FIV cu dr Dragos Albu 55

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corry_28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui rammy_79

Corry - ti-am atasat link-ul unde poti vedea bebeii.
Bebeii tai sunt cu aprox. 3 sapt mai mari ca ai mei, sa-ti traiasca si sa fie sanatosi

https://picasaweb.google.com/104212183311043521339/February102012?authkey=Gv1sRgCMOU8LWksMmikQE

mamica fericita de: Ayan si Eric - 27.08.11

Pfff, ce dragalasi suntttttttt!
Blondutii scumpi!
Dar nici cu tine nu imi este rusine(esti tare frumoasa)!
(am vazut ca nici ei nu duc lipsa de 'semne'de la gherute)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumimar spune:

Fetelor,scuzati discutiile off-topic
Pupam toate fetele fara exceptie

Mamica fericita de printesa MARIA IRINUCA(20.06.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MBK spune:

Buna seara, fetelor!Am ajuns #305;n tURCIA, DAR DEJA IMI PARE RAU CA AM VENIT!
-Mentruat#305;a trebu#305;a sa m#305; v#305;na pe 13 s#305; m#305;a ven#305;t az#305; d#305;m pe 11 s#305; cu toate ca fac clexne tot #305;m#305; v#305;n chegutele m#305;c#305; , put#305;n sange
-Turculetul m#305; a facut #305;er#305; eco - endo de aprox 8 era, ad#305;ca f subt#305;re, dar el a z#305;s ca e f b#305;ne , dar st#305;u ca e m#305;cut
-M#305; am fact tsh s#305; t4 ca am vrut eu, el a z#305;s ca nu e nev, #305;n f#305;ne m#305; a #305;es#305;t 3 a z#305;s ca e f bun s#305; asta s#305; nu e nev de tratam sa l scadem, eu avand s#305; hash#305;moto
-De ant#305;corp#305;#305; ant#305; tg m#305; a z#305;s ca multe grav#305;de #305;l au s#305; nu e nev de tratam, eu #305;l #305;ntrebasem de predn#305;son-m#305; a spus NU categor#305;c ca nu
-M#305; a dat d#305;n pr#305;ma z#305; de cm 1 estrofen la 8 ore s#305; m#305; a z#305;s mart#305; ,dupa 4 z#305;le de estr0f,sa merg la eco ptr a dec#305;de daca #305;m#305; face h#305;stero #305;na#305;nte de transfer sau nu
-Progesteron nu m#305; a dat #305;nca nu st#305;u d c
-Ref la clexane a z#305;s ca lu#305; #305; se pare mult0,4 s#305; k#305;ar degeaba
Cu moralul stateam f b#305;ne cand am ven#305;t , dar turculetul nu a fost de acord cu n#305;c#305; un tratam ma#305; ales ptr ant#305;corp#305; s#305; tsh!
Ant#305; fxa #305; am spus ca vreau s afac #305;na#305;nte de transfer s#305; m#305; a spus ca nu e nev!Of sper sa ma ajute CEL DE SUS DE DATA ASTA!
ASTEPT PARERI D ELA VOI CE POT FACE ?

Mergi la inceput

NU INTELEG DE CE APARE ASA MESAJUL!CARE STITI EXPLICATI MI MACAR SA L SCRIU CUM TREBUIE

Mergi la inceput

-MentruatIA TREBUIA SA MI VINA PE 13 , DAR A VENIT AZI DIM PE 11, MICI CHEGULETE SI SANGERARE REDUSA CANTITATIV,cu toate ca fac clexne
-Turculetul MI A FACUT eco (CU 1 ZI INAINTE DE MENSTR)- endo de aprox 8 era, F SUBTIRE, dar el a ZIS CA F BINE
- am fact tsh =3; t4NORMAL,LA TSH=3 CICA NU E NEV DE TRATAM PTR O MICA MICSORARE CA E OK ATAT
-REFERITOR LA ANTICORPII ANTI TG MI A SPUS ca multe GRAVIDE AU ACESTI ANTICORPI SI NICI PTR ASTIA NU E NEV DE TRATAM -EU MA GANDISEM SA IAU PREDNISON PTR ANTICORPI DAR CICA NU
-DIN ZIUA 1 IAU 1 estrofen la 8 ore SI MARTI ZIUA 4 MERG LA ECO SA VADA DACA IMI FACE HISTERO SAU NU SI PRES CA IMI VA DA SI PROGESTERON

-Ref la clexane0,4 CICA ESTE MULT KIAR DEGEABA
Cu moralul stateam f BINE CAND AM VENIT , dar turculetul nu a fost de acord cu NICI UN TRATAM PTR TSH ANTICORPI
-ANTI FXA NU E NEV INAINTE DE TRANSFER
!Of sper sa ma ajute CEL DE SUS SA REUSESC DE DATA ASTA!
mEDICUL LA CARE SUNT ESTE F RENUMIT-DAR CU MINE MI SE PARE CAM SUPERFCIAL SAU ARE DREPTATE?FETELOR ASTEPT SFATURI DE LA VOI! CE ANALIZE TREBUIE SA FAC INAINTE DE TRANSFER?REF LA ANTICORPI ANTI TG CE STITI SI REF LA TSH UL MEU DE 3!NU MA MAI IAU DUPA CE SPUNE EL!
ASTEPT PARERI D ELA VOI CE POT FACE ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anastasia_7 spune:

