scoala 79 versus scoala pro ingenio

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elena_2012 spune:

Citat:
citat din mesajul lui PetRadu1

Am rugat pe cineva care a lucrat acolo sa-mi zica cinci motive pentru a inscrie un copil acolo si cateva motive pentru a nu-l inscrie!

Iata ce mi-a raspuns:

Grea problema mi-ati dat.

As spune asa ca daca respectivul copil este unul istetz, aici va gasi sprijinul pentru performanta ... in orice domeniu ... Ei participa la toate concursurile si olimpiadele scoalare de mate, romana ...

Conteaza foarte mult care dintre invatatoare va prelua clasa ... aici nu recomand decat vreo 2 persoane.

Baza materiala este una dintre cele mai bune, insa iarna se cam face frigul si nu exagerez aici.

Profesorii de limba sunt foarte buni, de acolo si nivelul foarte ridicat ... elevii participa din clasa a II-a la Cambridge.

Sportul este o disciplina foarte importanta cu 2-3 ore / saptamana si cu diversitate in ceea ce priveste sporturile. Au chiar si teren de tenis ...

Sistemul este cel de la stat atat programa cat si sistemul de predare, desi se lucreaza foarte mult ... aici eu vad un minus ...

M-ati intrebat daca mi-as da copilul acolo ... e greu se spus ... dar cu siguranta as alege o scoala particulara.

Daca vreti puteti sa ma sunati pentru o discutie mai ampla sau puteti sa dati nr meu de tel daca aveti pe cineva interesat.

Incaodata mie mi se pare OK! Persoana nu lucreaza acolo deci spune exact ceea ce crede... si are o mare experienta in invatamantul particular!

Aveti cumva idee despre atmosfera din clasa dintre copii si dintre parinti? Cum rezolva conflictele dintre copii pt ca este inevitabil ca atunci cand stau atatea ore impreuna in fiecare zi si sunt si obositi sa nu apara si conflicte?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamavlad spune:

Alina, poate ne raspunzi tu te rog...si-mi zici si mie de o invatatoare buna!

Mergi la inceput

Elena, am auzit ca Olga Gudyn e slaba. O mamica pe care o cunosc a mutat copilul intr-a 6 de acolo la Pro ingenio si e f multumita acum. Ea mi-a recomandat scoala proingenio care se pare ca e OK (de la alte antene...:)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Pai vezi....ca faci la fel ca la stat...alergi dupa o invatatoare buna, aici la privat nu exista asa ceva, toate invatatoarele sunt bune. Si la urma urmei de unde sa stiu eu care invatatoarea va prelua anumita clasa din toamna anului viitor??
Eu mi-am scris parerea, pe mine ma incanta scoala noastra, avem tot ce ne putem dori, copilul e fericit, invata bine, stie o groaza de lucruri, atmosfera e excelenta, e aproape de casa(in toamna va fi si mai aproape), taxa e foarte ok, conditii foarte bune, mancarea din propria bucatarie la fel de foarte buna, ce altceva puteam sa-mi doresc?
Conflicte nu am avut, se mai ciondanesc copii, dar rar, si se impaca repede..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

600E/luna taxa foarte ok?????????????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Citat:
citat din mesajul lui grati.ela

"Invatatura din constrangere nu este facuta sa ramana, dar cea care patrunde in suflet prin dragoste si bunavointa, aceea ramane acolo pentru totdeauna" Sfantul Ioan Gura de Aur

Da, e foarte ok!Daca stateam mai la nord, aveam mai mult!
Avand in vedere ca un simplu after school este undeva 1000 lei, taxa scolii nu mi se pare atat de mult.

Si la urma urmei fiecare stie cat ii contin buzunarele, asa ca nu inteleg semnul asta .....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Iarta-ma, nu am vrut sa te ofensez!

Mergi la inceput

Alina, am inteles ca sunteti intr-a 4-a, de aceea te-am rugat sa-mi recomanzi invatatoarea daca esti multumita de ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena_2012 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinkav

[quote]citat din mesajul lui grati.ela

"Invatatura din constrangere nu este facuta sa ramana, dar cea care patrunde in suflet prin dragoste si bunavointa, aceea ramane acolo pentru totdeauna" Sfantul Ioan Gura de Aur

Da, e foarte ok!Daca stateam mai la nord, aveam mai mult!
Avand in vedere ca un simplu after school este undeva 1000 lei, taxa scolii nu mi se pare atat de mult.

Si la urma urmei fiecare stie cat ii contin buzunarele, asa ca nu inteleg semnul asta .....

Eu am avut copilul la after si acolo plateam cu tot cu optionale intre 1500 si 1700 RON/ luna. Aici as plati ceva mai mult dar as avea si un invatamant de calitate. Asa sper cel putin. De fapt cel mai mult am asteptari de la atitudinea personalului. Fiu-meu, de exemplu, atunci cand se simte nedreptatit de dna invatatoare, refuza sa mai scrie in timpul orei. Iar doamna, in loc sa afle cauza si sa rezolve problema, il pedepseste si ii pune Insuficient.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alemam spune:

Elena, in ce clasa este copilul tau? Si la ce scoala?

Mergi la inceput