Strumfi & prichindei de iul-aug 2011 (46)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LORIALEX spune:

La multe lunite fericite pentru:

IANIS-ANDREI de alymih
LUCA-PAVEL de maria2mami
DAVID de mara_d

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LORIALEX spune:

Citat:
citat din mesajul lui ilida

Am si eu o intrebare pentru mamicile care au calatorit cu bebelusi in avion.
Ce imi recomandati sa am la mine? Voi i-ati tinut in brate in timpul zborului, ati avut vreun echipament special? DE ce probleme v-ati lovit voi si cum ati procedat?

Va intreb pt ca in mai plecam in tara iar eu voi sta mai mult si ma intorc singura- deci imi va fi destul de greu, trebuie sa stiu la ce sa ma astept (Tudor va avea un an)

Va rog frumos dati-mi si mie sfaturi despre o astfel de calatorie, orice va amintiti ma ajuta! Saru'mana!

din 06.07.2011 am un cavaler: TUDOR-ANDREI!
"Viata nu inseamna sa astepti ca furtunile sa treaca. Ci sa inveti sa dansezi in ploaie"

Buna Ilida!

Noi am venit cu Alexia cand avea 11 luni si am luat locuri in fata cu cosulet din acela pt bebelusi.A fost super pt ca Alexia a dormit ff bine acolo!Apoi am mai fost cand avea aproape doi ani si i-am luat loc penttru ca cosuletul respectiv era pentru pana la 1 an.
Acum doar ce am cumparat bilete pentru mine si Luca si am aflat cu stupoare ca acele cosulete sunt valabile numai pt bebelusii de pana la 6 luni lungi de max 65 cm si max 10kg(nu stiu cum au gandit asta)Asa ca eu am sa-l tin in brate si am solicitat locuri pe primul rand ca sa ma pot misca,iar daca nu mai pot o sa-l cipesc si-o sa-l fac sa planga ca sa paraseasca cei de langa mine scaunele sa ne putem intinde noi
Eu am luat intotdeauna un carucior umbrela pe care-l tine la usa in avion si in aeroportul de tranzitie o sa-l ai cu tine sa te deplasezi mmai usor.Pt bebelus ai dreptul daca nu are scaun separat,la un bagaj de 10kg in care-ti recomand 3-4 schimmburi,mancare ,jucarii si suzeta,daca o vrea,care-i tare buna pt presiunea care se produce.Luca nu vrea,deci nu stiu ce voi face.
Daca-i cumperi loc,poti avea in avion si scaunul de masina in care v-a sta mult mai confortabil,dar...e scump confortul
Deci ,eu iti recomand schimburi,mancarica,o paturica pt ca-i racoare in avion,jucarii pe care le iubeste si...ulta rabdare!Si ca sa te incurajez,eu a foat de 4 ori pana acum singura si acum din nou,deci-SE POATE!
Sa stii ca unii copii se manifesta ff bine in avion asa ca nu pleca de la premiza ca nu v-a fi bine!
Succes si daca-mi mai amitesc ceva,te anunt!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

eu am calatorit cu Ana la 5 luni jumate-8 luni(la intorcere) si la 1 n jumate. S-a comportat f bine / Cere neaparat locurile BULK, de care ziceau si fetele calatoare, pentru trasnoceanic, carut tip umbrela, nu te apuca sa ti-l cari pe ala mare ca vai de tine, te pune in fiecare aeroport sa il desfaci, sa il urci pe banda. Mancare la borcanase, lapte, apa si scutece. Vezi ca pe avion poti cere linistita sa iti incalzeasca mancarea sau laptele.
Noi am facut rost de un scaun d emasina in Romania.

California Baby este fffff buna pt DA! Daca e nevoie va ajut cu trimiterea din USA

Gata, fug...sunt rupta de somn.

Mama de Ana (29 Ian 2009) si Filip ( 11 iulie 2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielita81 spune:

Si eu spun la fel sa nu parasim forumul....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilida spune:

Florina Vlad - am umblat 10 min sa iti gasesc pe FB postarea cu problema la calculator.
Spune-mi te rog daca ai incercat ce ti-am scris si daca a mers.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihahegarty spune:

La multe lunite fericite si de la noi:
Ianis
Luca si
David!!!!!!

Noi am ajuns acum acasa, si desigur sotul direct in front of the TV (rugby: Irlanda-Wales)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lulusor77

'Neata si de la noi!
miha, de la fotbal v-ati certat, ca baietii? Las' ca va-mpacati voi!

lulusor77
mami fericita de Eric (10.08.2011)

Iubita, as fi vrut eu sa ma fi certat de la fotbal!!! Dar din pacate, nu acesta a fost motivul!!! Asa e asta al meu, un om rece de numa si pur si simplu drives me mad!!!!!!
Dar azi totul e ok, doar ieri a fost cearta mare!!! Dupa cum mentionam o data pe FB, pana la apusul soarelui, cedeaza el intr un fel sau altul, pentru ca a doua zi sa o luam de la capat!!!!
Multumesc ca te ai interesat de noi, de mult timp vroiam sa ti spun ca mi place la nebunie poza de la avatar, are o caciulita nemaipomenita Eric si va doresc in continuare multa sanatate!!! Stiu ca va confruntati cu dermatita!!! Uf!!!!
Iar tu esti o finuta!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Gliana

Citat:
citat din mesajul lui mihahegarty

....... Iunie voi fi in UK, ca ma innebuneste sotul ca vrea si el sa o vada pe fata.

mi se pare normal, ca doar e tac'su...:)))
cu asa fete frumoase, cine ar rezista sa nu le vada...

mamica fericita a doi copii minunati Eric (26.08.2011) si Cristina (07.07.1992)

Mdaa..... apoi ce am sa fac draga mea???? Te pupic de aici!!! Si pe Ericutu!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Gabrielita81

Gabrielita, nu as vrea sa parasesc forumul, dar se vede clar ca activitatea a scazut considerabil aici!!!!!
Eu am sa incerc sa postez cat pot, dar daca bate vantul si mai degraba se poate comunica pe FB, atunci......
Tu nu esti inca pe FB?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_din spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihahegarty

Citat:
citat din mesajul lui Gabrielita81

Gabrielita, nu as vrea sa parasesc forumul, dar se vede clar ca activitatea a scazut considerabil aici!!!!!
Eu am sa incerc sa postez cat pot, dar daca bate vantul si mai degraba se poate comunica pe FB, atunci......
Tu nu esti inca pe FB?

Mihaela, cea mai fericita cu mic Imogen Tara
21.07.2011
Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril ne vor proteja pe tot parcursul vietii.

Si eu zis asemenea... sa nu parasim forumul. Nu toti sunt in grupul de pe FB. Am cont pe FB dar nu sunt in grupul vostru acolo.

Mergi la inceput