Buna, fetelor, am iesit si eu din spital in dimineata aceasta. Nu am mai avut rabdare pana maine, cand trebuia sa-mi dea drumu', pt ca oricum voi face acasa tot tratamentul de la spital si bebealua mare acum erau rinichii si ovarul drept, vechea problema de dupa stimulare. Era si mare aglomeratie in spital, foarte multe fete, femei gravide sau care au nascut acasa, aduse de prin zonele inzapezite. M-au terminat cateva povesti pe care le-am auzit acolo..
Contractiile le am la 25-40 minute, insa membranele inca ma mai tin si intru si eu pe ultima saptamana.
Bebeii mai au putin si se apropie de 3 kg fiecare, plus sau minus eroarea de eco fireasca, eu sunt un butoi in toata regula cu maini si picioare, ma misc greu tare, dar nu mai conteaza..am simtit atata fericire in mine cand mi-au facut primele injectii si m-a mai lasat durerea de rinichi incat nici nu va puteti imagina cum si ce simteam, parca nu mi se mai parea nimic greu, mai greu decat ce am patit in noaptea aia cand m-au luat toate...
Despre bebei, ce sa va mai spun, s-au mai intors mititetii putin, nu stiu cum de mai au loc, insa cel de jos e tot in pelviana si are cordonasul in jurul gatului de 2 ori, asa ca m-a salvat mititelul de 2 ori de a le veni in gand doctorilor sa ma lase sa nasc natural. Va fi cezariana sigur. Marti ma duc si eu la control si sa discutam si cu dr . de data pt nastere, pt ca mai mult de 37 de saptamani simt eu ca nu mai pot duce. Deja e f greu cu miscatul, toaleta, rinichii, fierea, etc...sunt si ei maricei si nici nu mai incape pielea, sunt explodata toata cu toate uleiurile si cremele folosite.
Cam atata despre noi, linii mari.
Rammy, am vazut pozele acum cu puii tai, sunt frumosi tare, ingerasii blonzisori, iar tu esti o frumoasa, are Corry dreptate! Nici nu se vede ca ai trecut printr-o sarcina, esti talie de viespe.
Angelica, sunt cu gandul la tine cu totul!
Va pup pe toate, dragele mele!

„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca

35+ cu 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumimar spune:

Mamica Anastasia ,ne bucuram ca esti bine,ca au trecut afurisitele acelea de dureri care nu-ti dadeau pace si ca baieteii sunt ok,grasunei,in grafic si ii asteptam la raport .Te imbratisam cu drag

Mamica fericita de printesa MARIA IRINUCA(20.06.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alilumi spune:

pup toate fetele si multumesc mult de sustinere!
am trecut cu bine si peste cerclaj. scuze ca am ramas in urma cu incurajarile, dar am avut asa niste emotii!!! dupa cerclaj, la vreo 2 ore, l-am revazut si pe princhindelul Gabriel: misca de zor si era in regula... asa ca m-am linistit si am putut si eu manca dupa 20 ore de nemancat! saptamana asta mergem la masurat ca a trecut aproape o luna de la ultimile masuratori si vrem sa vedem cum evolueaza. eu sunt ok, am avut doar niste picaturi... in rest, nici macar senzatia de usor disconfort nu o am despre care imi vorbise d-na doctor.
toata povestea s-a desfasurat la regina maria. am vrut si io sa vad cum este in "lumea buna". scump de te doare creierasul, dar a meritat ca si experienta. noroc ca m-am prezentat frumusel cu trimitere de la medicul de familie si nu am decartat pretul real ci cu decont.
cel mai tare insa m-am distrat cu sotul pentru ca am insistat sa imi fac toaleta inainte de interventie.. acasa. am un sot minunat: a dat constiincios la lama de i-au iesit ochii din cap (pana acum, cu problemele avute, nu am indraznit sa dezpaduresc). pai sa simta si el, ce, numai eu sa duc tot greul?! dar cine era fresh in ziua cu pricina? eu! bineanteles ca eventul nu a avut loc vineri ci sambata, bineanteles ca nu am stat in spital o noapte (cu tot confortul si intimitatea posibile)... abia asteptam sa ajung la mine acasa, in patutul meu! nu mi-a fost deloc rau, nici macar de la anestezia generala!
cam asta despre odiseea cerclajului. o chestie care dureaza 15 minunte si care a luat o zi intreaga de pregatiri: inainte chestionare de completat, analize amanuntite, o perfuzie, iar dupa 2 perfuzii, verificari si in sfarsit externarea!

va multumesc din nou ca existati!!!

toate doamnele, acum sunt pregatita din nou de sustinere

18 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anastasia_7 spune:

Alilumi, bravo, fetita, ca ai fost curajoasa si ai trecut cu bine si peste episodul acesta! De acum vei sta mai linistita ca nu se va intampla nimic.
M-ai amuzat cu sotul tau. Lasa, ca astea sunt momente vesele de intimitate, care apropie si mai mult
Pup fetele toate! Maine fac si eu 36 saptamani, imi vine sa modific cifra inca de pe acum din Profil, dar mai rezist eu inca putin pana maine...

„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca

35+ cu 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna1980 spune:

alli, bine ai revenit cu bine printre noi...ma bucur ca s-a terminat si ca sunteti sanatosi amandoi...
anastasia ai scapat cu bine si de data asta.....ma bucur enorm....ce bine ca baieteii au ajuns la 3 kg fiecare...bv...esti pe drumul cel bun...mai ai putin-putin
mikado,de tine nu mai stim nimic....

16+

Mergi la inceput