FIV cu dr Dragos Albu 55

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

Hello sumpelor,
Nasti ma bucur ca esti acasa. azi m-am tinut de degete sa nu te sun, nu stiam ca nu mai esti in spital, ca altfel nu te menajam
ali ufff, bine ca a trecut si asta cu bine.
angelica cum te descurci cu intepaturile ? merge ?
mikado nu te intreb de simptome, doar de moral. e sus, tot mai sus ?
vazut poze cu bebei fetite si baietei, superbi
fug la nani
toata lumea

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA dubla mai 2011 MedLife - nereusita
FIV ianuarie 2012 MedLife - sarcina biochimica

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alilumi spune:

anastasia, mamica eroina, iote ca ai ajuns la 36! of, abia astept sa aud ca iti tii mandretile in brate si esti fericita si implinita, dar mai ales, sanatoasa!!!

miruna, tu cum esti mamica? ce mai faci?

qiao, viitoare mamica! stiu io ce vorbesc!

angi, iubita, ce repede trece timpul! majoreta sunt pentru tine! sa dea Domnul sa fie cu noroc!!! mult noroc !!!

mikado,?!

toate doamnele fara exceptie!!!

18 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinuta78 spune:

Neatza,
Ali, bravo pentru curaj. De acum fara griji pana la final. Asteptam masuratorile lui bb. Si noi trebuie sa mergem la control saptamana asta sau cealalta. Vedem cand prindem doctora libera.

Nasti, hai mamica, cel putin 2-3 zile mai tine-i la caldurica ca acusica vine dra. Ma bucur ca sunteti bine.

Ma minunez cand vad lista de gemeni a lui albu: Mirela, corry, rammy, nasti, miruna, maripet...oau si cate-or mai fi( fara a lua in calcul si tripletii). Sa-i dea Dumnezeu Sanatate doctorasului si echipei sa mai faca copchii frumosi si sanatosi, care sa bucure vietile atator parinti.
mikadi, angi, bafta multa

mare pentru toate fetele.

24+

Mergi la inceput

tinuta, saru'mana si stiu ca totul va fi bine la voi!!!

18 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinuta78 spune:

ali, a inceput sa miste bb Gabriel?(tizul meu dragut)

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna1980 spune:

alli, ai grait mare adevar...si eu ma rog pt sanatatea dr Albu ca face atatea femei fericite si sa dea Dumnezeu sa reuseasca in continuare.Eu ma simt bine,multumesc....maine implinim 17 saptamani....a crescut si burtica,nu fff mult avand in vedere ca-s doi....dar mi-e bine pana acum,multumesc lui Dumnezeu....ma misc mai greoi,e normal...mai incolo va fi si mai greu,sunt convinsa din relatarile Anastasiei,dar bebicii sa fie sanatosi,ca ne descurcam noi cu restul.Acum,am ramas inzapeziti la parintii,nu am mai reusit ieri sa ajungem la Bucuresti cu vremea asta,ne-am intors din drum si cred ca sapt aceasta vom fi in mini vacanta,ca drumurile in sud-est sunt inchise.
O zi frumoasa sa aveti! si pt fiecare forum-ista in parte

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna1980 spune:

mirela,cand ai timp,sa ma treci si pe mine in listuta cu gravide uite detaliile mai jos:

miruna1980....31 de ani...gravida 17 sapt(14.02.2012) cu doi bebici....sarcina obtinuta prin FIV 1 la dr Albu,pe 01.11.2011
Cauza infertilitatii: menstra dereglata, hidrosalpinx pe trompa dreapta netratat la timp ce a generat o sarcina extrauterina,urmata de pierderea trompei respective, iar trompa stanga nefunctionala.Sotul perfect sanatos.

Multumesc.Daca e nevoie de ceva modificari,ma anunti.

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rammy_79 spune:

Multumim Corry, nici tu nu esti mai prejos si nici bebeii Matei si Iustin .
Noi speram ca se vor mai inchide la perisor, pt ca nu au cu cine sa semene blonduti .
Si de semne nu ducem lipsa, chiar a trebuit noaptea sa apelam iar la manusele pt ca mai ales cel mic e dezastru, in fiecare dimineata ne ingrozeam la cate semne ii gaseam.
Azi am emotii, e prima zi de supica cu legume, chiar sunt curioasa daca vor papa. Voi ati trecut la mancarica. Cu ce ai inceput?
Corry, daca e, sa nu plictisesc fetele de pe aici poti sa imi raspunzi pe mail: rammy_79@yahoo.co.uk.
Pupici

Nasti - draga mea ma bucur ca esti acasa. Mai e un pic si vedem ingerasii tai. Cand se intoarce Chisleag?
Pupici multi

Pup de asemenea toate fetele

Mergi la inceput

tinuta, nu prea stiu eu cum e cu miscatul asta... simt asa niste usoare ciupituri... de fapt seamana mai mult cu un gadilat pe dinauntru...
daca asta inseamna sa miste, atunci eu oricum ma bucur de astfel de semne de pe la 14 saptamani... oricum, vorbesc in fiecare zi cu el, il alint, il mangai... mai ales cand simt "ciupiturile" respective pe care le asociez cu miscarile lui.
in rest uterul ma mai inteapa dar e categoric o altfel de intepatura...

miruna,

doamne luptatoare

18 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica28 spune:

Alilumi multumesc pt majoreta,intradevar a trecut timpul dar acum zilele de stimulare nu mi se par ca trec repede,sunt nerabadatoare sa vad cum raspund la tratament ,si bineinteles sa vad si eu un beta mare la final,imi doresc din tot sufletul gemeni ,i-am zis dr Albu ca eu vreau doi ,nu stiu ce face ,cum face dar gemeni trebuie sa iasa
Mi-a venit si ciclul ,putin cantitativ ,dar macar a venit ca aveam emotii,de miercuri incep si menopurul,cu Dumnezeu inainte.......!
Vroiam sa va intreb ,de ceva timp ma confrunt cu dureri de cap zilnice ,voi ati avut ,este de la tratament?
Nasty ma bucur ca esti mai bine ,visez la ziua in care o sa ma suni sa ma anunti ca gata ai scapat ca ai doi flacai grasuni in brate ,si ca sunteti ok toti 3.
Ramy,Quiao
Va indragesc pe toate ,am devenit dependenta de acest forum ,va multumesc din suflet pt sustinere fetelor!

Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
4 INSEMINARI ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI,O INSEMINARE REUSITA IN IUNIE 2011,OPRITA SI ACEASTA SARCINA DIN EVOLUTIE LA 9 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Va urma FIV in februarie.

"In momentul in care un copil s-a nascut, s-a nascut si mama.Ea nu a existat inainte.Femeia existase , dar nu si mama. O mama este ceva absolut nou.”
Rajneesh

Mergi la inceput