FIV cu dr Dragos Albu 55

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

Neata fetelor
Am intrat sa va spun ca eu o sa o raresc o perioada cu forumul. Am un proiec f important la job pe care l-am tot amanat pt ca nu imi statea capul la el, dar se apropie scadenta si trebuie musai sa ma mobilizez.
mikado te astept cu vesti bune !
ali bafta azi !
pup toate fetele cucuietele si o sa imi fie dor de voi. sper sa ma pot abtine sa nu intru de 10 de ori de zi

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA dubla mai 2011 MedLife - nereusita
FIV ianuarie 2012 MedLife - sarcina biochimica

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bccami spune:

Lumi, transferul va fi in martie sau aprilie. Este o ecografie de facut si eu voi fi plecata in perioada respectiva si am inteles ca nu se poate face decat in ziua 8-10 din schema.
Sincer nu prea as vrea sa mai prelungesc cu o luna pt ca m-am saturat de hormoni.
dupa tratamentul de la fiv am ramas cu - par pe fata, cresterea apetitului s... (nu ca as fi dus lipsa ) si nu dorm noaptea ca-lumea, parca sunt mai nervoasa, mai irascibila... offff
cand vine menstruatia, merg la el (albu) sa vorbesc daca chiar este atat de stricta ecografia.
dar deocamdata bag tratament

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumimar spune:

CamiSunt cu okii pe tine te pupam ai tinem pumnii

Mamica fericita de printesa MARIA IRINUCA(20.06.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix04 spune:

Angi, bine ca ai ajuns cu bine si ca totul e ok.Eu ar tb sa vin joi in bucuresti dar sa vedem cum o mai fi vremea...Cum se circula pe autostrada? de de fapt nu stiu din ce parte vi tu...eu ma refer la autostrada A2 dinspre pitesti.pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maripet spune:

Buna gagicile!
Nu dati cu pietre ca nu am mai intrat. De citit am mai citit, dar nu am scris ca nu se mai intamplase nimic interesant in afara de varsaturi zilnice cat cuprinde.
Acum am ce va povesti.
Am fost miercuri la morfologia de prim trimestru. Am niste bebelici foarte draguti, mai mari cu o saptamana de cat ar trebui, dar mi-a zis ca este ok. Sunt aproape identici la dimensiune. Unul are 6,76cm iar celalalt 6,77cm. Sunt dezvoltati cum trebuie, au toare organele, se vad degetelele, maxilarul, inimioarele, absolut tot. Avem si 2 placente, ca aveam un stres ca la ultima eco la 10 saptamani nu prea se vedea ca ar fi 2 si am inteles ca putea fi o problemuta asta pentru ca se hraneau amandoi din aceeasi si exista posibilitatea ca unul sa manance si sa se dezvolte mai bine decat celalalt.
Si acum partea cea mai frumoasa si mai haioasa. Unul este foarte cuminte, decat daca il bagi in seama se misca, in chimb celalalt nu sta locului nici o secunda, ii dadea celuilalt niste pumni in fata saracul de il trimitea in partea cealalta. A fost o chestie foarte haioasa pentru ca si la eco de 10 saptamani tot asta ii dadea cu sutul in fund celuilalt.
Una peste alta, mi-a citit si bitestul Kriptor pe care l-am facut cu este foarte bine. Mi-a zis ca mai bine de atat nu iese la nimeni. Deci clar iese din discutie amniocenteza pe care oricum nu prea vroiam s-o mai fac din cauza riscurilor de a pierde sarcina.
Acum ma duc luni la doctorita mea sa vedem ce mai este de facut. Peste vreo saptamana ma voi duce si la Fundeni iar sa vedem cum mai suntem.
Sper ca v-am distrat. cand am sa pot poate va pun filmuletul sa-i vedeti.
Qiao, nu baga in seama toate prostiile. Atata timp cat ovulezi, sanse sunt. Probabil nu mai intra in discutie un fiv unde este necesar sa ai multe ovocite, dar pe cale naturala iti trebuie numai unul. In luna in care ovulezi pe partea cu trompa buna, abuzeaza cat poti de sot (o zi da, una nu). Asa prinzi sigur zilele cu ovulatie, ca sa nu mai faci socoteala cand ai ovulatia.
Angi,

Trompe obturate complet, 6 HSG-uri, o sarcina naturala oprita in evolutie, laparoscopie, sotul OATS severa. Un fiv iunie 2011 nereusit
FET1 decembrie 2011 reusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumimar spune:

Beatrix peA1Pitesti-Buc azi dimi se circula ok asfaltul este curat se circula inn conditii normale insa astia la vreme anunta de maine iar ninsori...

Mamica fericita de printesa MARIA IRINUCA(20.06.2011)

Mergi la inceput

Invatati-ma si pe mine pas cu pas cum imi pun burta la semnatura cu numarul de saptamani, va rog!

Trompe obturate complet, 6 HSG-uri, o sarcina naturala oprita in evolutie, laparoscopie, sotul OATS severa. Un fiv iunie 2011 nereusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bccami spune:

Maripet
profil personal - modificare - mergi pe semnatura si scrii acolo intre paranteze patrate cuvantul gravired urmat de cate saptamani ai.
sper sa te descurci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinuta78 spune:

felicitari pentru vestile bune de la morfologie maripet si bebicii.

24+

Mergi la inceput

12 saptamani

Mergi la inceput