FIV cu dr Dragos Albu 55
Raspunsuri - Pagina 16
alilumi spune:
angi, sa dea bunul Dumnezeu, sa te vedem peste 9 lunisoare cu gemenasi asa cum iti doresti! da, si eu am avut dureri de cap la ambele fivuri (in timpul stimularii)... doar ca in perioade diferite. din pacate nu am avut voie sa iau mai nimic (of, antinevralgicul, ce i-am mai simtit lipsa!), asa ca am fost nevoita s-o dau pe ceai si sa port o bandana pe cap... noroc ca nu am avut decat cate un episod salbatic per bucatzica fiv.
p.s. am amanat programarea la dr. din cauza ningaului de-afara. astept pana spre sf. saptamnii sau inceputul celei viitoare.
doamne dragi
18 +
angelica28 spune:
alilumi mai vreau sa te intreb ceva ,ciclul tau cum a fost la culoare, ca eu m-am speriat azi aveam pe tampon scurgerea neagra,efectiv nici o tenta de rosu !
Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
4 INSEMINARI ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI,O INSEMINARE REUSITA IN IUNIE 2011,OPRITA SI ACEASTA SARCINA DIN EVOLUTIE LA 9 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Va urma FIV in februarie.
"In momentul in care un copil s-a nascut, s-a nascut si mama.Ea nu a existat inainte.Femeia existase , dar nu si mama. O mama este ceva absolut nou.”
Rajneesh
miruna1980 spune:
alli,eu nu simt nimic...nicio ciupitura...sper ca nu-s asa nesimtita incat sa nu bag de seama....si noi vorbim des cu ei,mai ales taticul....deja ii numim fluturasi.....
angi,dupa AC si mie mi-a venit ciclul in cantitate redusa,a durat chiar putin fata de obicei si nu era la culoare ca unul normal...bafta la stimulare si Doamne ajuta sa ti se implineasca visul cu doi bebelusi.
16+
Arabella34 spune:
buna fetele luptatoareAngi,si eu vreau gemenasi...eu mesntra am avut-o normala cantitativ si de aspect normal...depinde de organism
doamnele luptatoare!
alilumi spune:
angi, eu am avut menstra si, si... adica am experimentat si mai inchisa la culoare cum spui tu, si rozalie... eu zic sa nu te panichezi. dar pentru linistea ta, cand ajungi la monitorizarea urmatoare, intreaba doctorasul. sunt convinsa ca iti va da si o explicatie stiintifica...
unii spun ca ceasta schimbare de culoare este normala. ea apare cand sangele nu este proaspat, mai ales in cazul in care nu este eliminat rapid din organism. ingrosarea temporara a sangelui menstrual nu este neaparat un semnal de alarma...
18 +
mikado spune:
Va stampilez pe toate
am descalecat si eu pe aici, dupa o mica pauza...m-am afundat in hartoage, drumuri la ,,doreii" aflati in dotare . Declar ca lipsesc ,,simptoamele" asa ca astept cumintica ziua de 17 sa fac beta daca va mai fi cazul...importnat este ca stau bine cu ZEN-ul nu stiu de unde dar sunt pregatita pt ambele variante.
maripet, felicitari pt sanatosi!
ramy,ce buburuze dragalase ai tu acolo
mbk, tinem pumnii! sa le lase cu
anastasia, felicitari pt cele 36s, un pic si iti vezi minunile din burtica
ali, pupacesc mamica curajoasa sarcina usoara in continuare si la termen
miru am fost sa-mi recreez piticii acum , gata is pe baricade
Qiaova stampilez doamna ZEN-ul este suuuuuuuuus! ma pregatesc pt sau o noua lupta.
tinuta, multumesc
angelica, tu esti in focuri ! doamne ajuta sa vii cu gemenasi, asa cum iti doresti
papa bun
MTHFR mutatia C677T heterozigott, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote
www.fertilityfriend.com/home/mikado" target="_blank">grafic
Ingerash_Mic spune:
_
MTHFR 677 C>T heterozigot
MTHFR 1298 A>C heterozigot
PAI-1 675 4G homozigot
www.fertilityfriend.com/home/Almi" target="_blank">Everything will be OK in the end. If it's not OK, it's not the end.
angelica28 spune:
INGERAS CURAJ ,CURAJ ,NU TE ASCUNDE !!!!!!!!!!!!!
Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
4 INSEMINARI ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI,O INSEMINARE REUSITA IN IUNIE 2011,OPRITA SI ACEASTA SARCINA DIN EVOLUTIE LA 9 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Va urma FIV in februarie.
"In momentul in care un copil s-a nascut, s-a nascut si mama.Ea nu a existat inainte.Femeia existase , dar nu si mama. O mama este ceva absolut nou.”
Rajneesh
MBK spune:
cele care v ati facut pai ul la medlife, ref la 844 vedet#305; ca s au facut confuzii sau ceva #305;n genul acesta!am citit ce a scris o fata la trombofilie s#305; careia i s a transmis de catre cei de la medlife ca are genotipul bun.asta ce o fi #305;nsemnand nu stiu!mikado ms ult!sa se lase cu bebei ptr toate!pup fetele