FIV cu dr Dragos Albu 55
Raspunsuri - Pagina 8
Anastasia_7 spune:
Doamne, cat de dor mi-a fost de voi!!!...In astea apropae 2 saptamani de cand stau pe tusa cu netul si sunt aproape tot timpul la orizontala, mi-am dat seama clar ca sunt dependenta de voi, sa va citesc, sa stiu ce face fiecare in parte, etc....
Am avut toata reteaua cazuta de net in zona noastra din cauza ninsorilor si a viscolului, abia astazi ne-a dat drumu' la net si am "alergat", metaforic spus, in realitate, am mers ca o babutza spre calculator sa citesc ce s-a mai intamplat. Am avut mult de citit. Data viitoare, Qiao, promit ca fac ce mi-ai ordonat, va aduce sotul tastatura la pat, acum am facut asa, ca nu era acasa si nu am avut putere sa astept pana diseara...
In primul rand , vreau sa va pup pe toate:Angelica, Qiao, Mariped, Bccami, Miruna, Pestic, Mikado, Lumimar, Salexa, Maruscha, Aristica, Beatrix,Rammy,Corry,Mirela, Arabella, Honeys, Tinuta, Lyly_mar, Altesa, Simonia Sper sa nu fi uitat pe cineva
Qiao, tu stii care e parerea mea, la dr Albu sau in alta parte,mergem inainte, dar nu vreau sa te dai la fund! Esti printre fetele -etalon de aici, model de optimism si putere de a lupta, ce e al tau e pus deoparte
Salexa, si ai mei au fost tare rusinosi, se facusera 18 saptamani si tot nu vroiau sa ne arate ceva clar, abia la 20 de saptamani am avut certitudinea ca sunt virgulite amandoi
Altesa,
Mikado, eu sper si cred intr-o veste frumoasa, iti sunt alaturi si sa fie bine.
Sa va spun si despre mine. Numar zilele ca obsedata, am 35 de saptamani si 2 zile. Stau aproape nemiscata in pat, ceea ce e foarte, foarte greu de rezistat zi de zi. De spus in cuvinte e usor, daca e sa stai la propriu numai in pat si in anumite pozitii, simti ca te lasa moralul. Merg la baie, mananc si in rest numai in pat, pe stanga sau dreapta.
Am contractii toata ziua, dureri puternice cand stau in fund sau in picioare in zona de jos, dar nu urca mai sus, aciditatea e f. mare si am facut galci de atata lapte rece baut( cu Renni nu am mai avut rezultate), ma doare spatele si am belele cu sciaticul, dar asta cred ca mi se trage de la statul numai in pat, de la inchilozata ce sunt. Nu cred ca e de la greutatea burtii, pt ca nu stau mai mult de 1 ora in picioare sau sezut toata ziua. Cam astea sunt starile mele. Incerc sa respect ce mi-au spus ambii doctori, ca sa fie bine.
Am facut, insa, intr-o zi imprudenta sa bag la spalat hainutele bebeilor, fara sa le si car din cuva, doar m-am aplecat sa le bag, si 2 zile am stat covrig in pat. Asa ca, pt fetele carora dr le va spune sa stea cumintele, sa asculte, pt ca, fara sa fiu exagerata sau paranoica, miscarile mai bruste pot declansa orice.
In rest, epopeea cu doctorii e lunga si nu neaparat frumoasa....prefer sa intru in detalii mai tarziu.
Ideea e ca acum stau smirna sa revina dr la spital. Dr Albu mi-a spus ca ar fi indicat ca, daca mai duc pana la 37 de saptamani asa, cu statul la pat, ar fi bine sa ii si scoatem la lumina pe pui. Sunt grasunei si deja nu mai au loc, eu sunt cam mititica in bazin si desi m-am intins ca elasticul in burta, simt si eu dincolo de contractii si celelalte simptome, ca nu mai au loc sa se miste. Dr Albu ne-a spus ca dc amanam peste 37 sapt. la greutatea lor, ii poate afecta pe bebei statul mai mult, pot aparea fracturi interne etc...
