FIV cu dr Dragos Albu 55
Raspunsuri - Pagina 9
lumimar spune:
Anastasia te imbratisam cu drag ,Mikado,asteptam beta mare,Altesa,mamico sa-ti traiasca printisorul si sa fie sanatos,Beatrix,eu m-am epilat cu ceara cu patru zile inainte de cezariana.,adevarat ca au fost ceva emotii insa totul a fost in regula la toate fetele
Mamica fericita de printesa MARIA IRINUCA(20.06.2011)
angelica28 spune:
ANASTASIA imi era tare dor de postarile tale ,ma bucur ca bebei stau acolo la caldurica in burtica ,ti-am spus pt mine esti mamica eroina ,un model .Te pup si te imbratisez draga mea!
Fetelor azi trebuia sa ajung la eco ,dar nu am cum sa ajung,drumurile sunt inchise ...........nu stiu ce voi face ,astept poate pina luni
macar or da drumul astia la autostrazi ,dar se pare ca o sa inceapa ninsoarea iar ..........!
Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
4 INSEMINARI ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI,O INSEMINARE REUSITA IN IUNIE 2011,OPRITA SI ACEASTA SARCINA DIN EVOLUTIE LA 9 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Va urma FIV in februarie.
"In momentul in care un copil s-a nascut, s-a nascut si mama.Ea nu a existat inainte.Femeia existase , dar nu si mama. O mama este ceva absolut nou.”
Rajneesh
angelica28 spune:
FETELE Nasty a ajuns la spitalazi noapte a facut o criza de rinichi si de ovar,na putut rezista ,a lesinat de durere asa ca sa dus si sa internat ,nu ar fi de nastere dar ramine internata pina luni!
Acum incerc sa plec si eu la clinca Doamne ajuta sa ajungem cu bine!
Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
4 INSEMINARI ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI,O INSEMINARE REUSITA IN IUNIE 2011,OPRITA SI ACEASTA SARCINA DIN EVOLUTIE LA 9 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Va urma FIV in februarie.
"In momentul in care un copil s-a nascut, s-a nascut si mama.Ea nu a existat inainte.Femeia existase , dar nu si mama. O mama este ceva absolut nou.”
Rajneesh
lumimar spune:
Anastasia sanatate multa si roaga printisorii sa mai stea la caldurica ca afara-i frig si urat...Angelica drum bun sa ajungeti cu bine si asteptam sa ne spui ce ai facut la eco toate fetele
Mamica fericita de printesa MARIA IRINUCA(20.06.2011)
corry_28 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui beatrix04 o intrebare pt mamici sau gravidutze mai avansate ca mine: voi pana la cate sapt de sarcina v-ati epilat la...ca eu am fost luni numai ca am stat putin stresata sa nu se intample ceva...e o durere totusi dar cu lama nici o sansa ca nu mai vad si ma si irita deci... |
Eu pana in ultima clipa, adica cu o zi inainte de cezariana!(epilat total inghinal)
corry_28 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui angelica28 FETELE Nasty a ajuns la spitalazi noapte a facut o criza de rinichi si de ovar,na putut rezista ,a lesinat de durere asa ca sa dus si sa internat ,nu ar fi de nastere dar ramine internata pina luni! Acum incerc sa plec si eu la clinca Doamne ajuta sa ajungem cu bine! Mutatia677-in stare homozigota Mutatia844g -in stare heterozigota 4 INSEMINARI ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI,O INSEMINARE REUSITA IN IUNIE 2011,OPRITA SI ACEASTA SARCINA DIN EVOLUTIE LA 9 SAPTAMINI Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi, Va urma FIV in februarie. "In momentul in care un copil s-a nascut, s-a nascut si mama.Ea nu a existat inainte.Femeia existase , dar nu si mama. O mama este ceva absolut nou.” Rajneesh |
Doamne Dumnezeule, asa ceva este imposibil.
Oare prin cate mai este nevoie sa treaca biata femeie pentru a-si tine in brate, copilasii?
SIncer, nu stiu cum ai rezistat pana acum...si cu toate astea degaji optimism si liniste...
Angelica, drum bun si sa vii cu vesti bune!
tinuta78 spune:
Ce ma bucur ca va vad fetelor.
Nasti sa fiti bine toti 3 .
Asteptam vesti, mikadi, qiao, dana
Ali, probabil nu are net si deasta nu da nici un semn.
fetele dragi
24+
rammy_79 spune:
Nasti, nu pot sa cred ca treci prin asa ceva, stiu ce inseamna, nu credeam ca vei ajunge sa treci prin ce am trecut si eu.
Ma rog, problemele erau altele, dar durerea este aceeasi.
Te pup mult, ma rog pentru tine si sunt alaturi de tine.
Abia astept sa se termine totul cu bine si sa te vad linistita alaturi de bebei.
QiaoBing spune:
offf, se vaita saracuta Nasti de dureri, dar nu mi-am imaginat ca o sa evolueze chiar asa. ma rog sa treaca cu bine si hopul asta, mama lor de hopuri ca a avut parte de o gramada.
angi drum bun, sa ajungeti cu bine.
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA dubla mai 2011 MedLife - nereusita
FIV ianuarie 2012 MedLife - sarcina biochimica
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)
alilumi spune:
DRAGELE MELE,
MI-ATI LIPSIIIT!!! Nu am avut net. Daca nici azi nu veneau "mesterii" sa imi refaca linia telefonica, o sunam pe tinuta, desi draga de ea, "telepatizeaza" cu starile mele...
maine fac cerclajul! mi-e o frica de mor! probabil ca nu o sa pot scrie despre cum a fost decat duminica, pentru ca vor sa ma tina peste noapte sub observatie...
va pup pe toate si nu mai vreau viscole si zapezi, cel putin nu asa de mari, cat sa imi strice pretioasa conexiune cu voi!!!
toate doamnele si sunt alaturi de voi
( 17 + )