faliment Malev
Raspunsuri - Pagina 3
mihaela_s spune:
en kvinna, tu te incadrezi intre cei care primesc zbor, asa e. Eu tin pumnii, sper sa se tina de cuvant si sa ajungi inapoi cu bine.
mihaela_s spune:
Citat: |
citat din mesajul lui J.D. Mihaela, e vorba de legea falimentului nu are importanta daca firma e de stat sau particulara. Incearca CSA, liniile aeriene cehe. Finn Constantine 15.10.2009 si 28+ Euan Tudor |
Asa e, ai dreptate. Dar e foarte curios ca la unii se aplica legea, la altii nu...stiu acum un an jumate a dat faliment o companie aeriana daneza. Nu au platit nimic dar au anuntat asta.
Am incercat CSA, e numai cu escala la Praga. Norwegian are zbor direct.
en_kvinna spune:
Am revenit cu vesti. Nu putem contacta pe nimeni, ii da ocupat de cate ori suna. Asta e. Banii nu cred ca ii mai vedem. Malev a falimentat datorita datoriilor, inca au salarii de platit, si alte costuri. Nu cred ca isi vad pasagerii banii.
ch_dana spune:
en_kvinna, Eurolines a anuntat ca preia gratuit pasagerii Malev, poate apelezi la ei :
www.evz.ro/detalii/stiri/autocarele-eurolines-preiau-gratuit-pasagerii-curselor-malev-din-romania-964740.html" target="_blank">http://www.evz.ro/detalii/stiri/autocarele-eurolines-preiau-gratuit-pasagerii-curselor-malev-din-romania-964740.html
Echivalente Wizz Air :
www.evz.ro/detalii/stiri/toate-zborurile-malev-sistate-compania-aproape-de-faliment-964698.html" target="_blank">http://www.evz.ro/detalii/stiri/toate-zborurile-malev-sistate-compania-aproape-de-faliment-964698.html
Dana & Amelia (21.06.2011)
en_kvinna spune:
Multumesc de informatii. O sa iau wizzair, iar pana la Budapesta am sa iau alt microbus caci orarul de la Eurolines nu se potriveste cu cel al zborului.
Rufus spune:
http://www.evz.ro/detalii/stiri/toate-zborurile-malev-sistate-compania-aproape-de-faliment-964698.html
Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010
corianai spune:
Mihaela, sunt in aceeasi galeata, am 3 bilete in iunie copenhaga-buc si retur (4500kr)
Eu am luat biletele cu visa card asa ca am sunat la banca (handelsbanken). Imi trimit un formular de completat si au zis catrebuie sa imi recuperez banii de la asigurarea cardului. Vestea proasta e ca ei imi dau banii inapoi abia dupa ce a trecut data cand urma sa se efectueze zborul si se poate constata ca nu am primit alte bilete (in cazul falimentului lui sterling, norwegian cand i-a preluat a oferit bilete celor afectati de faliment). Am citit cred ca pe reuter ca premierul ungar Orban zice ca ei se gandesc la un plan pt revenirea malev... ca se poate intampla asa ceva pana in iunie greu de crezut. Pe mine ma incurca cumplit chestia asta pt ca eu as vrea sa iau alte bilete si sa astept banii de la banca in iunie. Dar te pomenesti ca invie malev intre timp si atunci ce fac cu doua randuri de bilete???
Contacteaza banca (chiar daca ai platit din cont se poate sa fie valabila asigurarea), asigurarea de la casa, etc...
mihaela_s spune:
Mersi mult! Am sa vad cum ii pot contacta pe cei de la banca, eu fiind plecata peste saptamana de acasa, peste zi am scoala si cam greu de stat la telefoane...Intre timp a scris si mama un email ca a gasit informatii cum sa procedezi in caz ca ai bilet la ei, le-a dat numarul de cont unde sa vireze banii daca vor returna ceva. Asteptam sa vedem ce zic ei. Dar am retinut ideea cu banca, daca e cazul.
Imi pare rau pentru voi, la mine nu sunt multi bani...dar era cat pe ce sa ne luam si noi bilete pentru la vara...
mihaela_s spune:
Revin cu vesti: http://www.wall-street.ro/articol/International/116521/malev-imprumut-banca-rusia.html
corinai ati reusit ceva? Eu nu am apucat sa ajung la banca, voiam saptamana viitoare ca sunt acasa doua zile in saptamana, dar acum nu stiu daca sa mai fac ceva...
J.D. spune:
probelam este ca dureaza foarte mult sa se aprobe aceste imprumuturi si sa se reia activitatea unei companii aeriene. Si CSA a avut probleme acum ceva timp, parca prin 2010 daca mai tin eu bine minte, dar guvernul i/a ajutat inainte de a declara faliment. Insa li s/a impus sa micsoreze preturile pentru a avea mai multi clienti pentru ca aveau bilete foarte scumpe si putini calatori. poate totusi aveti noroc si se rezolva situatia cat mai repede.
Finn Constantine 15.10.2009 si 29+ Euan Tudor