ea nu a citit nicio carte de crestere a copilului?? Nu ai incercat sa ii sugerezi macar sa nu ii mai terorizeze? O sa creasca mari si o sa ajunga sa o urasca iar ea o sa se intrebe de ce... ![]() ![]() ![]() Vai, ce m-am intristat, combinata cu 2 pahare de vin, tristetea mea genereaza lacrimi ![]() |
Nu te intrista anamariame, chestiile astea-s mai frecvente decat ne place noua sa credem
Stii, daca vor ajunge sa o urasca acei copii, ea-si va gasi un reprosh: ca totusi i-a rasfatzat prea mult, a scapat hatzurile prea tare, trebuia sa fie mai ferma! Cam asa e mentalitatea unora...(si in capul ei sigur e convinsa ca Ian "ii va urca in cap Ginei/ ii va face probleme/ o va face de ras etc" si in sinea ei se felicita ca ea nu e asa, "sa lase dupa ei", ce naiba!)Trecand la chestii mai vesele: mie mi se pare ca-ti sta super in pulover si-ti mascheaza orice rotunjime, adica mie-mi pari de-a dreptu' zvelta in poza!
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
novus spune:
| citat din mesajul lui inapreda Roro, prietena mea e foarte...diferita. E mai mica cu 10 luni decit mine, am copilarit impreuna de la 5 ani ai mei, e stomatolog si are 2 copii extraordinari dar ea...e diferita, cum am spus. Isi bate copiii si nu vorbesc de o palma la fund. Face instructie cu ei la propriu. Ii pedepseste. Nu stiu daca v-am povestit: cind cel mare "se antrena" pentru renuntatul la pampers, daca avea accidente noaptea, il ducea in pod si-l lasa pe intuneric in toiul noptii sa plinga. Drept pedeapsa Ar fi multe de povestit. Ideea e ca ai iei copii "nu comenteaza" si, in nici un caz nu contesta deciziile ei. |
Inapreda, pe mine fazele asteama emotioneaza si imi vine sa urlu cand le vad sau aud numai, nu cred ca as putea rezista intr-o asemenea prietenie chiar daca ne leaga alte lucruri
inapreda spune:
Cuscra, pe laptopul meu, in poze de profil se vede ca esti un roscat aramiu.
La Rebeelion esti mai naturala si te-am vazut si fara ochelari.
Io cred ca fata ta e ...patrata, nu rotunda.
Poate te ajuta:
http://makeupbyrouxy.wordpress.com/2010/05/20/cum-ne-alegem-ochelarii-de-soare-potriviti/
Poti cauta rame si pe o k a z i i punct r o
olishka spune:
Bebe ce rau imi pare
dar mai trebuie sa mai vb cu un dr, asa-i?
Pe David toata sarcina l-am tinut in brate si a fost bine.
Of Ina nici eu n-as putea sa am astfel de prietene. Eu sufar tare cand aud astfel de cazuri, dapoi sa mai cunosc si persoana si copiii. Cred ca mi-ar face tare rau...
Olga, mamica lui David iepurasul 
si
37+
novus spune:
Io e fatza am
? ovala ?
anamariame spune:
citat din mesajul lui Ilinca_M.Nu te intrista anamariame, chestiile astea-s mai frecvente decat ne place noua sa credem |

| Trecand la chestii mai vesele: mie mi se pare ca-ti sta super in pulover si-ti mascheaza orice rotunjime, adica mie-mi pari de-a dreptu' zvelta in poza!I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around. |
olishka spune:
Ina nici eu nu am inteles faza cu "sabotatul". Hai lamureste-ne te rog 
si
37+
olishka spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui anamariame
Exact la asta ma gandeam si eu... ![]()
Sa stii ca m-ai inveselit, pe bune!! ![]() |
Si mie mi se pare ca arati super