Asa ca de azi in 2 saptamani ar cam trebui sa fiu in preajma bebeilor, voi avea deja implinite cele 37 saptamani.
Acum sunt foarte frustrata ca nu mai pot face nimic, toata lumea se agita in jurul meu si eu nika, stau in pat. Dar macar stiu ca e pentru ei, sa fie bine, si ca nu o fac din placere, ca pedeapsa mai mare decat asta pentru mine nu se putea, sa stau 1 luna imobilizata in pat. Mi-as fi dorit si eu sa particip activ la aranjarea camerei si la tot, dar asa, trebuie sa ma multumesc numai cu privitul si cu datul de indicatii .
Altesa, mama, am si eu o intrebare. Tu scriai la un moment dat pe celalalt topic, la Bulgarasi, ca incepusei sa ai intepaturi puternice in vagin. Le am si eu si sunt zilnic, mai tot timpul, cum ma misc sa ma dau jos din pat, incep sa ma cocosez de durere. Nu mai spun dupa ce fac dus, iar dusul il fac calai, nu fierbinte, doar caldut. Sunt semne ca se apropie corpul de nastere sau e vreo raceala, ceva?
Nici nu mai stiu ce sa va mai povestesc, fetelor, ca am facut pauza lunga si s-au intamplat multe, marunte in tot acest timp...
Am doza de Utrogestan marita la 3 si in rest, am tratamentul pe care il stiti. Ar fi trebuit sa fac si Proluton injectabil, dar iar mi s-a schimbat trat. brusc tot din cauza coagularii, sa nu avem probl.la cezariana , pt ca in ultima saptaman iar am avut sangerarile pe nas vechi cu cheaguri mari. Asa ca am ramas pe Utrogestan pana saptamana viitoare, 3 pe zi, si apoi mi s-a spus sa le opresc.
O sa va spun ceva, poate veti rade, dar nu o spun doar ca si gluma, chiar simt ce spun....cred ca dupa ce nasc, o sa merg ca Tarzan in urmatorul an cel putin, nu mai vreau ovule, tampoane, nimic
Va pup, fetelor, de acum sunt pe butoane, alaturi de voi
„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca
35+ cu 2
ALTESA spune:
nasti intepaturile astea sunt normale sunt semne ca se modifica colul se pregateste oentru sti tu ce.
eu am stat nespalata ma spalam pe bucati la dansa,picioarele fata si axilele in rest am fost o gravi murdara ,iar acum fac dusuri nio-stop sa recuperez. si pentru binele lactatiei.
Anastasia_7 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ALTESA nasti intepaturile astea sunt normale sunt semne ca se modifica colul se pregateste oentru sti tu ce. eu am stat nespalata ma spalam pe bucati la dansa,picioarele fata si axilele in rest am fost o gravi murdara ,iar acum fac dusuri nio-stop sa recuperez. si pentru binele lactatiei. implinita de Rafael-Ioan |
Ce frumos e puiul tau, Altesa! Si deja e mare baietelul!
Bine ca stiu ca e normal sa apara starile astea jos, ma gandeam ca am luat ceva, vreo infectie cand mi-am luat secretie sau ca am racit la baie...
Te pup si pe tine si pe bebe!
„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca
35+ cu 2
beatrix04 spune:
Of mai anastasia, ce bine ca sunteti binemi s-a lungit gatul tot uitandu-ma dupa tine.Si eu am intepaturi in vagin, chiar sunt curioasa cum o sa ies la control.Normal ar tb sa merg la buc joia viitoare dar nu stiu ce sa zic cu vremea asta...oricum doctorasul a zis ca ar tb sa ma mai vada o data.vedem ce mai face mama natura pana atunci.maine merg aici la noi la un control, o sa incerc sa discut clar cu doctorul ce si cum o sa procedam.si speram ca vrea bebitza sa mai stea la caldurica ca i-am spus ca afara e frig, urat
Qiao, chair sunt curioasa ce o sa zica albisor
pupici pt fete dulci
dana_2408 spune:
buna fetelor dragi
Qiao nu pot decat sa spun ca imi pare f rau... Cuvintele sunt de prisos iubita luptatoare. Sa nu renunti la visul tau. Eu am visat, am sperat, am fost dezamagita apoi iarasi am viszat si am avut speranta si iata ca bunul Dumnezeu si-a indreptat privirea si spre mine atunci cand nici nu mai visam. Dupa 8 ani si juma. Te rog lupta si fa urmatorul plan de bataie. Te iubita.
