FIV cu dr Dragos Albu 55

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

simonia,are consultatii miercurea la Medlife Grivita

Citat:
citat din mesajul lui simonia

tinuta, sau altcineva, nu stiti un nr. de tel. sau cum sa dau de dr. Petelcu de la Filantropia?

LA pozitiv, PS la limita inferioara, Mutatia factor XIII heterozigot, MTHFR-mutatiile C677T si A1298C ambele heterozigote, o sarcina oprita la 10 saptamani, doua FIV-uri nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonia spune:

multumesc lyly

LA pozitiv, PS la limita inferioara, Mutatia factor XIII heterozigot, MTHFR-mutatiile C677T si A1298C ambele heterozigote, o sarcina oprita la 10 saptamani, doua FIV-uri nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MBK spune:

Buna dimineata fetelor! Am ajuns la Fundeni, cu greu, dr U mi a spus ca voi face clexane 0,4, dar eu sunt si mai plinuta si din pacate inca mai sunt fumatoare 4-5 pe zi!la pranz merg sa iau rez si mai stau de vb cu dna doctor u!
Mi a dat pe langa ac fol 5 mg, cetebe 2/zi magne b6,etc si vit E forte zilnic, dar am citit pe aici ca nu se ia zilnic, ci doar in primele 10 zile ale cm si daca e forte 1 la 2 zile!
Clexane 0,4 nu este totusi putin avand in vedere semnatura si fumatul?
Ininte de transfer, cu embrioni congel ,cu aprox 5 zile mi a spus sa opresc apenter-ul si sa incep clexane!nu este tarziu?voi ce parere aveti?Sa las aspenter ul sau trombo ass si sa merg numai cu clexane, avand in vedere ca iar imi va da progestan si estrofem ?
Sa vad ce mi mai iese si la analize!pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

salutare dragele ce mai faceti ?

ce fac aspirantele sunteti bine? ce fac mamicile?

Si ce mai face nasti a mea ca tare mi-e dor de-o postare de-a ei este bine?n

Mergi la inceput

lyly, am sunat la medlife dar nu stiu nimic de el. de dr. petelcu
unde anume sa-i intreb mai precis?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

scuze,acu mi-am dat seama ca, eu ti-am zis de dr pelinescu ,care e tot la filantropia...injura-ma,ai dreptate

Incearca aici,aveam notat pe undeva, adresa asta:Dr. Peltecu Ghe. are adresa: str. Mihail Glinka Nr. 4 ,Sc A., Ap.3 si nr. telefon 0212307973 ,de sunat de luni pina vineri dupa ora 15,00.

Citat:
citat din mesajul lui simonia

lyly, am sunat la medlife dar nu stiu nimic de el. de dr. petelcu
unde anume sa-i intreb mai precis?

Mergi la inceput

nu te injur de data asta, ci urmatoarea
intrebam pt. o prietena si a fost multumita ca s-a rezolvat "nu se poate"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinuta78 spune:

Mai ce liniste pe aici. Unde sunteti fetelor, v-ati inzapezit?

simonia, nu ti-am raspuns pentru ca nu-l stiu pe dr respectiv. Sper sa te fi ajutat lyly.

Dana, nu ne-ai mai zis nimic, ai fost la eco?
alilumi, cum sunteti, ati mai fost la control?
angi, tu intri in focuri cu stimularea. Bafta multa
nasti, speram sa auzim numai vesti bune despre tine si baieti
qiao,
miruna,maripet mamicile de gemenasi

Cate o (sper ca nu inghetata), pentru doamnele dragi de aici, pe care le-am enumerat si nu numai

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

tinuta eu nu am nimic nou. astept sa mi se opreasca sangerarea pt ca maine ma duc la Albu. oare face si control/eco sau doar stam de vorba ?
Am vorbit cu Nasti ieri, prichindeii sunt inca la caldurica.
ali pe cand cerclajul ala ?
angi ai inceput monitorizarile ? cum stai ?
[/b] mikado[/b]

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA dubla mai 2011 MedLife - nereusita
FIV ianuarie 2012 MedLife - sarcina biochimica

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

qiao eu cand am fost la controlul "de dupa", m-am dezbracat direct si l-am rugat sa foloseasca maciuca magica (la mine urmatorul ciclu a venit dupa vreo 46 de zile, la tine tine prea mult, deci cred ca-i mai bine sa-i zici sa se uite putin pe acolo). Oricum nu platesti nimic la controlul asta. Dupa maciuca te imbraci si discutati linistiti

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

Mergi la inceput