scoala 79 versus scoala pro ingenio
Raspunsuri - Pagina 7

PetRadu1 spune:
Am rugat pe cineva care a lucrat acolo sa-mi zica cinci motive pentru a inscrie un copil acolo si cateva motive pentru a nu-l inscrie!
Iata ce mi-a raspuns:
Grea problema mi-ati dat.
As spune asa ca daca respectivul copil este unul istetz, aici va gasi sprijinul pentru performanta ... in orice domeniu ... Ei participa la toate concursurile si olimpiadele scoalare de mate, romana ...
Conteaza foarte mult care dintre invatatoare va prelua clasa ... aici nu recomand decat vreo 2 persoane.
Baza materiala este una dintre cele mai bune, insa iarna se cam face frigul si nu exagerez aici.
Profesorii de limba sunt foarte buni, de acolo si nivelul foarte ridicat ... elevii participa din clasa a II-a la Cambridge.
Sportul este o disciplina foarte importanta cu 2-3 ore / saptamana si cu diversitate in ceea ce priveste sporturile. Au chiar si teren de tenis ...
Sistemul este cel de la stat atat programa cat si sistemul de predare, desi se lucreaza foarte mult ... aici eu vad un minus ...
M-ati intrebat daca mi-as da copilul acolo ... e greu se spus ... dar cu siguranta as alege o scoala particulara.
Daca vreti puteti sa ma sunati pentru o discutie mai ampla sau puteti sa dati nr meu de tel daca aveti pe cineva interesat.
Incaodata mie mi se pare OK! Persoana nu lucreaza acolo deci spune exact ceea ce crede... si are o mare experienta in invatamantul particular!

ellej spune:
Citat: |
citat din mesajul lui PetRadu1 Am rugat pe cineva care a lucrat acolo sa-mi zica cinci motive pentru a inscrie un copil acolo si cateva motive pentru a nu-l inscrie! Iata ce mi-a raspuns: Grea problema mi-ati dat. As spune asa ca daca respectivul copil este unul istetz, aici va gasi sprijinul pentru performanta ... in orice domeniu ... Ei participa la toate concursurile si olimpiadele scoalare de mate, romana ... Conteaza foarte mult care dintre invatatoare va prelua clasa ... aici nu recomand decat vreo 2 persoane. Baza materiala este una dintre cele mai bune, insa iarna se cam face frigul si nu exagerez aici. Profesorii de limba sunt foarte buni, de acolo si nivelul foarte ridicat ... elevii participa din clasa a II-a la Cambridge. Sportul este o disciplina foarte importanta cu 2-3 ore / saptamana si cu diversitate in ceea ce priveste sporturile. Au chiar si teren de tenis ... Sistemul este cel de la stat atat programa cat si sistemul de predare, desi se lucreaza foarte mult ... aici eu vad un minus ... M-ati intrebat daca mi-as da copilul acolo ... e greu se spus ... dar cu siguranta as alege o scoala particulara. Daca vreti puteti sa ma sunati pentru o discutie mai ampla sau puteti sa dati nr meu de tel daca aveti pe cineva interesat. Incaodata mie mi se pare OK! Persoana nu lucreaza acolo deci spune exact ceea ce crede... si are o mare experienta in invatamantul particular! |
Off topic: indraznesc sa-ti pun o intrebare, intrucat vad ca ai informatii despre mai multe scoli: despre Scoala Centrala stii ceva? Care este nivelul la clasele primare? Merci mult.

alinkav spune:
citat din mesajul lui PetRadu1 Baza materiala este una dintre cele mai bune, insa iarna se cam face frigul si nu exagerez aici. Profesorii de limba sunt foarte buni, de acolo si nivelul foarte ridicat ... elevii participa din clasa a II-a la Cambridge. |
Aici un pic exagereaza, nu se face frigul. A fost de cateva ori momentul cand a cazut curentul, si nu a functionat centrala, dar pana sa faca frigul e cale lunga. In tricou nu stau, e clar, are bluza cu maneca lunga, bluza de uniforma.
De limbi straine, sunt de acord, profesorii sunt exceptionali, se vad si rezultate bune. In mai avem Cambridge, fara emotii!

loryi1974 spune:
Voi nu il dati in martie? Sau la Cambridge Yle este o data variabila care tine de centru?

alinkav spune:
citat din mesajul lui loryi1974 Voi nu il dati in martie? Sau la Cambridge Yle este o data variabila care tine de centru? |
M-ai pus pe ganduri...s-ar putea sa incurc lunile.

mamavlad spune:
Petradu, multumesc mult pt informatii. Ai putea sa-mi dai pe pm numele si tel persoanei respective? Vreau sa aflu de invatatoare si alte information daca se poate.
Alina, ce inseamna de cateva ori s-a oprit centrala? Pe zi, pe luna, pe iarna? Nu cred ca e placut la minus 15 grade fara caldura....

alinkav spune:
citat din mesajul lui mamavlad Petradu, multumesc mult pt informatii. Ai putea sa-mi dai pe pm numele si tel persoanei respective? Vreau sa aflu de invatatoare si alte information daca se poate. Alina, ce inseamna de cateva ori s-a oprit centrala? Pe zi, pe luna, pe iarna? Nu cred ca e placut la minus 15 grade fara caldura.... ![]() |
S-a oprit curentul, si mi se pare ca pe atunci(asta a fost undeva toamna),nu aveau generatoare. De atunci nu s-a mai īntāmplat.
Copilul meu nu s-a plāns ca i-ar fi frig, nici eu nu am sim#539;it, si vin des la #537;coala, de 3 ori pe s#259;pt#259;māna īl iau eu seara.

mamavlad spune:
Asta-i cu totul altceva, poate daca au acum generatoare nu se va mai intampla...SPER!
Alina, poti sa-mi recomanzi te rog o invatatoare care ia clasa I in sept? (care are cls IV acum). Se schimba si ele in fiecare an ca la Spectrum, sau sunt mai stabile?

Elena_2012 spune:
citat din mesajul lui mamavlad Asta-i cu totul altceva, poate daca au acum generatoare nu se va mai intampla...SPER! Alina, poti sa-mi recomanzi te rog o invatatoare care ia clasa I in sept? (care are cls IV acum). Se schimba si ele in fiecare an ca la Spectrum, sau sunt mai stabile? |
Buna seara! si eu vreau sa imi inscriu baiatul din toamna in clasa a 3-a la Pro Ingenio sau Olga Gudyn. dupa 2 ani de invatamant de stat, cel mai mult ma deranjeaza usurinta cu care se da vina de sistem pt a nu iti face treaba.
De exemplu, fiu-meu nu intelege de ce trebuie sa faca exercitii in plus pt ca la scoala are doar FB. problema e ca nivelul clasei este extrem de jos pt ca invatatoarea ii duce pe toti in ritmul cekui mai slab copil din clasa