Anastasia ai grija de tine si de bebei.
Tinuta, colega mea cu aceelasi destin te atat pe tine cat si bebelul tau.
Angi ce faci? Cum esti? Bafta si ma rog pt tine.
Eu am fost azi la dr aici la mine in oras. Am 6 saptamani si sunt bine. Nu au inceput inca starile de rau si nici pofte nu prea am. Ma rog si eu la Dumnezeu sa imi poarte de grija si sa ajung sa nasc un copil sanatos si destept. Miercuri voi merge la Albu si atunci va pot spune mai multe.
Va pup dragele mele si va multumesc.
HIDROSALPINX STANG(descoperit laparoscopic),PAI- MUTATIA 675 HOMOZIGOTA, FSH-9, AMH-0,98.
SOT: VARICOCEL STANG(operat august 2010), OLIGOSPERMIE MODERATA, ANTICORPI ANTISPERMATICI (50%IGM, 42%IGG).
2 INSEMINARI NEREUSITE(MIHALACHE-MATEI)
URMEAZA FIV CU ICSI IN MARTIE-DR ALBU.
beatrix04 spune:
altesa, felicitari pt feciormai numai baieti frumosi pe la voi prin bucuresti, cred ca sufla albisor pe eio sa-i spun la bebitza ca sunt numai baieti frumosi in bucuresti, poate o fac o doamna de capitalapoate nu am retinut eu, ai nascut natural sau cezariana?
Anna, sa ne mai pui poze cu printesele sa vedem cat au mai crescut
32+
QiaoBing spune:
Nasti welcome back !!!!!!!!! Chiar daca mai vorbim la tel, si mie imi era dor de postarile tale. Inca o saptamana si un pic si te trecem la panoul de onoare cu mamici eroine !
Mai mergi maine la Albu ? Poate ne intersectam pe culoar. eu sunt la el la 14.45.
sangerarea s-a mai diminuat, dar nu cedeaza. e deja a 6-a zi de rosu plus prima zi de roz. maaare incapatanata.
eu am o amintire "placuta" de la prima eco la Albu. tipele de la receptie nu stiusera sa ma lamureasca daca eco de monitorizare e abdominala sau transvaginala. nu facusem decat o singura data transvaginala la medsana si atunci fusese pe masa de tortura. Albu m-a intrebat linistit daca am vezica goala, a stins lumina si s-a dus dupa paravan. eu m-am dezbracat frumos (cred ca imi zisese sa ma dezbrac, dar nu a spcificat cat ) si ca o pudica m-am indreptat spre paravan. Cand am putut sa vad ce e dupa el, sa lesin: un pat si mr white cu maciuca pregatita. in fractiunea aia de secunda mi-a trecut prin cap ca o sa imi faca abdominala si eu sunt cu dansa nuda si nu stiam ce sa fac mai repede, sa o iau la fuga inapoi sa ma imbrac, sa ma acopar . noroc ca m-a simtit, a intors capul si mi-a zis sa ma asez. cred ca eram rosie ca racul si tot trageam de bluza in jos
fete cucuiete
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA dubla mai 2011 MedLife - nereusita
FIV ianuarie 2012 MedLife - sarcina biochimica
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)
Anastasia_7 spune:
Qiao, Beatrix, Dana!
Parintele Arsenie Boca
35+ cu 2
beatrix04 spune:
o intrebare pt mamici sau gravidutze mai avansate ca mine: voi pana la cate sapt de sarcina v-ati epilat la...ca eu am fost luni numai ca am stat putin stresata sa nu se intample ceva...e o durere totusi dar cu lama nici o sansa ca nu mai vad si ma si irita deci...