FIV cu dr Dragos Albu 55
Raspunsuri - Pagina 13
angelica28 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui beatrix04 Angi, bine ca ai ajuns cu bine si ca totul e ok.Eu ar tb sa vin joi in bucuresti dar sa vedem cum o mai fi vremea...Cum se circula pe autostrada? de de fapt nu stiu din ce parte vi tu...eu ma refer la autostrada A2 dinspre pitesti.pupici |
Eu vin din partea opusa Fetesti-bucuresti ,autostrada era inchisa,a trebuit sa o luam pe o ruta ocolitoare Fetesti-Slobozia-Urziceni-Bucuresti
Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
4 INSEMINARI ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI,O INSEMINARE REUSITA IN IUNIE 2011,OPRITA SI ACEASTA SARCINA DIN EVOLUTIE LA 9 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Va urma FIV in februarie.
"In momentul in care un copil s-a nascut, s-a nascut si mama.Ea nu a existat inainte.Femeia existase , dar nu si mama. O mama este ceva absolut nou.”
Rajneesh
aristica spune:
cami ne-a iesit cariotipul si e ok la amndoi. Dar NU te sfatuiesc sa te duci la Dacia Medical Center!!!
A trebuit sa insist sa-mi dea bonul fiscal dupa ce am platit. Rezultatul ar fi trebuit sa vina in 14 zile, dar venit dupa 22 de zile. Tot sunam sa vad cand pot ridica rezultatul si mi s-a inchis de 2 ori telefonul in nas. Cand, in sfarsit mi s-a raspuns (pe mobil, ca nu au telefon fix), o "tipa" imi spunea ca a avut examene, sau ceva de genul asta sau ca au avut probleme cu telefonul...oricum nu pot recomanda o astfel de clinica.
in schimb, socul cel mare a fost cand am primit rezultatul. Pe foaie scria mare:CMMB, adica Matei Basarab. Intru pe site-ul lor si ce crezi? la ei analiza costa 380. eu am dat 500 de lei de persoana.
Asa ca, pentru cine este interesat, sunati direct la Matei Basarab - rezultatele ies in 10 zile.
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"
corry_28 spune:
Anna, am vazut printesele!Felicitari, sunt adorabile!
Rammy, sa-ti traiasca baieteii (cum ii vad si eu?)
Mirelaaaaaa, voi?Ce fac baieteii sefi?
Va pup pe toate si va citesc zilnic!
angelica28 spune:
Fetelor mi-au iesit si analizele de la estradiol si progesteron .........la estradiol a iesit 25 ,la progesteron 0,2-progesteronul mie mi se pare valoarea mica ,voi cit ati avut la primul eco din schema?
Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
4 INSEMINARI ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI,O INSEMINARE REUSITA IN IUNIE 2011,OPRITA SI ACEASTA SARCINA DIN EVOLUTIE LA 9 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Va urma FIV in februarie.
"In momentul in care un copil s-a nascut, s-a nascut si mama.Ea nu a existat inainte.Femeia existase , dar nu si mama. O mama este ceva absolut nou.”
Rajneesh
QiaoBing spune:
angi vezi ca ti-am zis la "babe". e perfect asa ! stai linistita.
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA dubla mai 2011 MedLife - nereusita
FIV ianuarie 2012 MedLife - sarcina biochimica
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)
lumimar spune:
Corry,suntem bine,mergem de-a bushelea,misunam peste tot de vreo saptamana nu prea mai mananca ,baleste mereu si ne ies dintisorii nu incisivii ci caninii,in rest toate bune,am invatat sa facem bravo .Cam asa stau lucrurile cu bebelac
Maripet felicitari pt bebelusi
Mamica fericita de printesa MARIA IRINUCA(20.06.2011)
lumimar spune:
Cami,tu ce tratament mai faci acum? Pentru mutatii ?
Mamica fericita de printesa MARIA IRINUCA(20.06.2011)
rammy_79 spune:
Corry - ti-am atasat link-ul unde poti vedea bebeii.
Bebeii tai sunt cu aprox. 3 sapt mai mari ca ai mei, sa-ti traiasca si sa fie sanatosi
https://picasaweb.google.com/104212183311043521339/February102012?authkey=Gv1sRgCMOU8LWksMmikQE